Moja działka w ROD
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sty 2008, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moja działka w ROD
No Aniu moje Gratulacje! Czy rodzinka jest równie zadowolona z zakupów?
Rodzina zrobila taka minę ;:99, ale co tam mina ważne że są lilie
-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
21 lilji nieżle ...,a ja boję sie wchodzić na all i takie inne sklepy cebulowe ...
...słaba jestem i nie mam miejsca u siebie w ogrodzie
...remontów nienawidzę ,miałam taki w zeszłym roku przez 3 miesiące ...
...mogę siać do woli ,w pracy wydzierżawiono mi 3 wielgaśne parapety powinno się zmieścić z 50 sadzonek pomidorów
...słaba jestem i nie mam miejsca u siebie w ogrodzie
...remontów nienawidzę ,miałam taki w zeszłym roku przez 3 miesiące ...
...mogę siać do woli ,w pracy wydzierżawiono mi 3 wielgaśne parapety powinno się zmieścić z 50 sadzonek pomidorów
- magos13
- 500p
- Od: 2 lut 2010, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Aniu.
Odhaczam swoją obecność i idę do PW. Po wizytach u Ciebie muszę na gwałt zrobić coś w sprawie fotek.
Odhaczam swoją obecność i idę do PW. Po wizytach u Ciebie muszę na gwałt zrobić coś w sprawie fotek.
Pozdrawiam. Gosia
Gosiu zrób coś zrób w sprawie fotek , to będziemy mieli co oglądać.Ja też byłam ze 2 lata na forum zanim zaczęłam robić fotki i wstawiać.Z fotkami łatwiej.Tylko nie wstawiaj zdjęc przez fotosika, bo tam są zawsze problemy.
- magos13
- 500p
- Od: 2 lut 2010, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Aniu.
Jak dobrze że jeszcze udało mi się poprawić tego byka. Nie wiem jak to się stało zaćmienie czy co ?
Mówisz że po dwóch latach, no to mam trochę czasu. Już słyszałam że z fotosikiem same problemy, no ale jeszcze nie wiem 'czym to się je'.
Jak dobrze że jeszcze udało mi się poprawić tego byka. Nie wiem jak to się stało zaćmienie czy co ?
Mówisz że po dwóch latach, no to mam trochę czasu. Już słyszałam że z fotosikiem same problemy, no ale jeszcze nie wiem 'czym to się je'.
Pozdrawiam. Gosia
Gosiu ;:103 , e tam to nie forum polonistów, odruchowo się coś klepnie, a potem się człowiek czerwieni sam przed sobą .
Dzisiaj wreszcie zebrałam się do wysiewu nasionek.Wysiane przypołudniki, gazanie , penstemony jednoroczne, dalie pomponowe,powojnik od Marylki i i astry karłowe .
- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
pospacerowałam sobie po twojej działeczce i wiem czego się przeniosłaś na wieś .. bo już nie miałaś gdzie sadzić swoich pięknych kwiatów ... szczególnie podoba mi się ta róża historyczna , pięknie kwitnie .. innym tez nie brakuje uroku ,, ładnie wyglądają w takiej gęstwinie , szczególnie zawilce , masz śliczne kolory , ja mam tylko jasno różowy ,,a na inne kolory poluje ,może w tym roku uda mi się dokupić ... znam Bartoszyce ze słyszenia już kilkadziesiąt lat przeniosło się dużo osób od nas , część rodziny tam mieszka nadal , tylko że to dalsza rodzina mama często do nich jeździła w latach 60 jak jeszcze Bartoszyce były wsią .. a ty teraz będziesz miała dwa ogrody w mieście na co dzień a na weekend na wsi aby tylko prędko wiosna przyszła bo już mnie nosi ,wszędzie śnieg albo błoto a tak chciałoby się już popracować w ogrodzie ...
Janeczko zgadłaś z tym przeniesieniem na wieś, tam mam 20arów ziemi to mogę sadzić do woli.Miło mi , ze chociaż mniej więcej wiesz gdzie te Bartoszyce.Piszesz , ze kiedyś były wsią a teraz to trochę większa wieś mają tylko 28 tysięcy mieszkańców.A co teraz nie odwiedzacie się z kuzynostwem? Zawilce kupiłam dopiero w tamtym roku na wiosnę i są to nieduże krzaczki , mam nadzieje , że trochę ruszą w tym roku.Duży krzaczor to jasnoróżowy ten najpopularniejszy.
- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
raczej rodzice utrzymywali z nimi znajomość , część już zmarła dużo rozjechało się po Polsce , trochę wróciło znowu na swoje śmieci ,, a młodzieży nie znałam więc i znajomość się urwała ..
a zawilce tez sobie zamówiłam ciemno różowe i bordowe .. bardzo mi się podobają a nasion nigdzie nie mogłam dostać ..
a zawilce tez sobie zamówiłam ciemno różowe i bordowe .. bardzo mi się podobają a nasion nigdzie nie mogłam dostać ..
Janeczko Tak jak to w życiu bywa, kiedy starsze pokolenie umiera to młodsze już nie utrzymuje kontaktów i więzi rodzinne umierają śmiercią naturalną.Odnośnie zawilców . napisz gdzie zamawiałaś?
Dzisiaj kupiłam w Lidlu mix dalii dekoracyjnych i 3 szt lilii w jednym opakowaniu.