Moje rośliny - filip11
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- 200p
- Od: 9 mar 2007, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Przepraszam, że piszę post pod postem ale jak chcecie fotki to nie mam innego wyjścia . Mam problem z ich wysłaniem bo zrobiłem w roździelczości 5mln mega pix :x . Przepraszam Was wszystkich ale niestety musicie poczekać do jutro będę musiał zrobić nowe fotki.
Obiecana porcja fotek . Mam nadzieję, że Wam się spodobają 8). Z góry dziękuję za komentarze .
1 Muchołówka.
2 Owoce kalamondyny.
3 Cytrynka ukorzeniona.
4 Małe papryczki (gatunek czerwone jolanta). Sadzę je żeby mieć co jeść w zimę . Żartowałem oczywiście, papryczki hoduję po prostu dla owocków w zimę i dla frajdu 8).
5 Ukorzeniony granat.
6 Cytrynka z pestki.
7 Marakuja z pestki.
8 Drzewko bonzai.
9 Yukka (od cioci).
10 Yukka (od cioci).
11 Żywe kamienie.
12 Żywe kamienie.
13 Kwiatek który wyrusł przy yuce 8).
Niedługo pojawi się zdjęcie uwaga...... Zamówiłem kumkwata, zdjęcia wkrótce gdy tylko dojdzie .
Obiecana porcja fotek . Mam nadzieję, że Wam się spodobają 8). Z góry dziękuję za komentarze .
1 Muchołówka.
2 Owoce kalamondyny.
3 Cytrynka ukorzeniona.
4 Małe papryczki (gatunek czerwone jolanta). Sadzę je żeby mieć co jeść w zimę . Żartowałem oczywiście, papryczki hoduję po prostu dla owocków w zimę i dla frajdu 8).
5 Ukorzeniony granat.
6 Cytrynka z pestki.
7 Marakuja z pestki.
8 Drzewko bonzai.
9 Yukka (od cioci).
10 Yukka (od cioci).
11 Żywe kamienie.
12 Żywe kamienie.
13 Kwiatek który wyrusł przy yuce 8).
Niedługo pojawi się zdjęcie uwaga...... Zamówiłem kumkwata, zdjęcia wkrótce gdy tylko dojdzie .
Widzę, że masz całą menażerię Piękna pasja i do tego wiesz co robisz jak widzę.
A ten kwiatek w juce to... Oxalis triangularis (szczawik trójkątny)zwany też koniczynką szczęścia. Tutaj masz o nim parę słów http://www.vitroflora.com.pl/page.php?cat=594
A ten kwiatek w juce to... Oxalis triangularis (szczawik trójkątny)zwany też koniczynką szczęścia. Tutaj masz o nim parę słów http://www.vitroflora.com.pl/page.php?cat=594
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
- camillo1718
- 100p
- Od: 27 maja 2007, o 23:37
!!!!!!!!!
Jestem zachwycony!!!!!!!!!!!! jak chyba wszyscy! również sie zajmuję hodowla roślin cytrusowych ale dopiero od niedawna! mam malutka cytrynę pomarańcze avocado i liczi w stanie zejscia .Bardzo jestem pod wrazeniem twoich roślin ( ja mam 16 lat!) Powiedz mi stosowałeś jakieś nawozy do tych cytrusów?
- camillo1718
- 100p
- camillo1718
- 100p
- camillo1718
- 100p
- camillo1718
- 100p