Ogród Marylii... cz.2
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marylii... cz.2
Witam,Zenku można powiedzieć ze panuje,siewki wschodzą,zaczyna brakować miejsca,gdzie ja rozum miałam
Dzisiaj przyszły zamówione trawki,które postoją sobie w piwnicy jeszcze trochę...
Ukorzenione pelargonie i kiełkujące begonie...
Jedna czwarta plantacji...
Dzisiaj przyszły zamówione trawki,które postoją sobie w piwnicy jeszcze trochę...
Ukorzenione pelargonie i kiełkujące begonie...
Jedna czwarta plantacji...
- dodad
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Witam Marylko
Przespacerowałam się po twoim ogrodzie. Pięknie w nim
Lilie i hortensje cudne
U ciebie widzę prawdziwe przedszkole roślinne. Podziwiam ! Ja nie mam cierpliwości ani ręki do siewów.
Pozdrawiam
Przespacerowałam się po twoim ogrodzie. Pięknie w nim
Lilie i hortensje cudne
U ciebie widzę prawdziwe przedszkole roślinne. Podziwiam ! Ja nie mam cierpliwości ani ręki do siewów.
Pozdrawiam
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ale piękne przedszkole
Ładnie Ci rosną begonie, moje dwie dopiero wypuściły kiełki pozostałe jeszcze śpią
-
- 1000p
Witam,słuchajcie chyba przesadziłam z tymi siewami w tym roku,ale jak tu się powstrzymać...
Aniu,właśnie wracam od Ciebie...
Aniu,właśnie wracam od Ciebie...
- Reni4
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Witaj...)Mam nadzieję że wreszcie kiedyś się skończy ta zima;)))Co do Twoich rozsad to imponująca kolekcja... piękne:))Już widzę Twój ogród latem...Ja na dzień dzisiejszy plany obudowy studni...bo za oknem zima:)))Pozdrawiam
Marylko na pewno jakoś przetrzymasz sadzonki do wiosny, już niedługo Za to jakie będą efekty jak wszystko zakwitnie. Zrobi się cieplej to wyniesiesz na zewnątrz do hartowania a na parapetach znowu będzie luźniej. Wszystkie sadzonki ładnie wyglądają powinny wcześnie zakwitnąć :P
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
No .,ale żeś tego nasiała..... b gdzie Ty to trzymasz.... oby pogoda sie poprawiła....bo u mnie właśnie sypie....a takie zimno że psa nie wypuścisz
- Reni4
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Witam...ja od rana walczyłam z soplami...było co robić;)I odśnieżanie jak zwykle...
Daje czadu ta zima i wcale nie ma zamiaru przestać jak tak dalej to krokusy w kwietniu dopiero zobaczę:Pozdrawiam
Daje czadu ta zima i wcale nie ma zamiaru przestać jak tak dalej to krokusy w kwietniu dopiero zobaczę:Pozdrawiam
No no Marylko Ty to masz ogródek w domciu tyle tego napikowałaś że do wiosny szybciutko zleci czas chyba że zima potrzyma do maja choć liczę że po świętach ruszę ze szpadelkiem w grządki
-
- 1000p
Marylko nadają nareszcie wiosnę, sadzonki powinny szybko się wzmocnić jak zacznie świecić Wczoraj zrobiłam przegląd, śnieg stopniał i odkrył kiełki cebulek nie posadzone w koszyczki. Jakieś kawałeczki tulipanów przetrwały i się odrodziły widać w niektórych miejscach. Lilie za to są podryte a może zjedzone widać korytarze że coś żerowało. Dzisiaj znowu wszystko przysypał śnieg.
- ZENOBIUSZ
- Od: 2 sty 2008, o 07:00
Marylo czy do Ciebie dotarła również zima ?. Dzisiejszej nocy u mnie dosypało 15 cm sniegu, i jest biało jak w srodku zimy . Obecnie świeci piękne słonce lecz temperatura waha się w okolicach - 4 stopnie.
Pozdrawiam Zenek