Mój piękny ogród

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p
Od: 19 sty 2010, o 12:00
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój piękny ogród

Post »

Kochani trzymajcie kciuki,dziś idę na rozmowę w sprawie pracy,ale się stresuję :roll: ,no jest to dobra wiadomość bo będzie można poszaleć w wydatkach ogrodniczych,tylko,że ogród troszkę ucierpi ,bo już nie będę mieć tyle wolnego czasu na prace ogrodowe co w tamtym sezonie :( .
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witam Cię Karinko. Pospacerowałam po twoim ogrodzie i muszę powiedzieć, że bardzo mi się podoba. Masz artystyczną duszę i malujesz wspaniałe widoki. W dodatku masz szczęście nie dosyć, że mieszkasz we wspaniałej okolicy, to jeszcze masz Kamienie za którymi ja w ostatnim czasie oszalałam.
A jak masz szczęście to i pracę dostaniesz. Ale mimo to trzymam kciuki. :uszy O czas się nie martw. Maniacy ogrodowi zawsze znajda czas na pracę w ogródku. Ty w dodatku będziesz miała gdzie odreagować stres, a pomyśl o tych co wracają po pracy do bloku.
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

:wit DOSTAŁAM ;:138 :tan ;:138 ;:136 ,wybaczcie ale już będę miej czau spędzać na tym kochanym forum :heja
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

Dziękuję Przemku.A oto co dziś nabyłam na odstresowanie . Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazeka wczoraj różyczkę miniaturkę od męża :tan Obrazekno a to opis bo fotki coś nie teges.Dynia olbrzymia~~Maciejka~~Cukinia~~Nasturcja pnąca~~Nasturcja płożąca~~Groszek pachnący~~Kobea pnąca~~Słonecznik ozdobny karłowy big smile~~słonecznik ozdobny red sun~~~Tumbergia pnąca~~Tykwa kobra~~i boczniaki shitake,nie mieli tego cytrynowego :( no ale ten ponoć też smaczny :wink:
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

Karinko czasu na pewno mniej będziesz miała ,ale pieniążków na chciejstwa więcej :lol: ;:138
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

hal1959 pisze:Karinko czasu na pewno mniej będziesz miała ,ale pieniążków na chciejstwa więcej :lol: ;:138
:wit o tak Halinko i to duży + :heja
Awatar użytkownika
Matemax
1000p
1000p
Od: 14 sty 2010, o 19:27

Post »

Karino gratuluję, każdy z nas miał kiedyś taki dzień ;:196
Awatar użytkownika
przemekg
1000p
1000p
Od: 9 sty 2010, o 16:59

Post »

Taką dynię kupiłem w ubiegłym roku urosły owoce o wadze ponad 40 kg i do tego bardzo smaczne jako marynowane
Pozdrawiam
Cz. I
Cz. II
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27

Post »

Karinko ;:167 gratuluję pracy ;:138 ;:138 ;:138

Coś mi się wydaje, że już jesteś od forum uzależniona i choć na małą chwilkę to tu będziesz dziennie zaglądać ;:196

Proszę o adresić na PW, bo nasionka dla Ciebie z działeczki przywiozłam ;:196

Mój ogródeczek w dniu dzisiejszym

Obrazek
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
Awatar użytkownika
AniaDS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sie 2008, o 00:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Gratuluję pracy ;:138
I udanych zakupów :wink:
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Karinko Przyłączam się do gratulacji.
Mówiłam, że masz szczęście. A na forum będziesz zaglądać może nie tak często latem, ale teraz co nam innego pozostało jak oglądanie cudownych ogrodów i roślin na forum. Ja już tak siedzę tutaj 2 lata, mimo, że dopiero teraz się zarejestrowałam.
Awatar użytkownika
harwi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2008, o 14:49

Post »

Super Gratulacje! To dopiero będą zakupki po pierwszej wypłatce ;) ;:63
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Witaj Karinko :!: Ja też gratuluję - i nowej pracy, i pięknych widoków, które utrwaliłaś wyśmienicie ;:63
Widzę z zakupów, że dalej "brniesz" w tykwy i boczniaki :) Z Shitake będziesz mogła robić wspaniałe potrawy japońskie i chińskie ;:137
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”