Moja działka w ROD
Re: Moja działka w ROD
Halinko , ty wiesz czym nie zadowolić. No pewnie, że piwonią , która tak mi się podoba
- maryla-56_56
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- 4rafko4
- 200p
- Od: 21 gru 2009, o 11:29
Dzięki za kwiatka a to coś odemnie
Marylko bardzo dziękuję za te słoneczne kwiatki.A potrzeba mi troszkę ciepełka , bo u nas mróz -14
4 rafko 4 dziękuję bardzo.
- marzena06
- Od: 4 cze 2008, o 22:01
Witaj Aniu jak przyjemnie jest tutaj u Ciebie ,masz śliczne hortensje,oraz lobelię ze nie wspomnę już pieska -on jest uroczy. Pozdrawiam Marzena
- Matemax
- 1000p
- Od: 14 sty 2010, o 19:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Anna Guba pisze:Witam .Z pozdrowieniami
Czy to dalia albo jeżówka
Matemax ta dalia to dalia anemonowa.
A witam cię serdecznie Marzenko , miło mi cię gościć u siebie.
-
- Od: 22 sty 2008, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witaj Aniu, też się zastanawiałam czy to dalia czy jeżówka ale już wiem!
Właśnie odkryłam że jesteś z Bartoszyc. Byłam tam raz z koleżanką u jej znajomych badylarzy którzy mieli przystojnego syna Ech miało się te naście lat...
A pro po jeżówek masz może jakieś doświadczenia z siewem tych rzadszych odmian? Bo różowa sieje się bez pytania a biała nawet mało się rozrasta.To pewnie z tymi pełnymi jest jeszcze gorzej?
No i też to mam, że boję się zajrzeć do moich dalii A wczoraj sąsiad już płakał że ma już po daliach
Właśnie odkryłam że jesteś z Bartoszyc. Byłam tam raz z koleżanką u jej znajomych badylarzy którzy mieli przystojnego syna Ech miało się te naście lat...
A pro po jeżówek masz może jakieś doświadczenia z siewem tych rzadszych odmian? Bo różowa sieje się bez pytania a biała nawet mało się rozrasta.To pewnie z tymi pełnymi jest jeszcze gorzej?
No i też to mam, że boję się zajrzeć do moich dalii A wczoraj sąsiad już płakał że ma już po daliach
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=3&t=30786 prosze zajrzyj do tego wątku pozdrawiam
Izaziem a cóż to był za ten przystojniaczek , bo Bartoszyce to prawie wieś i tutaj jeden drugiego raczej zna , jak nie osobiście to z widzenia.Doświadczenia z jeżówkami większego nie mam, bo mam tylko różowe zwykłe, nawet białych nie mam .
Asiu już tam byłam i podpisałam listę obecności .