Mój piękny ogród
- karina1
- 1000p
- Od: 19 sty 2010, o 12:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mój piękny ogród
Witam w naszym ogrodzie,ogród powstawał etapami,koło domu istne gruzowisko,po zawalonej stajni,a za stodołą,stare krzaki owocowe,stare drzewa wiśni,więc to wszystko zostało usunięte,i zabronowane wyrównane,i posialiśmy trawkę,posadziliśmy parę ozdobnych drzewek i krzewów,no i oczywiście kwiatuszki.Atu po gruzowisku koło domu powstała altanka, oczko wodne,ściany porosły pięknie winobluszczem,i jest nareszcie pięknie zielono,oj jak my czekaliśmy aż to wszystko zarośnie,no i udało się,jesteśmy zadowoleni .Szkoda,że nie mogę wam pokazać tego gruzu co tu był,mam zdjęcia ale nie ma komputerze.
przy domu tak wyglądały początki,taki nasz pierwszy grill a tak wygląda teraz,zrobiony przez męża z piaskowca kolumny z granitu,odzyskane ze stajni przy domu teraz wiata przy domku,najładniejsze z tond widoczki pierwsza praca wykonana przez męża
przy domu tak wyglądały początki,taki nasz pierwszy grill a tak wygląda teraz,zrobiony przez męża z piaskowca kolumny z granitu,odzyskane ze stajni przy domu teraz wiata przy domku,najładniejsze z tond widoczki pierwsza praca wykonana przez męża
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
- karina1
- 1000p
Re: ogród
ogród składa się z dwóch części przydomowa gdzie znajduje się oczko wodne,huśtawka,altanka i wiata, a druga część znajduje się za stodołą,jest tu tzw."akacjowe ranczo" jest to ok.18 arów.już nie mogę się doczekać wiosny
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
- karina1
- 1000p
dobrze Geniu,tylko widzisz ja dziś pierwszy raz i mam problemy cały czas do mnie piszą że to coś nie tak robię ale już chyba oke-genia pisze:Karino możesz pisać do mnie po imieniu mam na imię Genia .
Piękny ten Twój ogród ,czekam na następne zdjęcia .
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Karinko głowa do góry , ja jak zaczynałam to syn pisał dla mnie na komputerze ,ja na kartce
ale tak polubiłam to forum że musiałam się szybko nauczyć .
Do dziś nie umiem wgrywać na fotosik zdjęć nadal to robi za mnie syn , co będzie jak się wyprowadzi z domu , będę musiała i tego się nauczyć .
Genia
ale tak polubiłam to forum że musiałam się szybko nauczyć .
Do dziś nie umiem wgrywać na fotosik zdjęć nadal to robi za mnie syn , co będzie jak się wyprowadzi z domu , będę musiała i tego się nauczyć .
Genia
Witaj i nie martw się, tu nikt nie krzyczy, ani nie bije, a na początku każdy ma problemy Zawsze znajdzie się osoba, która poprowadzi za rączkę, póki sama nie nauczysz się chodzić ja dłuuuugo raczkowałam i teraz potykam się
Ale masz kawał ziemi. Fajnie, że do nas dołączysz, bo widzę, że ładny ogród posiadasz oj będzie co oglądać, będzie
Ale masz kawał ziemi. Fajnie, że do nas dołączysz, bo widzę, że ładny ogród posiadasz oj będzie co oglądać, będzie
- karina1
- 1000p
No mam nadzieję ,że się szybko nauczę
i dziękuję za wsparcie
i dziękuję za wsparcie