Moja działka w ROD
Re: Moja działka w ROD
Marylko wagi mnie się też podobają .Zbierałam te wagi zewsząd ze złomowiska , sterty śmieci za płotem działki i innych miejsc .I w ten sposób uzbierała się niezła kolekcja.
-
- 1000p
- Od: 24 sie 2009, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękne suche bukiety Aniu,i oczywiście bardzo fajne wagi odpowiednio wykorzystane tez mam na działce parę egzemplarzy do renowacji i zamierzam je w podobny sposób wykorzystać, cudnie się komponują z kwiatkami
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
Marzenko, to odnów je i wykorzystaj.Zobaczysz , że będziesz zadowolona.Dobrze, że nie wyrzuciłaś jak inni to zrobili.
- judyta
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lut 2008, o 14:08
Świetna kolekcja wag
Bardzo ciekawie i pomysłowo wyeksponowane.
Zapewne taką wiszącą też masz.
Biegnę oglądać Twój ogród na wsi
Bardzo ciekawie i pomysłowo wyeksponowane.
Zapewne taką wiszącą też masz.
Biegnę oglądać Twój ogród na wsi
serdecznie pozdrawiam, judyta.
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
-
- 1000p
- Od: 24 sie 2009, o 11:06
Nie da rady wyrzucić mój mąż ma fjoła na punkcie starych rzeczy zresztą mi samej się te wagi podobają i zamierzam je wyeksponować pięknie na działeczce.Już mam wizjęAnna Guba pisze:Marzenko, to odnów je i wykorzystaj.Zobaczysz , że będziesz zadowolona.Dobrze, że nie wyrzuciłaś jak inni to zrobili.
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Marzenko to dobrze, że mąż nie pozwala, bo mój to by sam powyrzucał te "klamoty" jak je nazywa.
Judytko .....no pewnie, że mam wiszącą Ale wszystkich nie będę pokazywała , żeby nie zanudzać.
- Mrowka83
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 15 sty 2010, o 22:30
Ty to masz zdolności Żeby wagi tak wykorzystać?! Piękne kompozycje.
Wagi robią za kwietniki i paterki ,bo innego przeznaczenia nie wymyśliłam.
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pokazuj Aniu pokazuj chętnie pooglądamy te wiszące też Kompozycje też śliczne ,czekam na dalsze fotki
-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Cześć
Pomysł z wagami super Ja mam jedną w piwnicy ,jeszcze mojego pradziadka .Za czasów okupacji handlował na niej w Wilnie .
Te nasiona to z firmy chyba mogę napisać nazwę FRENCHI SEMENTHI w google znajdziesz.Można zamawiać przez inter.Bylin nie widziałam ,ale pogapić się warto.Ja trochę zamówiłam więc możemy się podzielić.
Czy Ty masz dalie kaktusowe czerwone Moje właśnie szlag trafił ,oznajmił mi to m ....
CIEPLUTKO
Pomysł z wagami super Ja mam jedną w piwnicy ,jeszcze mojego pradziadka .Za czasów okupacji handlował na niej w Wilnie .
Te nasiona to z firmy chyba mogę napisać nazwę FRENCHI SEMENTHI w google znajdziesz.Można zamawiać przez inter.Bylin nie widziałam ,ale pogapić się warto.Ja trochę zamówiłam więc możemy się podzielić.
Czy Ty masz dalie kaktusowe czerwone Moje właśnie szlag trafił ,oznajmił mi to m ....
CIEPLUTKO
Wiesz co miałam kaktusowe czerwone, ale co z nimi nie wiem, bo nie zaglądałam.
Jak zajrzę i będą do użytku to napiszę.Były na wsi przewiozłam w czwartek przed mrozami do piwnicy , ale nie mam odwagi zajrzeć , bo to 2 duże wory , aż mam stracha co tam jest, a dokąd nie wiem to jestem dobrej myśli.
Jak zajrzę i będą do użytku to napiszę.Były na wsi przewiozłam w czwartek przed mrozami do piwnicy , ale nie mam odwagi zajrzeć , bo to 2 duże wory , aż mam stracha co tam jest, a dokąd nie wiem to jestem dobrej myśli.
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.