A gdzie te kamienie mam włożyć jak w doniczce już miejsca na wodę brakujeLeNka pisze:To kamieni nawkładaj ,ja chyba tak zrobię, tylko mój jest lekki i też się wywraca, źle go wywarzyli jak wkładali do doniczki .
Kolekcja sie rozrasta a parapety nie cz.3
Re: Kolekcja sie rozrasta a parapety nie cz.3
- elaipawel4
- 1000p
- Od: 23 lis 2009, o 16:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dlaczego mi nikt nie proponuje takich rarytasów zawsze się spóżnię
Ela
Zaglądnijcie ''Jestem nowa''
Zaglądnijcie ''Jestem nowa''
Zdaje się że zaraziłaś mnie hibiskusami. Cudeńka z tych Twoich . Jak będę tu częściej zaglądać to wpadnę na amen. I gdzie ja nowe sztuki wtedy poustawiam? ;) Ale z drugiej strony jak tu się oprzeć takim widokom...
Powiedz mi jeszcze jak często kwiatki myjesz, że taką śliczną zieleń masz? bo moje wiecznie zakurzone ( (mieszkanie z piecami...)
Powiedz mi jeszcze jak często kwiatki myjesz, że taką śliczną zieleń masz? bo moje wiecznie zakurzone ( (mieszkanie z piecami...)
Moje kwiatki
Pozdrawiam Ewa
Pozdrawiam Ewa
Elu ja też rzadko trafiam na takie okazje
Ewo fakt pieca nie mam ale mieszkam w Krakowie wiec i tak się strasznie kurzy chyba nie częściej niż raz w miesiącu spryskuję, głównie wtedy gdy nasila się atak przędziorków bo te dziady namiętnie kochają hibiskusy.
Co zaś się tyczy nowych hibków to ja już stawiam gdzie popadnie i bez żalu usuwam wszystkie inne roślinki z parapetów
Ewo fakt pieca nie mam ale mieszkam w Krakowie wiec i tak się strasznie kurzy chyba nie częściej niż raz w miesiącu spryskuję, głównie wtedy gdy nasila się atak przędziorków bo te dziady namiętnie kochają hibiskusy.
Co zaś się tyczy nowych hibków to ja już stawiam gdzie popadnie i bez żalu usuwam wszystkie inne roślinki z parapetów
- elaipawel4
- 1000p
- Od: 23 lis 2009, o 16:19
Ja jak na razie mam jednego, jak się z nim dogadam, to przyjdę do ciebie na żebry o szczepki, bo rzadko się widzi takie cuda jak u ciebie P.s Dochowałam się pierwszego pączusia od kiedy zaczął zrzucać i już pęka, jak rozkwitnie to oczywiście się pochwalę
Moje kwiatki
Pozdrawiam Ewa
Pozdrawiam Ewa
Koniecznie pokaż zdjęcie jak zakwitnie
- Kocimietka
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 28 lut 2010, o 10:35
Witam.No cudeńka a mój co robi? leniuchuje chyba niema ochoty zakwitnąć,ale cuś tam wychodzi może może
Pozdrawiam,Adrian
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ale ślicznie zakwitł. Taki sam jak mój.To ten z netto -prawda?Widzę,że zapyliłaś go U mnie już niedługo nasionka na nim dojrzeją.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
Adrian, Igor ja hibki z całego serca polecam , kwiat krótko żyje( od 1-3 dni) ale jest tak piękny że rekompensuje wszystko
Tak troszkę go pomiziałam tym ogromnym różowym A przy okazji nie pamiętasz czasem czy to są te z http://www.graff.dk ?marzena 63 pisze:Ale ślicznie zakwitł. Taki sam jak mój.To ten z netto -prawda?Widzę,że zapyliłaś go U mnie już niedługo nasionka na nim dojrzeją.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguniu
chyba tak ,ale muszę dokładnie sprawdzić ,bo chyba jeszcze gdzieś mam schowaną folijkę od swoich.Ale netto prawdopodobnie ma cały czas od tej samej firmy.
chyba tak ,ale muszę dokładnie sprawdzić ,bo chyba jeszcze gdzieś mam schowaną folijkę od swoich.Ale netto prawdopodobnie ma cały czas od tej samej firmy.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
Ja ostatnio trafiam hibki tej firmy w realu , ale póki co są w takim stanie że cena nie jest kusząca Czekam na wiadomość , bo ja ciemna masa sobie folijki nie zostawiłam