Moja familokowa oaza spokoju cz. 4
Re: Moja familokowa oaza spokoju cz. 4
Jadzieńko, ja poproszę jeszcze o zdjęcia u mnie w wątku
- basjak
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jadzia, na Twoją propozycję też bym się skusiła 

Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
IWONKO u Ciebie juz wkleiłam a do Ciebie Basiu zaraz wkleję . Nie chciałam bez pytania tego robić ,ale tak OK . Fajnie było szkoda ,ze byłam najedzona bo mogłam co-nieco spróbowac
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Jak miło poznać Was dziewczyny chociaż wirtualnie . Dobrze, że Śląsk się aktywizuje.
To tak miło spotkać się w realu z takimi samymi zielono nakręconymi i mieć możliwość porajdać.

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj JADZIU!
Zazdroszczę, zazdroszczę, zazdroszczę - spotkania

Zazdroszczę, zazdroszczę, zazdroszczę - spotkania

- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Spotkanie sie udało jak widać!
Przecież nie mogło być inaczej
Fajni jesteście,pozdrawiam Was...

Przecież nie mogło być inaczej

Fajni jesteście,pozdrawiam Was...

- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jak to dobrze że za 2 tygodnie mamy tez wrocławskie spotkanie bo bardzo wam pozazdrościłam 
I powiem na uszko że strasznie ładni wszyscy są

I powiem na uszko że strasznie ładni wszyscy są

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Witam w samo południe na razie świeci słooneczko ,ale wieje dosyć silny wiatr . Posiałam dzisiaj pietruszkę ,rzodkiewki ,koper a do donic astry różniste ,sałatę lodową ,słoneczniki ozdobne wysialam maciejkę gdyż ona obowiązkowa ,portulakę . Ciekaw czy i jak wszystko powychodzi . Może po niedzieli będę już pikowac pomidory, tylko trzeba wybrać jakiś stosowny dzien z kalendarza bio.
MARIOLKO to się ciesze . Jestescie dużo większa grupa ,może i my się kiedyś zmobilizujemy na większe spotkanie . Zapowiada sie takie na majowej wystawie kwiatów
KRYSIU -KARO spotkanie było super i wymiana doświadczen . każdy coś tam wie ze swojego podwórka a to się przydaje . Muszę wypróbować wysadzić tymianek w te miejsca w ,których najwięcej urzędują ślimaki . Warto wypróbować ,gdyz już zaczynają sie panoszyć . Cieszę się z Twoich odwiedzin
KRYSIU było bardzo wesoło i pozdrowiłam wszystkich od Ciebie a szczególnie Basie . Może wy również zorganizujecie jakies spotkanie . Życzę wam z całego serca
KRYSIU-ADO wiesz to są takie niezapomniane wrazenia i różne spojrzenia na ogród i roślinki . Mój M się smiał . Jak można dyskutowac tyle godzin o zieleninie . Niestety oni tego nie rozumieją
Parę dzisiejszych fotek

MARIOLKO to się ciesze . Jestescie dużo większa grupa ,może i my się kiedyś zmobilizujemy na większe spotkanie . Zapowiada sie takie na majowej wystawie kwiatów

KRYSIU -KARO spotkanie było super i wymiana doświadczen . każdy coś tam wie ze swojego podwórka a to się przydaje . Muszę wypróbować wysadzić tymianek w te miejsca w ,których najwięcej urzędują ślimaki . Warto wypróbować ,gdyz już zaczynają sie panoszyć . Cieszę się z Twoich odwiedzin

KRYSIU było bardzo wesoło i pozdrowiłam wszystkich od Ciebie a szczególnie Basie . Może wy również zorganizujecie jakies spotkanie . Życzę wam z całego serca
KRYSIU-ADO wiesz to są takie niezapomniane wrazenia i różne spojrzenia na ogród i roślinki . Mój M się smiał . Jak można dyskutowac tyle godzin o zieleninie . Niestety oni tego nie rozumieją
Parę dzisiejszych fotek

O zieleninie nad zieleninąJAKUCH pisze: Mój M się smiał . Jak można dyskutowac tyle godzin o zieleninie

- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Jadziu-wprawdzie myślę o małym domku-mniejszym niż mam....ale jednak nie aż tak małym....
dziękuję ale nie
Zdjęcia superaśne...
super wszyscy wyszli....och a ja...... kiedy......
Wiosna u Ciebie na całego-pięknie....
I tak na koniec.....zobaczcie jak to jest.....gdyby jakaś inna grupa całkiem obcych ludzi sie spotkała.....pewnie nawet nie usiedli by razem....nie mówiąc o rozmowie.....a TU-OGRODNICY......w ogóle nam nie przeszkadza wiek....różnica wieku-zasiadaja i bawią się wspaniale....i tylko narzekają....czemu czas tak szybko leci....
Och....jak sie cieszę że rok temu WAS odnalazłam

Zdjęcia superaśne...

Wiosna u Ciebie na całego-pięknie....

I tak na koniec.....zobaczcie jak to jest.....gdyby jakaś inna grupa całkiem obcych ludzi sie spotkała.....pewnie nawet nie usiedli by razem....nie mówiąc o rozmowie.....a TU-OGRODNICY......w ogóle nam nie przeszkadza wiek....różnica wieku-zasiadaja i bawią się wspaniale....i tylko narzekają....czemu czas tak szybko leci....

Och....jak sie cieszę że rok temu WAS odnalazłam

- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Dzisiaj też znalazłam ,u siebie ,takie same 2 domki .

Gratuluję udanego spotkania .

Gratuluję udanego spotkania .

Może mysz? u mnie czyściłem oczko wodne takie z formy i jak je podniosłem to znalazłem pełno korytarzy wzdłuż, dookoła i pod ową formą
nawet taka spiżarnia była z orzechami i takie legowisko z trawy i liści ewidentnie jakieś stworzonko mieszkało mi pod oczkiem