Mój ogródek - stokrotka12311
- stokrotka12311
- 500p
- Od: 18 gru 2006, o 00:43
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Stokrotko, Ty chyba chcesz mi zafundowac wizytę u stomatologa! Takie piękności nam tu fundujesz, że nie wiem czy krzyczeć z radości czy zbierać zęby.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Stokrotko, zadziwiasz mnie tym bogactwem roślin, jestem wdzięczny za te pokazy tak wspaniałych roślin, ja wiele z nich to widzę pierwszy raz na oczy, ale to mało ważne bo i tak wiem, że patrząc na nie nawet setny raz i tak będzie to ten sam zachwyt.
po prostu czapki z głów przed Tobą, jestem naprawdę pod wrażeniem ...
Dzisiaj już nie mam czasu, ale jutro przy niedzieli wpadam do Ciebie z notesikiem i spisuję nazwy roślin, które będę chciał również zdobyć, bo niektóre w moich oczach to prawdziwe roślinne diamenty
po prostu czapki z głów przed Tobą, jestem naprawdę pod wrażeniem ...
Dzisiaj już nie mam czasu, ale jutro przy niedzieli wpadam do Ciebie z notesikiem i spisuję nazwy roślin, które będę chciał również zdobyć, bo niektóre w moich oczach to prawdziwe roślinne diamenty
-
- ---
- Od: 18 sty 2007, o 08:26
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Stokrotko, zawstydzasz mnie
Tak wielu i takich pięknych "jesiennych" kwiatów dawno nie widziałam. Przepiękne, wspaniale złapane, a konik polny na róży przebija wszystko
Tak wielu i takich pięknych "jesiennych" kwiatów dawno nie widziałam. Przepiękne, wspaniale złapane, a konik polny na róży przebija wszystko
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- stokrotka12311
- 500p
- Od: 18 gru 2006, o 00:43