Z kwiatowego dworku "M & M" cz.2
- maria5
- 1000p
- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Z kwiatowego dworku "M & M" cz.2
Ewuś masz rację
To możliwe, a ja czekam na brunerę i lilie od innego sprzedawcy z all i może to rzeczywiście przez mrozy to już jestem spokojniejsza
Ewo nitko piszą, że można sadzić jak tylko ziemia rozmarznie więc nie musisz sadzić ale moje miały kiełki i było mi ich szkoda a w dodatku posadzę je do ziemi razem z doniczkami żebym nie uszkodziła cebulek przy plewieniu
Jak byś chciała to możemy się wymienić liliowcami przecież się rozrastają a do jesieni to jeszcze coś wypatrzysz dla siebie
To możliwe, a ja czekam na brunerę i lilie od innego sprzedawcy z all i może to rzeczywiście przez mrozy to już jestem spokojniejsza
Ewo nitko piszą, że można sadzić jak tylko ziemia rozmarznie więc nie musisz sadzić ale moje miały kiełki i było mi ich szkoda a w dodatku posadzę je do ziemi razem z doniczkami żebym nie uszkodziła cebulek przy plewieniu
Jak byś chciała to możemy się wymienić liliowcami przecież się rozrastają a do jesieni to jeszcze coś wypatrzysz dla siebie
- nitka55
- 500p
- Od: 26 sty 2010, o 20:40
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przypomnę się jesienią i jak tylko moje rozkwitną to zrobię zdjecię i będzie widac jakie mam
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj, Marysiu
Ciężko wrócić do zomowej rzeczywistości Teraz niecierpliwie czekam na wiosnę, lilie już przyszły i wypadałoby je posadzić. Liczę, że wraz z zapowiadanym ociepleniem i u mnie w końcu zniknie śnieg.
Jestem ciekawa, jaką brunnerę zamówiłaś?
Miłego dnia
Ciężko wrócić do zomowej rzeczywistości Teraz niecierpliwie czekam na wiosnę, lilie już przyszły i wypadałoby je posadzić. Liczę, że wraz z zapowiadanym ociepleniem i u mnie w końcu zniknie śnieg.
Jestem ciekawa, jaką brunnerę zamówiłaś?
Miłego dnia
- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
Też mam sporo zamówionych bylin w piwnicy , aby prędko przyszła wiosna bo nawet w piwnicy zaczynają rosnąć ,choć jest zimno .. Tez czekam aby wiosna przyszła i ziemia rozmarzła bo chce posadzić cebulowe jak i byliny od razu w ogródku ....
- maria5
- 1000p
Ewo to jesteśmy umówione na jesień
Monisiu i u nas będzie już ciepło , mam nadzieję, bo ta zima stanowczo jest za długa
Mam już zieloną brunerę i teraz zamówiłam Wadspen Cream marzy mi się jeszcze Jeck Frost
Janeczko ja już jutro startuję , będę odsłaniać , grabić , ciąć i nie wiem co jeszcze Tylko żeby nie padał deszcz
Monisiu i u nas będzie już ciepło , mam nadzieję, bo ta zima stanowczo jest za długa
Mam już zieloną brunerę i teraz zamówiłam Wadspen Cream marzy mi się jeszcze Jeck Frost
Janeczko ja już jutro startuję , będę odsłaniać , grabić , ciąć i nie wiem co jeszcze Tylko żeby nie padał deszcz
- nitka55
- 500p
- Od: 26 sty 2010, o 20:40
Możemy umówic się i latem przy grylu
- maniusika
To już u ciebie nie ma śniegu , to niesprawiedliwie , u mnie wszystko jeszcze przykryte śniegiem a w dodatku popaduje śnieg z deszczem , chyba jeszcze w tym tygodniu na ogród popatrzę przez okno ..
- maria5
- 1000p
Janeczko dzisiaj roztopił się ten co spadł nocą i jest dość ciepło a na jutro zapowiadają jeszcze cieplej więc może mi się uda
Ewo byłoby świetnie jestem nawet za
Ewo byłoby świetnie jestem nawet za
- dwostr
- Od: 25 mar 2008, o 15:38
Marysiu, śpieszę donieść ,że hosty z nasionek od Ciebie już wykiełkowały,niektóre są już dosyć duże a inne wciąż wychodzą .już nie mogę się doczekać co też mi urośnie.Całuski
Serdecznie pozdrawiam Danuta
Witaj Mario
Moje wysiane nasionka jeszcze nie wystartowały , martwię się troszkę dlaczego. Czy mają za zimno ?
Za to zadoniczkowane hosty wypuszczają kiełki, aż trzeszczy! Cały las hościanych kiełków w donicach - czy Ty także masz coś z host w donicach ?
Przesyłam Ci jeden z nich , to "Willy Nilly" , wiem,że Ci się spodoba.
. . .
Mam nadzieje,ze niedługo zobaczymy takie same - w wielkiej ilości - w naszych ogrodach. Pozdrawiam wiosennie i ciepło
Moje wysiane nasionka jeszcze nie wystartowały , martwię się troszkę dlaczego. Czy mają za zimno ?
Za to zadoniczkowane hosty wypuszczają kiełki, aż trzeszczy! Cały las hościanych kiełków w donicach - czy Ty także masz coś z host w donicach ?
Przesyłam Ci jeden z nich , to "Willy Nilly" , wiem,że Ci się spodoba.
. . .
Mam nadzieje,ze niedługo zobaczymy takie same - w wielkiej ilości - w naszych ogrodach. Pozdrawiam wiosennie i ciepło
- maniusika
muszę zobaczyć czy i u mnie już hosty wychodzą na wierzch , w tym roku powinien mój rządek host ładnie się rozrosną .. dokupiłam białą , będzie więcej kolorów ..
- maria5
- 1000p
Witajcie
Ewo szkoda że nie jest bliżej dziękuję
Danusiu cieszę się że ci wzeszły a teraz to już dadzą sobie radę , moje już mają drugi listek i są po pikowane
Polu możliwe musisz je trzymać nad kaloryferem oby ci się udało a jakie posiałaś
Miałam nie kupować ale nie wytrzymałam i kupiłam dwie Gren Gold i Abigua Moondeam , wypuściły tak potężne kły że już wkopałam do ziemi i przykryłam
W tym roku poszalałam żurawkowo i różanie
Piękne te kły dziękuję , ja też trochę znalazłam na ogrodzie ale jeszcze mało
Janeczko też jestem ciekawa twoich host , biała musi być w cieniu, bo ci ją słońce przypali
Ja początek wiosny przywitałam chora ale nie dałam się i przeszło prawie
Taka śliczna pogoda a ja w łóżku
A to trochę mojej wiosny
Te kiełki to hosty
Ewo szkoda że nie jest bliżej dziękuję
Danusiu cieszę się że ci wzeszły a teraz to już dadzą sobie radę , moje już mają drugi listek i są po pikowane
Polu możliwe musisz je trzymać nad kaloryferem oby ci się udało a jakie posiałaś
Miałam nie kupować ale nie wytrzymałam i kupiłam dwie Gren Gold i Abigua Moondeam , wypuściły tak potężne kły że już wkopałam do ziemi i przykryłam
W tym roku poszalałam żurawkowo i różanie
Piękne te kły dziękuję , ja też trochę znalazłam na ogrodzie ale jeszcze mało
Janeczko też jestem ciekawa twoich host , biała musi być w cieniu, bo ci ją słońce przypali
Ja początek wiosny przywitałam chora ale nie dałam się i przeszło prawie
Taka śliczna pogoda a ja w łóżku
A to trochę mojej wiosny
Te kiełki to hosty