Działka szafir 44
-
- 500p
- Od: 20 paź 2009, o 23:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Działka szafir 44
Małgoś nie martw się tym normalnie pocztą priorytetem to tylko 2 dni i paczka jest u mnie moczysz papierowe chusteczki całość w folię owijasz i w papier Nie martw się pare dni temu storczyki mi tak magdamisia przysłała i jest wszystko ok a mamy minus pare stopni mrozu
Wiosenko tak mam wspaniałych synów Ten drugi jest o 3 lata młodszy i jest w Technikum na kierunku Architektura Krajobrazu. Zobaczysz jak ten czas szybko zleci ani się nie obejrzysz i będziesz też na takiej uroczystości jak Absolutorium
.........................
Ten w jasnej koszulce to młodszy z zimowymi pozdrowieniami
.........................
Ten w jasnej koszulce to młodszy z zimowymi pozdrowieniami
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Mariolu nie ma sprawy - mówisz i masz tylko musimy poczekać do wczesnej wiosny pa
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
-
- 500p
- Od: 20 paź 2009, o 23:47
Małgoś wiosny ja już chcę u nas jest teraz -26 stopni
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Małgosiu miłej niedzieli życzę
-
- 100p
- Od: 21 cze 2009, o 17:02
Małgosiu wpadam do ciebie z wizytą widzę że odwiedzasz swoją działeczkę zimą.zima swoje uroki ma ale niekoniecznie przy -21 ale ziąb.Też już chcę wiosny i jej ciepełka.
Halinko dziękuję za czerwień przyda mi się trochę kolorku na działce
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Wiolu witaj masz racje że przy minusowej temperaturze nie chce się spacerować ale niestety nieraz trzeba dopilnować jak złodzieje grasują. Ty masz wszystko przy domciu to co innego.
Pozdrawiam cieplutko w tą zimna zimowa noc i dzięki że do mnie zajrzałaś.
Pozdrawiam cieplutko w tą zimna zimowa noc i dzięki że do mnie zajrzałaś.
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- majka300
- 1000p
- Od: 21 sty 2010, o 21:15
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..."
Mój mały świat cz.1, cz. 2
Zapraszam
Mój mały świat cz.1, cz. 2
Zapraszam
- Agniesia
- 500p
- Od: 31 sie 2009, o 01:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Małgosiu, miło mi niezmiernie, że do mnie zawitałaś, a teraz ja przybiegłam z rewizytą i odpowiedzią na Twoje pytanie - ten krzaczek z czerwonymi listkami to... nie wiem, co , dostałam jesienią w prezencie, bez etykiety ani ustnej informacji, a ta biała obwódka na krawędziach listków to był pierwszy przymrozek - igiełki szronu.
Haft krzyżykowy to moje kolejne hobby - po roślinkach, oczywiście. czas...czas... no zawsze go brakuje, ale udaje się ociupinkę wygospodarowac. a te małe szkodniki to tylko młodsza dwójka (dziewczynki), mam jeszcze dwóch synów w wieku prawie 18 i prawie 12.
Twój syn na architekturze krajobrazu - ho ho, podziwiam i "zazdraszczam" - też kiedyś chciałam, ale z rysunku jestem słabiutka...
teraz kończę, jak obiadek ugotuję przyjdę zwiedzic do końca Twój wątek
z zimowym pozdrowieniem
Haft krzyżykowy to moje kolejne hobby - po roślinkach, oczywiście. czas...czas... no zawsze go brakuje, ale udaje się ociupinkę wygospodarowac. a te małe szkodniki to tylko młodsza dwójka (dziewczynki), mam jeszcze dwóch synów w wieku prawie 18 i prawie 12.
Twój syn na architekturze krajobrazu - ho ho, podziwiam i "zazdraszczam" - też kiedyś chciałam, ale z rysunku jestem słabiutka...
teraz kończę, jak obiadek ugotuję przyjdę zwiedzic do końca Twój wątek
z zimowym pozdrowieniem
pzdr. Agnieszka http://agniesia71.posadzdrzewo.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam do mojego ogrodu
LISTA OBECNOŚCI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO
Zapraszam do mojego ogrodu
LISTA OBECNOŚCI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO
Majeczko dziękuję za tak cudowne dobranockowe pozdrowienia
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Agnieszko ha,ha ale się uśmiałam i zawstydziłam myśląc że te obwódki dookoła listków to taka uroda tej roślinki, szkoda że nie znasz jej nazwy ale zdjęcie uchwyciłaś ciekawie tak że można się nabrać.Dziękuję za wspaniały widoczek zimy.Do zobaczenia
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.