Kolekcja sie rozrasta a parapety nie cz.3
- grazka2211
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 paź 2008, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kolekcja sie rozrasta a parapety nie cz.3
Witaj Agnieszko.Obejrzałam Twoje kwiatuszki.Hipek ma bardzo ładny kolorek.Ten co niby padł przy Twoich zielonych rączkach na pewno odżyje.A jeszcze jak go postraszysz śmietniskiem to dopiero ruszy i za rok obdarujesz wszystkich z kim się umawiałaś.Zielistka fajna-mam też taką w czasie zimy walczyłam na niej z jakims robactwem.Co to było nie mam pojęcia ale na razie cisza(na szczęście).
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
- elaipawel4
- 1000p
- Od: 23 lis 2009, o 16:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguniu zielistka wygląda ślicznie chociaż nie jestem entuzjastką tej rośliny twoja wygnąda imponująco.
Ela
Zaglądnijcie ''Jestem nowa''
Zaglądnijcie ''Jestem nowa''
esti42 Hibki tak już maja, że zawsze się im jakieś paskudztwo przypelęta , ja jednak je uwielbiam i mimo to wszystkie jakie spotkam przynoszę do domu.
Grażynko(grazynarosa22) myślę i myślę i nie wiem co ci milina przypomina mnie się milin tylko z pomarańczowymi trąbkami kojarzy
Co zaś się tyczy Mirka to podobno już nie pisze na tym forum.
Grażynko(grazka2211) Oj mam nadzieję,że ten hibek odżyje bo chyba sama siebie uduszę
Ela(elaipawel4) ja tez nie byłam fanką ale zobaczyłam u kogoś właśnie w takiej wściekle pomarańczowej doniczce i tak mi się spodobało, że od mamy wycyganiłam szczepkę mimo, że wcześniej nie chciałam
Grażynko(grazynarosa22) myślę i myślę i nie wiem co ci milina przypomina mnie się milin tylko z pomarańczowymi trąbkami kojarzy
Co zaś się tyczy Mirka to podobno już nie pisze na tym forum.
Grażynko(grazka2211) Oj mam nadzieję,że ten hibek odżyje bo chyba sama siebie uduszę
Ela(elaipawel4) ja tez nie byłam fanką ale zobaczyłam u kogoś właśnie w takiej wściekle pomarańczowej doniczce i tak mi się spodobało, że od mamy wycyganiłam szczepkę mimo, że wcześniej nie chciałam
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
No jak to.... a to to co..... nie trąbka......
Aha no trąbka....to ja jestem chyba to jest potocznie zwany Eszynantus marmurkowy wel marmurek
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Super jest baaardzo mi się podoba.....
Grażynko jak chcesz to mam mała ukorzenioną sadzonkę,mogę ci ją dać skoro przytargałam dorosłego kwiatucha
Ale to nie trąbka to raczej paszcza i to z dwoma zębiskami
Tak i może zagryść .Agunia pisze:Ale to nie trąbka to raczej paszcza i to z dwoma zębiskami
Zobaczymy jak się będzie u mnie sprawować, jak na razie mam problem z podlewaniem jej
Ja ze swoim też , bo co wleje to się wyleje , a co lepsze jest tak ciężki, że doniczka jak stoi to się przewraca
To kamieni nawkładaj ,ja chyba tak zrobię, tylko mój jest lekki i też się wywraca, źle go wywarzyli jak wkładali do doniczki .
- zeberka4
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
Piękne kwiatki!
Strasznie zazdroszczę!
Sa prześliczne!
Strasznie zazdroszczę!
Sa prześliczne!