Moja Działeczka
- martinez_82
- 500p
- Od: 1 wrz 2008, o 10:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja Działeczka
Witaj !! Ja nie kupowałem Kamienia zbierałem nad Rzeką część a drugą cześć zbierałem po drodze na działke albo na pobliskich polach.Z 12 tonami to miałbym co robić
Pozdrawiam Marcin
Pozdrawiam Marcin
- martinez_82
- 500p
Niespodziewałem się że tak szybko zacznie sie wiosna może pogoda jeszcze niezupełnie idealna, ale co najważniejsze te hałdy śniegu po woli znikają więc nie ma na co czekać trzeba zaczynać wiosene obowiązki . U mnie w okolicy pojawiły się już roślinki na targu choć jeszcze dużego wyboru nie ma zakupiłem tylko cebulki Begonii i phlox'a paniculata ( orange i red) .
Begonie już zaczeły puszczać a wygląda to mniej więcej tak:
Nawet pelargonie się chyba wszystkie przyjeły i prawdopodobie żadna nie odpadnie.
No byle do następnej niedzieli może juz będzie wiekszy wybór roślinek.
Pozdrawiam MArcin
Begonie już zaczeły puszczać a wygląda to mniej więcej tak:
Nawet pelargonie się chyba wszystkie przyjeły i prawdopodobie żadna nie odpadnie.
No byle do następnej niedzieli może juz będzie wiekszy wybór roślinek.
Pozdrawiam MArcin
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Takiego pomarańczowego floksa to jeszcze nie widziałam
Piękny
Piękny
- martinez_82
- 500p
Przyznam się ze tez nie widziałem mam fioletowego jak sie nie myle , dostałem od sąsiada w tym roku będzie 1 raz kwitł u mnie a pomarańcowego kupiłem własnie bo tez nie widziałem a pieknie sie prezentuuje
- martinez_82
- 500p
MARCIN
Przyszłam z rewizytą i bardzo mi się podoba działka i jeszcze taki pracowity właściciel
Ja tak samo jak ty nie mogę doczekać się do wiosny ,zaczełam już wysewać na parapet.Wczoraj próbowałam robić coś na dworze ,ale jest bardzo mokro
Przyszłam z rewizytą i bardzo mi się podoba działka i jeszcze taki pracowity właściciel
Ja tak samo jak ty nie mogę doczekać się do wiosny ,zaczełam już wysewać na parapet.Wczoraj próbowałam robić coś na dworze ,ale jest bardzo mokro
- martinez_82
- 500p
Nio ja dzisiaj byłem na działeczce ale niestety ziemia jeszcze zmarznięta więc za bardzo nie mogę nic porobić a na częsci jeszcze śnieg zalega Tak więc nie jesteś sama , ale mam nadzieje ze jeszcze z tydzień góra dwa i będzie idealnie
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Marcin floksy piękne , te pomarańczowe nie są aż tak pomarańczowe jak na zdjęciu , mam je też ale tez ładne .
- martinez_82
- 500p
hmm... Nio mam nadzieje, że choć nie są takie pomarańczowe jakie miały być to chociaż będą piękne trzymam cię Gieniu za słowo
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Od: 29 gru 2009, o 18:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Floks - pico bello. Ale jak dopatrzyłeś się tych peoni! Musiałeś wnikliwie lustrować wiosny w poszukiwaniu wiosny. Też tak mam.
- martinez_82
- 500p
Hehe!! Muszę przyznać że z ciekawością szukałem co już daje oznaki wiosny i jakoś udało mi sie wypatrzeć .
Martinez przyszłam z rewizytą. Działeczka o podobnej powierzchni do mojej, ale zupełnie inaczej zagospodarowana. Podobają mi się murki, widać ogromny wkład pracy. Podziwiam, że młodzież ma taką pasję i takie fajne efekty
- martinez_82
- 500p
Dziękuje !! Układ niestety inny ale mam nadzieję, że nie jedną roślinkę jeszcze uda mi się wkomponować. A tak naprawdę to ta pasja przerodziła się w uzależnienie raczej
Pozdrawiam Macin
Pozdrawiam Macin