Mój ogród przy lesie.
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród przy lesie.
Kochane, to ja jutro z samego rana sprawdzę te kartoniki, bo być może w tych kartonikach nic nie mam
Co prawda tylko 6 kartoników kupiłam
Ja, też mam Biedronkę po drugiej stronie ulicy, dlatego tak się na te roślinki łapię
Co prawda tylko 6 kartoników kupiłam
Ja, też mam Biedronkę po drugiej stronie ulicy, dlatego tak się na te roślinki łapię
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
HALINKO- tylko w 1 było pusto.
Jutro pójdę jeszcze raz,po tego nieszczęsnego przywrotnika, może będę tym razem miała więcej szczęścia.
Jutro pójdę jeszcze raz,po tego nieszczęsnego przywrotnika, może będę tym razem miała więcej szczęścia.
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj TAJKO!
Ścieżkę robił mój M. Trwało to trochę. Więcej było problemu z kamieniami. Tanie trudno zdobyć.
Te łatwe do zdobycia -drogie.
Ścieżkę robił mój M. Trwało to trochę. Więcej było problemu z kamieniami. Tanie trudno zdobyć.
Te łatwe do zdobycia -drogie.
- Tajka
Witaj KRYSIUNIU- zrobiłaś mi wielką radość swoją wizytą.
Kamienie, to rzeczywiście towar deficytowy, ja o takich typu piaskowiec, to nawet nie marzę.
Zbieramy czasami otoczaki, ale nie tyle ,żeby wystarczyło na ścieżkę. Twój mąż musiał się bardzo napracować, ale efekt niesamowity.
Kamienie, to rzeczywiście towar deficytowy, ja o takich typu piaskowiec, to nawet nie marzę.
Zbieramy czasami otoczaki, ale nie tyle ,żeby wystarczyło na ścieżkę. Twój mąż musiał się bardzo napracować, ale efekt niesamowity.
Witaj Tajko , przejrzałem Twój cały wątek i powiem, że jestem pod wrażeniem. Masz masę pięknych roślin, a jak zobaczyłem rh i azalie to normalnie zakochałem się w nich Po prostu cudowne. Chyba muszę wpaść do Ciebie pod osłoną nocy z małym szpadelkiem
- Tajka
Witaj MARCIN - w moim ogrodzie , chyba po raz pierwszy, ale lepiej późno, niż wcale.
Nie miała bym nic przeciwko temu, gdybyś coś wykopał, miała bym miejsce na nowe nabytki.
Dziękuję za słowa uznania dla mojego ogrodu.Pozdrawiam.
Nie miała bym nic przeciwko temu, gdybyś coś wykopał, miała bym miejsce na nowe nabytki.
Dziękuję za słowa uznania dla mojego ogrodu.Pozdrawiam.
Po raz pierwszy, ale na pewno nie ostatni
A jeśli chodzi o pozbycie się kilku roślin, to mieszkamy dość blisko siebie i zawsze możemy się czymś powymieniać
A jeśli chodzi o pozbycie się kilku roślin, to mieszkamy dość blisko siebie i zawsze możemy się czymś powymieniać
- Alionuszka
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Po tych wszystkich opiniach o roślinach z Biedronki,należałoby omijać sklep z daleka...
Zdarzyło mi się kupować tam jakieś byliny ,ale żadne mi nie wzeszły,albo były dokładnie wysuszone,albo spleśniałe...
Zdarzyło mi się kupować tam jakieś byliny ,ale żadne mi nie wzeszły,albo były dokładnie wysuszone,albo spleśniałe...
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- Tajka
MARCIN- nie mam nic przeciwko temu.
NELU- święte słowa.
NELU- święte słowa.
- paulinka09
- 500p
- Od: 18 sie 2008, o 13:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Tajko.
Fajne zakupy zrobiłaś w biedronce.Mi te kupione w zeszłym roku wzeszły w 80% więc chyba nie jest źle.Najładniej urosły liatrie.Tylko mam jedno ''ale'' do biedronkowych roślinek.Jedne na kartoniku(zdjęciu) były pokazane białe a z tyłu na kartonie napisane niebieskie .Taka loteria kolorystyczna,ale przynajmniej są niespodzianki .
Pozdrawiam.
Fajne zakupy zrobiłaś w biedronce.Mi te kupione w zeszłym roku wzeszły w 80% więc chyba nie jest źle.Najładniej urosły liatrie.Tylko mam jedno ''ale'' do biedronkowych roślinek.Jedne na kartoniku(zdjęciu) były pokazane białe a z tyłu na kartonie napisane niebieskie .Taka loteria kolorystyczna,ale przynajmniej są niespodzianki .
Pozdrawiam.
- Tajka
Witaj PAULINKO- ja do tych zakupów Biedronkowych do tej pory nawet nie miałam większych zastrzeżeń, ale teraz to już przechodzi ludzkie pojęcie, jak można z jednej strony opakowania pisać inną roślinę, a zdrugiej inną, a w dodatku w środku pusto. W ubiegłym
roku kupiłam białą liatrię, to kolor się zgadzał. Tobie także trafiła się groteskowa sytuacja z tymi kolorami, w końcu nie wiesz, co kupiłaś. Ciekawe , czy oni z tego zamieszania wyciągną wnioski na przyszłość.
roku kupiłam białą liatrię, to kolor się zgadzał. Tobie także trafiła się groteskowa sytuacja z tymi kolorami, w końcu nie wiesz, co kupiłaś. Ciekawe , czy oni z tego zamieszania wyciągną wnioski na przyszłość.
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Pewnie nie, nabywca i tak się zawsze znajdzie
Co do Biedronki, to też kupiłam kiedyś jakieś byliny i nic z nich nie wyszło - lipa. Natomiast już kilka razy zdarzyło mi się niedrogo kupić doniczkowe - zielone kwiaty do domu. Byłam bardzo zadowolona.
- Tajka
ANIU DS- masz rację.
Witaj IZUNIU- tak oczywiście, rosliny doniczkowe w Biedronce to inny temat , ich zdrowotność moim zdaniem nie budzi zastrzeżeń ,niedawno były fajne storczyki z Grupy Pellenopssis
(tak to się pisze?),różne kolory i nie drogo,chyba po 19- cie zł. .
Rozeszły się jak świeże bułeczki.
Witaj IZUNIU- tak oczywiście, rosliny doniczkowe w Biedronce to inny temat , ich zdrowotność moim zdaniem nie budzi zastrzeżeń ,niedawno były fajne storczyki z Grupy Pellenopssis
(tak to się pisze?),różne kolory i nie drogo,chyba po 19- cie zł. .
Rozeszły się jak świeże bułeczki.
- Tajka
Moje zakupy warzywne, które uprawiam bardziej z obowiązku, niż z przyjemności.