Mój ogródek - Dorota T.- 2008r
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogródek - Dorota T.- 2008r
Dorotko gdzie ta niespodzianka
-
- Od: 24 kwie 2008, o 10:57
No ja też życzę żebyś zdała te egzaminy śpiewająco
i miała czas na zrobienie nowych wiośnianych zdjęć
i miała czas na zrobienie nowych wiośnianych zdjęć
Mam nadzieje że pokonałaś egzaminy ....oj bo tęskno za nowymi zdjęciami i jeszcze miała być niespodzianka
Witam!
Przepraszam, że tak długo nie odpowiadałam, ale czekałąm na konkrety w sprawie niespodzianki i tylko zastanawiam się, czy to niespodzianka dla Was, czy tylko dla mnie? Będę miała wystawę fotograficzną na mojej uczelni, przygotowania w toku więc rozumiecie, brak czasu na inne przyjemności. Egzaminy mam za sobą, ale podchodzę zbyt ambitnie i stres mnie zabija więc musiałam odchorować. Teraz już w porządku. Dziękuję Wam serdecznie za pamięć i wsparcie, a szczególnie za anielską cierpliwość do mojej osoby. Chciałam wstawić fotkę ranników i wschodzących roślinek oby nie było, że tylko plotki i nie na temat ogrodniczy i znikła mi cała wypowiedź. Zaszły jakieś zmiany Fotosik domaga się rejestracji, a przez Imageshack zapomniałam jak wstawia się zdjęcia. Zupełnie wypadłam z obiegu, czy mógłby mi ktoś podać link do instrukcji Imageshack lub podpowiedzieć, w którym dziale szukać, bo nie mogę znaleźć.
Pozdrawiam wiosennie.
Przepraszam, że tak długo nie odpowiadałam, ale czekałąm na konkrety w sprawie niespodzianki i tylko zastanawiam się, czy to niespodzianka dla Was, czy tylko dla mnie? Będę miała wystawę fotograficzną na mojej uczelni, przygotowania w toku więc rozumiecie, brak czasu na inne przyjemności. Egzaminy mam za sobą, ale podchodzę zbyt ambitnie i stres mnie zabija więc musiałam odchorować. Teraz już w porządku. Dziękuję Wam serdecznie za pamięć i wsparcie, a szczególnie za anielską cierpliwość do mojej osoby. Chciałam wstawić fotkę ranników i wschodzących roślinek oby nie było, że tylko plotki i nie na temat ogrodniczy i znikła mi cała wypowiedź. Zaszły jakieś zmiany Fotosik domaga się rejestracji, a przez Imageshack zapomniałam jak wstawia się zdjęcia. Zupełnie wypadłam z obiegu, czy mógłby mi ktoś podać link do instrukcji Imageshack lub podpowiedzieć, w którym dziale szukać, bo nie mogę znaleźć.
Pozdrawiam wiosennie.
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cieszę się bardzo Dorotko z Twojej wystawy! Liczę oczywiście, ze załozysz w Off-topic osobny temat, w którym pokażesz zdjęcia z tej wystawy, a może przy okazji i inne zdjęcia
Bardzo chciałabym je zobaczyć i założę się, ze na tym forum znajdzie się mnóstwo innych chętnych do oglądania Twoich prac. Tylko nie stresuj się, podchodź do tego na luzie, a Twoje zdjęcia tylko na tym zyskają - i Ty też
Instrukcja obsługi Imageshack znajduje się tutaj, ale chyba prościej jest na tinypic.
Trzeba się tylko zarejestrować, zeby zdjęcia nie znikały , a obsługa jest tak prosta, ze mozna ją opanować błyskawicznie i bez pomocy
Bardzo chciałabym je zobaczyć i założę się, ze na tym forum znajdzie się mnóstwo innych chętnych do oglądania Twoich prac. Tylko nie stresuj się, podchodź do tego na luzie, a Twoje zdjęcia tylko na tym zyskają - i Ty też
Instrukcja obsługi Imageshack znajduje się tutaj, ale chyba prościej jest na tinypic.
Trzeba się tylko zarejestrować, zeby zdjęcia nie znikały , a obsługa jest tak prosta, ze mozna ją opanować błyskawicznie i bez pomocy
- Margo2
Tak zakładaj wątek i pokazuj. Tylko daj znać, że można już oglądać
Witam
Oj będę często tu zaglądać i czerpać inspiracje, piękny ogród i pomysłowe kompozycje, już nie mówiąc o wspaniałych zdjęciach.
Pozdrawiam
Oj będę często tu zaglądać i czerpać inspiracje, piękny ogród i pomysłowe kompozycje, już nie mówiąc o wspaniałych zdjęciach.
Pozdrawiam
Pozdrawiam!
Wiola
Wiola
Witam!
Izuniu dziękuję za pomoc, na Ciebie zawsze można liczyć. Obsługa może i prosta, ale ja coś namieszałam, i nie mogłam wstawić zdjęć, ale dzisiaj Fotosik był dla mnie łaskawy.U mnie wreszcie wiosna i choć skromna, to cieszy. Przedstawiam moje iryski, ranniki i krokusika.
Witam również nowych forumowiczów i niezmiernie cieszę się, że mnie odwiedzacie, a tym bardziej miło mi, gdy mój skromny ogródek jest dla kogoś inspiracją.
Pozdrawiam gorąco.
Izuniu dziękuję za pomoc, na Ciebie zawsze można liczyć. Obsługa może i prosta, ale ja coś namieszałam, i nie mogłam wstawić zdjęć, ale dzisiaj Fotosik był dla mnie łaskawy.U mnie wreszcie wiosna i choć skromna, to cieszy. Przedstawiam moje iryski, ranniki i krokusika.
Witam również nowych forumowiczów i niezmiernie cieszę się, że mnie odwiedzacie, a tym bardziej miło mi, gdy mój skromny ogródek jest dla kogoś inspiracją.
Pozdrawiam gorąco.
- Margo2
To Ty nie bądź taka skromna. Twój skalniak śni mi się po nocach. Zastanawiam się jak go ściągnąć do siebie.
A nie można by Tych zdjęć w troszkę większym formacie
A nie można by Tych zdjęć w troszkę większym formacie
Kilka większych fotek. W moim ogródku jeszcze niewiele kwitnących, ale to niebawem się zmieni.
Kupiłam kilka bratków, nasionek i już myślę o zmianach na rabatkach ponieważ obawiam się, że nie wszystkie róże przetrwały zimę. Zmarzła moja eszeweria i większość hebe więc będę miała trochę miejsca na nowe roślinki, jak to mówią nie ma tego złego...
Postanowiłam zamieścić fotkę z mojej wystawy i nie wynika to z mojej próżności, ale z wdzięczności.
Dzięki Wam zainteresowałam się fotografią, a Wasze wsparcie i słowa zachęty, spowodowały, że zdobyłam się na odwagę, by zrobić w życiu coś nowego.
Pozdrawiam
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko moje gratulacje .
Wystawa to coś nowego i widać, ze połknęłaś bakcyla.
Nie samą pracą w ogrodzie człowiek żyje, więc taka odskocznia też się przyda.
A może nawet jakiś profit z tego wyjdzie ...???? .....i będzie na nowe zakupy.
Ja już też pierwsze sprzątanie w ogródku mam zakończone, dalsze prace zostawiam na po świętach.
Zdrówka życzę i Ci posyłam.
Wystawa to coś nowego i widać, ze połknęłaś bakcyla.
Nie samą pracą w ogrodzie człowiek żyje, więc taka odskocznia też się przyda.
A może nawet jakiś profit z tego wyjdzie ...???? .....i będzie na nowe zakupy.
Ja już też pierwsze sprzątanie w ogródku mam zakończone, dalsze prace zostawiam na po świętach.
Zdrówka życzę i Ci posyłam.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Margo2
Dorotko ja strasznie chciałabym umieć robić zdjęcia. I to tez przez to forum. Nigdy n\mnie nie ciągnęło do fotografii. Dopiero teraz. Ja nawet najzwyklejszego aparatu nie posiadam. Muszę robić komórką. Więc ciesz się z nowych możliwości i wykorzystuj je.
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dobry wieczór, Dorotko
Przyjmij szczere winszowanka i wyrazy uznania ... cieszę się, że moja 'wróżba' się ziściła .
Uważam jednak, że za skromnie się pochwaliłaś i z pewnością nie tylko ja chętnie dowiedziałabym się
więcej o tej wystawie . A i fotki w większym rozmiarze chętnie zobaczyłoby się .
Prosimy o dokładniejszą relację
Dalszych osiągnięć życzę i serdecznie pozdrawiam
Przyjmij szczere winszowanka i wyrazy uznania ... cieszę się, że moja 'wróżba' się ziściła .
Uważam jednak, że za skromnie się pochwaliłaś i z pewnością nie tylko ja chętnie dowiedziałabym się
więcej o tej wystawie . A i fotki w większym rozmiarze chętnie zobaczyłoby się .
Prosimy o dokładniejszą relację
Dalszych osiągnięć życzę i serdecznie pozdrawiam