W.o...Psach - 3cz.(07.05-07.10)
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nalewko, czy można mimo wszystko poprosić o ciąg dalszy wieści z frontu ?Nalewka pisze:Wieści z frontu:..
- przez miesiąc mamy uważać na szwy wewnątrz, jeśli mleko, to mało, nic wzdymającego (niby co? do tej pory nic takiego mu nie dawałam, teraz chyba nie zacznę!), nie za dużo wysiłku, jak to u rekonwalescenta... na ten temat to tyle (czyli NIE cdn).
Minęło ponad dwa tygodnie ... jak czuje się Prot ?
Zgadza się 14- to 2 mioty-jedna sunia ma 9,a druga 5.... jak wypadną na podwórko to wyglądają jak atak szarańczy.... są po prostu wszędzieJózef pisze: Livia..i jest ich faktycznie 14?Niesamowite!!
I są strasznie słodkie,każdy chce żeby go przytulać i głaskać... jak mam już dość to uciekam a ta szarańcza za mną...
-
- 100p
- Od: 30 maja 2007, o 15:47
To musi być przekomiczny widok, uwielbiam obserwować swawolące zwierzaki. Milena, poszukaj w Twojej okolicy, tresera, życie z dużym psem, który jest ułożony jest czystą przyjemnością, a poza tym są szkoły gdzie możesz pozostawić psa na jakiś okres i odbierasz go juz po zakończeniu szkolenia, ale rozstać się ze swoim pupilkiem to już inna sprawa . Sonia Psotka zmęczona psoceniem.........
- Siedmiokropka
- 100p
- Od: 11 maja 2007, o 13:16
- iwika
- 500p
- Od: 17 paź 2006, o 14:08
- Kontakt:
Oj ja mam zdecydowanie więcej sieści w domu, ale mnie to motywuje do częstego szczotkowania Bony choć siostra ma goldenke i wcale nie mniej sierści niż ja
A tu leży przy kompie
A jak w sobie radzicie z sierścią?
A tu leży przy kompie
A jak w sobie radzicie z sierścią?
Iwona i Lhasa Apso
Mój prawie ogród - Iwika
Mój prawie ogród - Iwika