Ogród Zenka rok 2010 cz.3
Re: Ogród Zenka rok 2010 cz.3
Co Wy tam wymyślacie... za tydzień będzie już pięknie... nie można chcieć od razu 15 stopni...
- ZENOBIUSZ
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 sty 2008, o 07:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Alu ja nie chcę aby temperatura raptownie wzrosła do+ 15 stopni, ale marzą mi się dni słoneczne z temperatura dodatnią i bez opadów śniegu.
Dzisiejszej nocy przybyła świeża porcja śniegu w ilości około 5 - 6 cm, całe szczęście że chwilami pokazuje się słońce i jest +2 stopnie.
Dzisiejszej nocy przybyła świeża porcja śniegu w ilości około 5 - 6 cm, całe szczęście że chwilami pokazuje się słońce i jest +2 stopnie.
Pozdrawiam Zenek
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj ZENKU- cudowne, kolorowe kwiaty, w zderzeniu z tym ciągłym śniegiem robią wrażenie.
Od czwartku zapowiadają 10* ciepła.Pozdrawiam.
Od czwartku zapowiadają 10* ciepła.Pozdrawiam.
Zapowiadać sobie mogą, a co będzie to się okaże. Ja tak już nie wierzę w te prognozy. Zawsze jest tak, że mówią jedno a i tak jest inaczej. Poczekamy i zobaczymy.Tajka pisze:Od czwartku zapowiadają 10* ciepła.Pozdrawiam.
- drozd
- Od: 13 lut 2009, o 21:12
Zenku
Rozgrzewaj,rozgrzewaj kolorami, bo coś za bardzo rozpanoszyła się ta zima. U mnie na parapetach robi się ciasno. Coś bym wyniósł pod folię choćby na dzień ale jednak za zimno.
Rozgrzewaj,rozgrzewaj kolorami, bo coś za bardzo rozpanoszyła się ta zima. U mnie na parapetach robi się ciasno. Coś bym wyniósł pod folię choćby na dzień ale jednak za zimno.
Pozdrawiamy. Krystyna i Janusz
- Priam
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
Cynie fajnie wyglądają. Najfajniejsze są takie jednokolorowe kompozycje ;)
- ZENOBIUSZ
- Od: 2 sty 2008, o 07:00
Igor cynie należą do roslin które od paru już lat goszczą na naszych rabatach. Swoimi kolorami rozjasniając niektóre zakatki ogrodu, przez znaczną część lata.
Tajka masz rację według najnowszej prognozy długoterminowej jest szansa na znaczne ocieplenie ,temperatura dnia pod koniec miesiąca może dochodzić do +13 stopni. I oby tak było.
Witaj Marcin wszyscy czekamy na wiosnę i staramy się uwierzyć w każda optymistyczna prognozę pogody. Może tym razem będzie ona prawdziwa.
Witaj Janusz tłok na parapetach okiennych oczywają wszyscy miłośnicy ogrodów,ale najbliższe prognozy pogody zapowiadają się optymistycznie .A to umożliwiło by Tobie umieszczenie części sadzonek w tuneli foliowym,na okres dnia.
Tajka masz rację według najnowszej prognozy długoterminowej jest szansa na znaczne ocieplenie ,temperatura dnia pod koniec miesiąca może dochodzić do +13 stopni. I oby tak było.
Witaj Marcin wszyscy czekamy na wiosnę i staramy się uwierzyć w każda optymistyczna prognozę pogody. Może tym razem będzie ona prawdziwa.
Witaj Janusz tłok na parapetach okiennych oczywają wszyscy miłośnicy ogrodów,ale najbliższe prognozy pogody zapowiadają się optymistycznie .A to umożliwiło by Tobie umieszczenie części sadzonek w tuneli foliowym,na okres dnia.
Pozdrawiam Zenek
Witaj Zenku, oby takie widoki, jakie nam teraz pokazujesz, były jak najszybciej Od razu mam pytanie. Co to jest za roślina na 4 zdjęciu ?
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj ZENKU- piękne zdjęcia,jesteś artystą ogrodnikiem i artystą fotografem.
Juki pięknie wkomponowane w zieleń krzewów.
Juki pięknie wkomponowane w zieleń krzewów.