Mój skromny ogródek
- Zielona_Ania
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 mar 2010, o 17:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój skromny ogródek
Basiu, bardzo ładnie u Ciebie! Bardzo okazałe róże i śliczne tulipanki Podobają mi się kompozycje letnie w pojemnikach- takie bujne Słodkie zwierzaczki i jak się lubią
-
- 200p
- Od: 4 lut 2010, o 17:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Marylko dziękuję za dodanie mi otuchy, chociaż u mnie wiosny dalej nie widać, dzisiaj w ciągu dnia kilka razy sypał śnieg
Aniu cieszę się z Twojej wizyty w moim ogródku Dziękuję za miłe słowa pod adresem moich kwiatków i zwierzaczków
Aniu cieszę się z Twojej wizyty w moim ogródku Dziękuję za miłe słowa pod adresem moich kwiatków i zwierzaczków
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Mam nadzieję, że w czwartek wszyscy zmienimy zdanieBasia43 pisze: ja już jakoś straciłam nadzieję, że ta wiosna w ogóle nadejdzie bo na razie nic na to nie wskazuje. (przynajmniej u mnie)
WITAJ BASIU Zobaczyłam zakupione kwiatki w Biedronce (EUKOMIS) .Wczoraj ja również odwiedziłam Biedronkę i poczyniłam zakupy roślinne LIATRA HOSTA LILIA azjatycka . Narobiłaś mi apetytu swoim zakupem i chyba jutro dokupię eukomis .Miałam już nic nie dokupywać A co tam żyje się raz W tamtym roku kupowałam roślinki i byłam zadowolona,bo bardzo ładnie po wschodziły. KUPUJĘ
Pozdrawiam - wiosenka
Spełniane marzenia- wiosenka
Spełniane marzenia- wiosenka
-
- 200p
- Kontakt:
Witaj Wiosenko w moim wątku. Ja jeszcze oprócz eukomisa zakupiłam w Biedronce lilię orientalną, ale chyba na tym nie koniec bo mieli spory wybór i na pewno się jeszcze na coś skuszę
- Zielona_Ania
- Od: 2 mar 2010, o 17:40
Basiu Ty się też zaraziłaś tą choroba wiosenną, co każe biegać po sklepach i wykupywać cebulki i kłącza Ależ będziemy się potem chwalić jak nam to wszystko zakwitnie
-
- 200p
- Kontakt:
Tak Aniu jestem od niedawna na forum a już mnie dopadło choróbsko Bardzo silnie działający ten wirus
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Basiu jak tam wiosna u Ciebie? Bo u mnie już cieplutko dzisiaj było.
Basiu to dopiero początek
Basia43 pisze:Tak Aniu jestem od niedawna na forum a już mnie dopadło choróbsko Bardzo silnie działający ten wirus
Basiu to dopiero początek
-
- 200p
- Kontakt:
Gosiu u mnie wczoraj też było cieplutko, a dzisiaj dzień zapowiada się jeszcze ładniejszy, ale co z tego jak ja jestem w pracy Ty mnie nie strasz, że to dopiero początek choroby bo jak tak będzie dalej to mnie mój M z domu wygoni
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Basiu to tak jak ja. Jestem w pracy. Mój m. juz dawno mnie wypisał
A tak naprawdę tylko gdera i mówi, żebym mu choć troche trawnika zostawiła.
A tak naprawdę tylko gdera i mówi, żebym mu choć troche trawnika zostawiła.
Basiu zajrzałam do twego ogródeczka i jesteś niesamowicie skromna Twoje kwiatki są piekne. Liczę że w tym roku zobaczymy wiecej zdjęć. Zycze ciepełka
Pozdrwaiam Małgosia
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=32248" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=32248" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- 200p
- Kontakt:
Gosiu mój M też często gdera ale w końcu i tak jest tak jak ja chcę
Małgosiu cieszę się bardzo, że do mnie zajrzałaś i dziękuję za cieplutkie słówka
Wiosną i latem wstawię na pewno więcej zdjęć bo teraz nie miałam ich zbyt wiele
Pozdrawiam Barbara
Małgosiu cieszę się bardzo, że do mnie zajrzałaś i dziękuję za cieplutkie słówka
Wiosną i latem wstawię na pewno więcej zdjęć bo teraz nie miałam ich zbyt wiele
Pozdrawiam Barbara
- Hanka 1
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Skąd ja to znamMargo2 pisze:A tak naprawdę tylko gdera i mówi, żebym mu choć troche trawnika zostawiła.
Ale jaki fajny ten wirus.Według mnie nieuleczalny.Drąży umysł i dochodzi się do takiego stanu,że nic nie jest ważniejsze do kupienia jak tylko coraz to więcej kwiatów i nie jest ważne czy to byliny,cebule,róże czy jednoroczne.Ja od lutego już łażę po internetowych szkółkach i klikam i klikam.Dobrze,coby dla mnie ktoś wymyślił taki komputerBasia43 pisze:jestem od niedawna na forum a już mnie dopadło choróbsko Bardzo silnie działający ten wirus
- gosia07
- Od: 1 gru 2009, o 20:55
Basiu wpadłam się przywitać : Założyłaś swój wątek ja jakoś się nie mogę do tego zebrać ale bardzo chętnie podglądam innych U Ciebie zatrzymałam się przez Twój zwierzyniec .Ja też mam psa i kota Czekam na zdjęcia.Pozdrawiam