Ogródeczek Ewy
- Anitaaa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 maja 2008, o 14:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogródeczek Ewy
Witaj Ewuniu
Jestem bardzo zachwycona rabatką ,które pokazałaś w pierwszych osłonięciach.
Przecudne różyczki widać jak pięknie o nie dbasz.
Czekam na kolejne osłonięcia.
Jestem bardzo zachwycona rabatką ,które pokazałaś w pierwszych osłonięciach.
Przecudne różyczki widać jak pięknie o nie dbasz.
Czekam na kolejne osłonięcia.
- nitka55
- 500p
- Od: 26 sty 2010, o 20:40
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Po prawej stronie to jest ścieżka na wiosnę chcę zrobic częsciowo z macierzanki i z karmnika nie wiem jak dokładnej nazwy (mech taki który kwitnie na biało) Myślę ,że będzie ładnie i nie typowo.Trochę będzie pracy przy moim pomyśle.
- Anitaaa
- Kontakt:
nitka55
Na pewno chodzi o Karmnik ościsty Sagina subulata.
mam ale zawsze wdają mi się mrówki i mi niszczą
Na pewno chodzi o Karmnik ościsty Sagina subulata.
mam ale zawsze wdają mi się mrówki i mi niszczą
- nitka55
- 500p
Anitko ja walcze z mrówkami liścmi z pomidora i mrówki uciekają ale w karmniku nie mam
- Anitaaa
- Kontakt:
co to za wyciąg do nart
- Anitaaa
- Kontakt:
Wiesz o tym nie wiedziałamnitka55 pisze:Anitko ja walcze z mrówkami liścmi z pomidora i mrówki uciekają ale w karmniku nie mam
Koniecznie wypróbuję
- nitka55
- 500p
Musisz wypróbowac chyba że Twoje mrówki po lubią ten zapach .Mam pare takich "patętów" liście orzecha włoskiego na nornice też mi to pomaga w walce z nornicami
- nitka55
- 500p
Ten wyciąg to jest coś takiego jakbyś na nartach jeżdziła na śniegu ,a to jest na wodzie .Trzymasz się drążka zamocowanego linką do lini głównej która jest w ruchu i ciągnie narciarza na specjalnych nartach wodnych które. są szersze od nart śniegowych i krótsze To trudno opisac to trrzeba zobaczyc Mają byc u nas mistrzostwa Europy i w tedy zapraszam wiem wiem że nie masz czasu,ale warto to zobaczyc .Zostawiasz na dwa dni męża a ty odpoczniesz troche należy Ci się to za Twoją prace.a od Ciebie do mnie jest tylko 230km.ZAPRASZAM ANITKO
-
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
Witaj Ewo,ładny masz ogródek,czekam na więcej,pozdrawiam Grażyna
- basjak
- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
Witam
Zaciekawiłaś mnie kolistymi rabatkami na trawniku. Czy masz więcej zdjęć?
Ja coś podobnego wymyśliłam jesienią, ale nie byłam zbyt zadowolona z siebie i myślę o przebudowie. A wygląda podobnie jak u Ciebie na fotce bez roślin. Natomiast, jak zobaczyłam koła zarośnięte, to już mam dylemat. To mi się podoba, i to bardzo.
Zaciekawiłaś mnie kolistymi rabatkami na trawniku. Czy masz więcej zdjęć?
Ja coś podobnego wymyśliłam jesienią, ale nie byłam zbyt zadowolona z siebie i myślę o przebudowie. A wygląda podobnie jak u Ciebie na fotce bez roślin. Natomiast, jak zobaczyłam koła zarośnięte, to już mam dylemat. To mi się podoba, i to bardzo.
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- Anitaaa
- Kontakt:
Bardzo ciekawenitka55 pisze:Ten wyciąg to jest coś takiego jakbyś na nartach jeżdziła na śniegu ,a to jest na wodzie .Trzymasz się drążka zamocowanego linką do lini głównej która jest w ruchu i ciągnie narciarza na specjalnych nartach wodnych które. są szersze od nart śniegowych i krótsze To trudno opisac to trrzeba zobaczyc Mają być u nas mistrzostwa Europy i w tedy zapraszam wiem wiem że nie masz czasu,ale warto to zobaczyc .Zostawiasz na dwa dni męża a ty odpoczniesz troche należy Ci się to za Twoją prace.a od Ciebie do mnie jest tylko 230km.ZAPRASZAM ANITKO
Dziękuję za zaproszenie
Bardzo bym chciała
Ale obecna sytuacja rodzinna nie pozwala mi na wyjazdy.
Pocieszę się jak wstawisz fotki
Zostawiam
- nitka55
- 500p
księgowaDziękuje że zajrzałaś do mojego ogródeczka W Twoim ogródku byłam pare razy i widziałam że lubisz lawendę,a jak ją rozmnażasz Ja robie sadzonki kiedy ją przycinam.Jakoś mi to się udaje
basjak Muszę poszukac powinnam miec więcej zdjęc ,ale warto próbowac.Ja zaczynałam od jednej rabatki ale z czasem przybywało roślin i nie miałam gdzie sadzic i tak wyszło.W tym roku myśle aby dwie połączycale też asymetrycznie,bardzo lubię
asymetrie
Anitko Jak będę miała kilka zdjęc to na pewno wkleje.Dziękuje za mieczyka.Ja prawie 3 lata nie mogłam wyjśc nigdzie a o wyjeżdzie to mogłam pomażyc (moja mamusia leżała przykuta do łóżka,ale teraz jak już niema to bardzo tesknie nawet za tym) POZDRAWIAM I ABY DO WIOSNY
basjak Muszę poszukac powinnam miec więcej zdjęc ,ale warto próbowac.Ja zaczynałam od jednej rabatki ale z czasem przybywało roślin i nie miałam gdzie sadzic i tak wyszło.W tym roku myśle aby dwie połączycale też asymetrycznie,bardzo lubię
asymetrie
Anitko Jak będę miała kilka zdjęc to na pewno wkleje.Dziękuje za mieczyka.Ja prawie 3 lata nie mogłam wyjśc nigdzie a o wyjeżdzie to mogłam pomażyc (moja mamusia leżała przykuta do łóżka,ale teraz jak już niema to bardzo tesknie nawet za tym) POZDRAWIAM I ABY DO WIOSNY