Odchudzanie
Odchudzanie
No to wiosna coraz bliżej tzreba zadbać nie tlyko o rośliny ale i o siebie. Postanowiłam zrzucić pare kg. Znacie jakieś dobre i skuteczne diety i ćwiczenia? Jakieś doświadczenia?? Byłabym wdzięczna;)
- dorota1007
- 200p
- Od: 26 wrz 2009, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Odchudzanie
słyszałam, że dieta kopenhaska czyni cuda sama się przymierzam, ale lekko brakuje motywacji
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=63996" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam- Dorota
Pozdrawiam- Dorota
- Baryczka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tak, kopenhaska czyni cuda- nawet 13kg w 10 dni- ale to nie jest zdrowe! I nie polecam! Dieta podobno tak wyniszcza organizm, że nie można jej stosować powtórnie przez 2 lata. To dieta raczej dla zdesperowanych.
Diet jest wiele, przeszperaj sieć, a znajdziesz.
Na forum są dwa wątki poświęcone diecie Dukana tutaj i tutaj Poczytaj, może to coś dla Ciebie
Diet jest wiele, przeszperaj sieć, a znajdziesz.
Na forum są dwa wątki poświęcone diecie Dukana tutaj i tutaj Poczytaj, może to coś dla Ciebie
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
na kopenhaskiej na pewno nie będę. Słyszałam ze jest za drastyczna i wyniszcza organizm. na razie ograniczyłam słodkości i kilka produktów troszke się ruszam, ale tzreba więcej.
A jakies balsamiki ujędrniajace znacie? tak by skórka mi nie zwiotła...
A jakies balsamiki ujędrniajace znacie? tak by skórka mi nie zwiotła...
- hafciarz
- 200p
- Od: 20 lut 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mój sposób na schudnięcie to :
-dużo wody pijemy (około 2litrów dziennie)
- leka dieta , ograniczamy pyry i białe pieczywo ,
- słodycze i inne bomby kaloryczne ograniczamy
- sport dużo biegamy i basen
Specyfików nie polecam ale słyszałem pozytywne opinie o np.termo line 2.
Najważniejsze to chcieć , samo bez naszej pracy wynik zerowy.
-dużo wody pijemy (około 2litrów dziennie)
- leka dieta , ograniczamy pyry i białe pieczywo ,
- słodycze i inne bomby kaloryczne ograniczamy
- sport dużo biegamy i basen
Specyfików nie polecam ale słyszałem pozytywne opinie o np.termo line 2.
Najważniejsze to chcieć , samo bez naszej pracy wynik zerowy.
Dzis drugi dzien na Dukanie:)
Całkiem mi idzie tlyko korci mnie by zjesc jakiegos owoca.Ale nie wolno:)
Do tego potężne zakwasy na nogach od gimnastyki..
Ale cel jest ważniejszy rozmiar 38 a niektóre 36;);)
Pozdrawiam cieplutko. 3 majcie kciuki by sie udało;)
Całkiem mi idzie tlyko korci mnie by zjesc jakiegos owoca.Ale nie wolno:)
Do tego potężne zakwasy na nogach od gimnastyki..
Ale cel jest ważniejszy rozmiar 38 a niektóre 36;);)
Pozdrawiam cieplutko. 3 majcie kciuki by sie udało;)
- dagnydy
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 25 mar 2010, o 19:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja kopenhaska stosowalam przez jakis czas, ale w moim przypadku to byla tragedia. Jestem wegetarianka wiec mieso albo opuszczalam, albo zastepowalam soja. Ryby niby tez czasem jadam, ale wtedy mieszkalam w Warszawie, gdzie trudno zdobyc dobra swieza rybke. Schudlam sporo, w bardzo krotkim czasie, ale w pracy i w szkole ledwo trzymalam sie na nogach.
Znacie moze jakies fajne diety bez miesa w jadlospisie? Szukam czegos dla siebie i lubego, tyle ze oboje jestesmy wegetarianami i to troche utrudnia. zwykle w dietach przewaza bialko, ale jakos wszedzie to odzwierzece .
Pozdrawiam i zycze efektow w gubieniu kilogramow ;)
Znacie moze jakies fajne diety bez miesa w jadlospisie? Szukam czegos dla siebie i lubego, tyle ze oboje jestesmy wegetarianami i to troche utrudnia. zwykle w dietach przewaza bialko, ale jakos wszedzie to odzwierzece .
Pozdrawiam i zycze efektow w gubieniu kilogramow ;)
- kobieta37
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 22 kwie 2010, o 20:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Polecam kopenhaską ja na tej diecie schudłam 23 kg (dwa razy ją stosowałam)minęło już 6 lat i jest ok co nie znaczy ze opycham sie , pilnuje swojej wagi , jak wskoczy 2 kg to odrazu je zrzucam.Teraz jadam wszystko , wazne zeby nie przejadac sie no i ostatni posiłek do godz.17
Pozdrawiam Ewa
Ciekawa jest ta dieta. Szukam jakiegoś dobrego planu żywieniowego. Na razie znalazłam coś takiego: My zazwyczaj czytamy regulamin, nie wstawiamy linków na blogi i nie reklamujemy się. szarotka66 A wy co zazwyczaj jecie na tej diecie? pzdr
To może dziwne, ale mam znajomego, który schudł w rok 30kg.... bez aktywnosci fizycznej. Zaczął jeść jedynie jak on to mówi "chwasty" jedną kromkę chleba dziennie i całkowicie zrezygnował z mięsa, napojów, słodyczy i tak dalej. I co, nie da sie?
Mi najbardizej pomogło bieganie. Nawet bardziej niż jazda rowerem. Wiadomo, ze początkowo był problem z motywacją. Ale od kiedy namówilem do biegania znajomego to jest o wiele lepiej .
Zastanawiam sie nad błonnikiem. Aktualnie biorę błonnik w tabletkach (niestety nie zawsze mam mozliwość odżywiania się zdrowo z racji charakteru mojej pracy). Nie jestem jednak z niego zadowolony. Może polecicie jakis dobry błonnik w suszu?
Zastanawiam sie nad błonnikiem. Aktualnie biorę błonnik w tabletkach (niestety nie zawsze mam mozliwość odżywiania się zdrowo z racji charakteru mojej pracy). Nie jestem jednak z niego zadowolony. Może polecicie jakis dobry błonnik w suszu?
Otręby owsiane Stoisław. Półkilowy woreczek za 3 zł. Ćwierć szklanki, kilka orzechów laskowych pokrojonych na ćwiartki zalać wrzątkiem na pół godziny, lub z wieczora na rano.pitres pisze: Może polecicie jakiś dobry błonnik w suszu?
https://www.ceneo.pl/17042784?sobie=9jCyx9 ... gJyufD_BwE
-- 22 lip 2017, o 12:47 --
Od 118 do 98 kg w ciągu kilku lat. Dużo warzyw z działki. Silnie ograniczone mięsa, węglowodany, tyle co trzeba dla zdrowia.hanerii pisze:... mam znajomego, który schudł w rok 30kg.... bez aktywnosci fizycznej. Zaczął jeść jedynie jak on to mówi "chwasty" jedną kromkę chleba dziennie i całkowicie zrezygnował z mięsa, napojów, słodyczy i tak dalej.