Działka szafir 44
Re: Działka szafir 44
Majeczko dziękuję za tak cudowne dobranockowe pozdrowienia
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Agnieszko ha,ha ale się uśmiałam i zawstydziłam myśląc że te obwódki dookoła listków to taka uroda tej roślinki, szkoda że nie znasz jej nazwy ale zdjęcie uchwyciłaś ciekawie tak że można się nabrać.Dziękuję za wspaniały widoczek zimy.Do zobaczenia
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- Mrowka83
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 15 sty 2010, o 22:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam Wielkopolankę!
Piękna działka, tworzysz z niej prawdziwy raj.Kamienie,woda, mini iglaczki- to coś co lubię.Powoli robi się z działki ogród w stylu japońskim Widziałam fotki z Centrum Ogrodniczego w Gnieźnie-też tam bywam i ciężko mi stamtąd szybko wyjść Będę tu częściej zaglądać, bo jest na co popatrzeć.Życzę dalszych sukcesów!
Piękna działka, tworzysz z niej prawdziwy raj.Kamienie,woda, mini iglaczki- to coś co lubię.Powoli robi się z działki ogród w stylu japońskim Widziałam fotki z Centrum Ogrodniczego w Gnieźnie-też tam bywam i ciężko mi stamtąd szybko wyjść Będę tu częściej zaglądać, bo jest na co popatrzeć.Życzę dalszych sukcesów!
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Słoneczko wirtualne i różowe wywołanie wiosny zostawiam
- LILA 51
- 1000p
- Od: 14 maja 2008, o 21:48
pozdrawiam Lila
Zapraszam
Zapraszam
Mróweczko witam Cię serdecznie w moim ogródeczku miło mi tym bardziej że z tego co piszesz mieszkasz nie daleko Gniezna skoro bywasz w tym Centrum Ogrodniczym :-P Dziękuję za uznanie Zaglądaj do mnie kiedy tylko będziesz miała ochotę A jak będziesz wiedziała kiedy będziesz w Gnieźnie to daj znać na Pw. to się umówimy na kawkę w Gnieźnie
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Trzynastko dziękuję Ci kochana za wirtualne słoneczko jest przepiękne przydało by się już choć trochę ciepełka Dziś słyszałam że teraz ma troszeczkę zelżyć a w lutym znowu nam do mrozić więc jest nie ciekawie
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Lilu dziękuję za piękną lilię od razu zrobiło mi się cieplutko i wesoło
Gosieńko Ty nigdy o mnie nie zapominasz wielkie dzięki Bardzo cieszę się na to spotkanie w Poznaniu i że się poznamy w realu
Gosieńko Ty nigdy o mnie nie zapominasz wielkie dzięki Bardzo cieszę się na to spotkanie w Poznaniu i że się poznamy w realu
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- PUMKA
- 500p
- Od: 16 sty 2009, o 10:25
- Kontakt:
Witaj Gosiu
Fajna fotka motocyklowa - my z mężem też jeździmy Dzieci na razie za małe, zreszta tylko synek jest zainteresowany, córka raczej sie boi ;-)
Pozdrowionka i do usłyszenia
Fajna fotka motocyklowa - my z mężem też jeździmy Dzieci na razie za małe, zreszta tylko synek jest zainteresowany, córka raczej sie boi ;-)
Pozdrowionka i do usłyszenia
Pumko fajnie że znów jesteś na forum Myślę że już nie zginiesz na tak długo.Trzymaj się cieplutko
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Dziękuję za wizytę u mnie !!! u Ciebie bardzo fajnie i kolorowo na tom porę roku ! oby do wiosny hi hi ! Pozdrawiam cieplutko !!!!
Działka Jolanty !!! Pozdrawiam !!!!!
- majka300
- 1000p
- Od: 21 sty 2010, o 21:15
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..."
Mój mały świat cz.1, cz. 2
Zapraszam
Mój mały świat cz.1, cz. 2
Zapraszam
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Dla Ciebie dziś mi się rozbił więc mam troszkę wiosny w ten zimowy czas