Witam wszystkich przyjaciół
OLU widoczki w Twoim ogrodzie mnie zaskoczyły . Nie wiem czy w ogóle moje ciemierniki zakwitną . Jakoś mało sie rozrosły gdyż kupiłam małe sadzonki . Jednego mam od Ciebie ale ten również nie daje jak na razie żadnych znaków .
DOMINIKO lepiej zeby kwieciscie zaczął sie watek ,ale wszystko jeszcze przed nami . Tak myślę ,że bedzie kwieciście takie mam plany
DANUSIU posadziłam dosyć parę tych ranników ,ale jak na razie tylko ten wychylił glowe . A tak dawno zniknął śnieg tylko ,że u mnie za mało słonca
ANIU podmucham ,podmucham tylko ,ze u mnie również jej jeszcze niewiele
GABI dzisiaj oglądałam azalie i bardzo mi się spodobała malutka japonska Schneeperle . Biała z pełnymi kwiatami chyba taką widziałam u Irenki i Goryczki Taka wychodowana jeszcze bardziej cieszy
TAJKO witam Cię w nowym rozdaniu . Może lepiej gdyby był dalej nie miałabym tyle stresu . A ja tak jak dziecko codziennie chodze i zaglądam to dopiero denerwujące
HANIU planowanie to jedna sprawa a zakup to druga . Może uda mi się kupic to co zaplanowałam . Podoba mi się również japonska azalia Babuszka piękna różowa a w dodatku pełna
EWUNIU jeden rannik jeszcze nie czyni wiosny . Moje sniezynki jeszcze śpią a śnieg już dawno zniknął . One chyba w jakiejś gawrze się zakopały .
OBY DO WIOSNY

ZYCZĘ WSZYSTKIM NA JUTRO