Fiołki - Fiołka ;)
- ktoś
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Fiołki - Fiołka ;)
Witaj Kasiu Nareszcie znowu jesteś na forum
Piękny ten fiołeczek z chimerki .
Piękny ten fiołeczek z chimerki .
Aniu, Danusiu cały czas zaglądam na forum ale byłam zabiegana i nie miałam czasu pisac.
Nowy Rok zaczął mi się fatalnie bo 3 stycznia odszedł nagle mój największy przyjaciel - ukochany pies
Moje fiołeczki przechodzą teraz ze mną męczarnie bo cały smutek zamieniam na przesadzanie ich. Mimo zimy całkiem nieźle sobie radzą, ale niestety żaden nie chce kwitnąć. Zafundowałam im półeczki z oświetleniem i czekam na efekty. Jak się tylko pozbieram to wstawie pare zdjęć.
Nowy Rok zaczął mi się fatalnie bo 3 stycznia odszedł nagle mój największy przyjaciel - ukochany pies
Moje fiołeczki przechodzą teraz ze mną męczarnie bo cały smutek zamieniam na przesadzanie ich. Mimo zimy całkiem nieźle sobie radzą, ale niestety żaden nie chce kwitnąć. Zafundowałam im półeczki z oświetleniem i czekam na efekty. Jak się tylko pozbieram to wstawie pare zdjęć.
Kaśka
Fiołki - Fiołka
Fiołki - Fiołka
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- ogrodniczka01
- 1000p
- Od: 18 lip 2009, o 11:45
Kasiu też mi bardzo przykro z powodu
W takim razie ja czekam cierpliwie na zdjęcia fiołków i półeczki.
W takim razie ja czekam cierpliwie na zdjęcia fiołków i półeczki.
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Ania.S
- 200p
- Od: 18 sie 2009, o 13:17
- Kontakt:
Kasiu bardzo mi przykro i wiem, że żadne słowa Ci nie pomogą...ja przeżywałam to samo Dla innych to było może głupie ale ile ja łez wylałam w poduszkę
Trzymaj się dzielnie a z czasem ten ból stanie się bardziej znośny
A fiołeczki są najlepszym lekarstwem na smutki
Trzymaj się dzielnie a z czasem ten ból stanie się bardziej znośny
A fiołeczki są najlepszym lekarstwem na smutki
Fiołeczki, hoje i reszta, Moja kolekcja fiołków afrykańskich i hoi
Kupię, sprzedam, wymienię.
Pamiętaj..... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.
Dziękuję Wam bardzo.
Aniu wiem jak to jest ... dla jednych to tylko pies, a dla mnie był wielkim przyjacielem na czterech łapach.
Pozwoliłam sobie zamieścić jego zdjęcia, ponieważ on też miał wkład w tworzeniu mojej fiołkowej kolekcji - dzielnie towarzyszył mi przy każdym przesadzaniu.
Wracając do tematu
Oto mój kącik fiołkowy.
na razie są jak sardynki w puszce. Niektóre są jeszcze malutkie więc się mieszczą ale niestety jak podrosną im rozetki to będzie ciasno. Muszę coś wymyślić albo będę musiała się rozstać z częścią okazów.
Aniu wiem jak to jest ... dla jednych to tylko pies, a dla mnie był wielkim przyjacielem na czterech łapach.
Pozwoliłam sobie zamieścić jego zdjęcia, ponieważ on też miał wkład w tworzeniu mojej fiołkowej kolekcji - dzielnie towarzyszył mi przy każdym przesadzaniu.
Wracając do tematu
Oto mój kącik fiołkowy.
na razie są jak sardynki w puszce. Niektóre są jeszcze malutkie więc się mieszczą ale niestety jak podrosną im rozetki to będzie ciasno. Muszę coś wymyślić albo będę musiała się rozstać z częścią okazów.
Kaśka
Fiołki - Fiołka
Fiołki - Fiołka
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Kasiu jest mi bardzo przykro z powodu pieska Słodziutko wygląda na tych fotkach
Jejciu ale Ty masz tych fiołków A jak tak wszystkie by zakwitły w jednym czasie to dopiero byłby widok
Jejciu ale Ty masz tych fiołków A jak tak wszystkie by zakwitły w jednym czasie to dopiero byłby widok
- gardeniaa
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 25 maja 2008, o 14:42
Kasiu, pięknie postępuje Twoja fiołkoza
Widzę, że stosujesz też ukorzenianie woreczkowe, ja dopiero jakiś tydzień temu włożyłam pierwszego listka, wcześniej jakoś ta metoda do mnie nie przemawiała
Poeksperymentować jednak zawsze można
Widzę, że stosujesz też ukorzenianie woreczkowe, ja dopiero jakiś tydzień temu włożyłam pierwszego listka, wcześniej jakoś ta metoda do mnie nie przemawiała
Poeksperymentować jednak zawsze można
- Ania.S
- 200p
- Od: 18 sie 2009, o 13:17
- Kontakt:
Kasiu jaki on cudny...
A kącik fiołeczkowy jak w moich marzeniach Może kiedyś uda mi się zgromadzić choć część takiej ogromnej kolekcji
A kącik fiołeczkowy jak w moich marzeniach Może kiedyś uda mi się zgromadzić choć część takiej ogromnej kolekcji
Fiołeczki, hoje i reszta, Moja kolekcja fiołków afrykańskich i hoi
- ktoś
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
Pies przepiękny , bardzo mi przykro ,że już go nie ma . Wiem jak się można czuć , bo przeżyłam odejście kilkudziesięciu kotów i dwóch psów .
ale fiołków Kasiu , jeśli masz jakieś zdublowane , to jestem chętna na sadzonki .
ale fiołków Kasiu , jeśli masz jakieś zdublowane , to jestem chętna na sadzonki .
-
- 500p
- Od: 5 sty 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Usunęłam cytat, proszę traktować go jak narzędzie odniesienia się do części konkretnego postu, unikać natomiast cytowania całych wypowiedzi bez wyraźnego celu
/Zgredo
Witam!
Pieska bardzo szkoda, my w listopadzie 2 psy pochowaliśmy, bo nam zatruli wstrętni dranie, to nie ludzie , to zwyrodnialcy, dla kilkudziesięciu drzewek , które ukradli.
Życie jest czasami bardzo trudne, ale trzeba wierzyć w to co śpiewał Niemen , że ludzi dobrej woly jest więcej.My mam jeszcze domowego psa kundelka Kajtusia i bardzo go lubimy.
Fiołeczki , które zobaczyłam , to mnie zatkało, niesamowite, jak je poustawiałaś. Jestem ciekawa ile Ci się przyjęło ode mnie, Twoje dobrze mnie rosną.
Pozdrawiam
Ismena
/Zgredo
Witam!
Pieska bardzo szkoda, my w listopadzie 2 psy pochowaliśmy, bo nam zatruli wstrętni dranie, to nie ludzie , to zwyrodnialcy, dla kilkudziesięciu drzewek , które ukradli.
Życie jest czasami bardzo trudne, ale trzeba wierzyć w to co śpiewał Niemen , że ludzi dobrej woly jest więcej.My mam jeszcze domowego psa kundelka Kajtusia i bardzo go lubimy.
Fiołeczki , które zobaczyłam , to mnie zatkało, niesamowite, jak je poustawiałaś. Jestem ciekawa ile Ci się przyjęło ode mnie, Twoje dobrze mnie rosną.
Pozdrawiam
Ismena
- APe
- Od: 21 wrz 2009, o 23:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
jestem tu pierwszy raz....oniemiałam z wrażenia...tyle fiołków piękne