Mój piękny ogród
- karina1
- 1000p
- Od: 19 sty 2010, o 12:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: ogród
dzięki za dobrą radę,ale nie zarośnie mi cały klomb po jest wyłożony folią i korą,więc nie ma szans. mają ograniczone miejsce,no a trawa to potrafi szybko się rozrastać i tu masz rację
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
- Matemax
- 1000p
- Od: 14 sty 2010, o 19:27
Uwierz mi dla traw z tych odmian to żaden argument, jedna z takich załatwiła mi folię z oczka (0.5mm)!karina1 pisze:(...)nie zarośnie mi cały klomb po jest wyłożony folią i korą,więc nie ma szans.(...)
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Ja Cieeeeeeeeeeee. Troszkę oniemiałam, ale to z zachwytu.
Witaj Karinko na forum, u Gieni Ciebie czytałam a nie wiedziałam, że masz juz swój wątek. I jak sie cudnie zapowiada. Oj bedzie co oglądac tak czuje. Buziaki Karinko
Matemax, gdzie Cie szukać??
Witaj Karinko na forum, u Gieni Ciebie czytałam a nie wiedziałam, że masz juz swój wątek. I jak sie cudnie zapowiada. Oj bedzie co oglądac tak czuje. Buziaki Karinko
Matemax, gdzie Cie szukać??
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- karina1
- 1000p
Dziękuję za miłe przyjęcie na forum,miło mi ;:106
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
- karina1
- 1000p
Re: mój piękny ogród
Mieszkamy w Jarosławiu,Dolny Śląsk,to jest taka mała wioska,ale nigdy bym się z tond nie ruszyła,bo szkoda by nam było tego co stworzyliśmy,a zaczynaliśmy od zera,tu było same gruzowisko,a w drugiej części (za stodołą)to same stare krzaki porzeczek,agrestu,i stare wiśnie co nie znosimy,tak więc wykarczowaliśmy i urządziliśmy ogród rekreacyjny,a gruz to się nawet przydał na skalniaki i różne podwyższenia,ale z resztą gruzu to mąż miał sporo pracy ,to był najgorszy okres.ogród ma ok.7 lat
A dodam jeszcze kochani,że wszystko zostało zrobione naszymi rękoma,było sporo pracy ale warto,ogród powstawał etapami ciągle coś zmieniane,i przesadzane,rabatki i skalniaki,powstawały o tak przypadkowo,ciągle jakieś pomysły nam chodziły po głowie,stosy gazeto tematyce ogrodniczej,oczko też dopiero ruszyło z pełną parą tej wiosny,bo pompka była dość kosztowna.Kaskada została wyłożona łupkiem.
A dodam jeszcze kochani,że wszystko zostało zrobione naszymi rękoma,było sporo pracy ale warto,ogród powstawał etapami ciągle coś zmieniane,i przesadzane,rabatki i skalniaki,powstawały o tak przypadkowo,ciągle jakieś pomysły nam chodziły po głowie,stosy gazeto tematyce ogrodniczej,oczko też dopiero ruszyło z pełną parą tej wiosny,bo pompka była dość kosztowna.Kaskada została wyłożona łupkiem.
-
- 500p
- Od: 20 sty 2009, o 10:32
To ogród już wyszedł z okresu niemowlęctwa. Pokazuj dalsze fotki bo wszyscy jesteśmy ciekawi.
Mieszkasz w bardzo ładnej części Polski . Trochę Ci zazdroszczę.
Mieszkasz w bardzo ładnej części Polski . Trochę Ci zazdroszczę.
Pozdrawiam , Joanna
- karina1
- 1000p
kochana nie mam za dużo fotek w tak małych rozmiarach,chyba muszę ściągnąć jakiś program do zmniejszania,może mi coś,ktoś poleci ? pomóżcie kochani
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
Ja tez mieszkam koło Jarosławia ale podkarpackie...