Ogród Gosi
- ursulka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 paź 2009, o 23:12
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Gosi
Gosiulek - masz fantastyczną przestrzeń! Duży ogród, wspaniałe nasadzenia - już duże, fajne żywotne gatunki! No i ta sosna!
No sama popatrz, wszystko ma swój czas... A na Ciebie teraz przyszedł czas na kolorowe roślinki
A hosty masz przepiękne, takie duże i rozrośnięte. Zauważyłam tę małą o biało-zielonych liściach. Mmmm, bardzo, bardzo...
Podoba mi się u Ciebie Ogród w którym dobrze czują się i dzieci i pieski
No sama popatrz, wszystko ma swój czas... A na Ciebie teraz przyszedł czas na kolorowe roślinki
A hosty masz przepiękne, takie duże i rozrośnięte. Zauważyłam tę małą o biało-zielonych liściach. Mmmm, bardzo, bardzo...
Podoba mi się u Ciebie Ogród w którym dobrze czują się i dzieci i pieski
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gosia -jakbyś się namyśliła ,to ja mam dużo takich piwonii
Mam nadzieję ,że przyjedziesz do mnie, to sama zobaczysz
Teren mam cztery razy większy niż Twój i cztery razy więcej roboty
Mam nadzieję ,że przyjedziesz do mnie, to sama zobaczysz
Teren mam cztery razy większy niż Twój i cztery razy więcej roboty
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Cześć dziewczyny
Gosiu Tamaryszka kupiłam jakieś 3 lata temu. Byłby bardziej rozłożysty ale go tnę. Nie znam się na nim. Chciałam żeby rosło wzwyż a nie w szerz.
Ulu dziękuję bardzo Czy nie masz takiej hosty. Jeżeli nie to przyślę Ci wiosną. Tylko przypomnij bo już nawet lecytyna nie pomaga
Halinko miło, że zaglądasz w moje skromne progi.
Bożenko na pewno skorzystam z zaproszenia. A z piwoniami to poczekajmy co z moich wyrośnie.
Gosiu Tamaryszka kupiłam jakieś 3 lata temu. Byłby bardziej rozłożysty ale go tnę. Nie znam się na nim. Chciałam żeby rosło wzwyż a nie w szerz.
Ulu dziękuję bardzo Czy nie masz takiej hosty. Jeżeli nie to przyślę Ci wiosną. Tylko przypomnij bo już nawet lecytyna nie pomaga
Halinko miło, że zaglądasz w moje skromne progi.
Bożenko na pewno skorzystam z zaproszenia. A z piwoniami to poczekajmy co z moich wyrośnie.
- basjak
- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- Margo2
Basiu bardzo je lubię, bo są takie nietypowe, w dodatku te mają pastelowe kolory, ale chyba na zdjęciu tego nie widać.
- Margo2
- piofigiel
- 1000p
- Od: 11 lis 2009, o 17:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wspaniałe róże, myślę że jednak masz się czym chwalić bo są piękne. Mam pytanie jaki rodzaj róż kupujesz rabatowe czy jakie? Pytam bo też chciałbym ich mieć więcej.
Pozdrawiam Tomek
Pozdrawiam Tomek
- Margo2
Tomku wszystkie. Pierwsze róże były kupowane na zasadzie róża marki róża. Teraz siedzę w internecie, kupiłam katalog i wybieram. Już nie chcę byle jakich róż, chociaż kocham te które kupiłam bez nazwy. Podejrzewam, że ta dama to taka podstępna istota, która rozbudza uczucia nawet jeśli tego nie chcesz i zaczynasz jej pragnąć bardzie i bardziej, nieważne jak wygląda. Przynajmniej na mnie tak działa
- Priam
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
Śliczna psina ;)
A jeśli mogę coś doradzić to wiosną zakup preparat od rdzy dla roślin - róż.
A jeśli mogę coś doradzić to wiosną zakup preparat od rdzy dla roślin - róż.
- Alionuszka
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pragnienia rosną ,gdy zaczyna się szperać w internetowym świecie różanym ,a odmian jest tak wiele...
Kupowałam róże z tej szkółki ,jakbyś chciała skorzystać ,sprzedają również na Allegro ,nie wiem ,czy teraz...
http://www.swiatroz.pl/4452/4473.html
Róże masz urocze ,a szczególnie różowa i żółta rozetowa -podobna do Pilgrim...
Kupowałam róże z tej szkółki ,jakbyś chciała skorzystać ,sprzedają również na Allegro ,nie wiem ,czy teraz...
http://www.swiatroz.pl/4452/4473.html
Róże masz urocze ,a szczególnie różowa i żółta rozetowa -podobna do Pilgrim...
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- basjak
- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
Wcale nie mało masz tych różyczek, a na poprzednich zdjęciach widać, że i krzaczki zdrowiuśkie.
A choroba różana dopada każdego, kto pobuszuje trochę na forum. Ja też w tej chwili nie potrafię zrozumieć, jak mogłam kupować róże marki róża .
A choroba różana dopada każdego, kto pobuszuje trochę na forum. Ja też w tej chwili nie potrafię zrozumieć, jak mogłam kupować róże marki róża .
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- Margo2
Przemku, Kupuję co roku, ale wiesz jaka pogoda była w zeszłym roku. Deszcz, deszcz,deszcz. Myślę, że i tak ładnie mi przetrwały, tylko miniaturki pogubiły liście. U sąsiadki wszystkie róże były gołe. Okropnie to wyglądało, bo nie ma iinych roślin, które zasłoniłyby tę pustkę. Także i tak byłam z siebie dumna.
Nelu masz rację to Pilgrim, na końcu Erotika. Ta pierwsza podejrzewam Abrahama, ale nie wiem. Kupiłam ją w OBI jako żółtą rabatową. Mam jeszcze Willama Shakespeare. W zeszłym roku na jesieni zakupiłam Chopina, Handel, Kronenburg i ukochana Westerland. Dziękuję za stronkę. Mają róże które chciałabym mieć. Poluję w tym roku na Eden.
Gosiu na forum to istna epidemia
Nelu masz rację to Pilgrim, na końcu Erotika. Ta pierwsza podejrzewam Abrahama, ale nie wiem. Kupiłam ją w OBI jako żółtą rabatową. Mam jeszcze Willama Shakespeare. W zeszłym roku na jesieni zakupiłam Chopina, Handel, Kronenburg i ukochana Westerland. Dziękuję za stronkę. Mają róże które chciałabym mieć. Poluję w tym roku na Eden.
Gosiu na forum to istna epidemia
- martinez_82
- 500p
- Od: 1 wrz 2008, o 10:18
Śliczny ogród Gosiu . Szkoda że ta zima tak długo się utrzymuje . Można by już co nieco popracować na działeczkach. Pozdrawiam serdecznie