Ogród Pelagii cz.3
- Comcia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Pelagii cz.3
Agnieszko - zdjęcie przebiśniegów jest niesamowite
Od razu widać dusze artysty :P
Od razu widać dusze artysty :P
- Matemax
- 1000p
- Od: 14 sty 2010, o 19:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguś a czy Ty nie masz przypadkiem za dużo muszelek?
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... s%3Disch:1
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... s%3Disch:1
Pell, śliczna, kolorowa wiosenka u Ciebie, choć zgadzam się, że dzisiaj -jak na marzec -było zdecydowanie za ciepło.
U mnie to wręcz był upał; pracując w ogrodzie bardzo się zmęczyłam, a roślinki zgłupiały.
Krokusiki już powoli przekwitają, ale zakwitły cebulice, narcyzy i ciemierniki, a forsycje lada dzień pokażą kwiatki...
Pozdrawiam cieplutko
U mnie to wręcz był upał; pracując w ogrodzie bardzo się zmęczyłam, a roślinki zgłupiały.
Krokusiki już powoli przekwitają, ale zakwitły cebulice, narcyzy i ciemierniki, a forsycje lada dzień pokażą kwiatki...
Pozdrawiam cieplutko
Witaj Agnieszko
Świetne doniczkowe aranżacje z wiosennych kwiatów, a wyklejanki z nasion i muszelek oryginalne.
Widać, że wiosna zagościła u Ciebie na dobre
Świetne doniczkowe aranżacje z wiosennych kwiatów, a wyklejanki z nasion i muszelek oryginalne.
Widać, że wiosna zagościła u Ciebie na dobre
- pelagia72
- Od: 2 mar 2009, o 21:09
Jolu
Jesteś miła, dziękuję
Olu
Super ! Dzięki, że pomyślałaś o mnie
W niedzielę podjadę do tego sklepu i obejrzę ( do Gdańska)
Cena bardzo atrakcyjna
Mariolu
Miło, że się Tobie spodobało
Kiedyś było ich więcej na naszym terenie, podczas porządków i przerabiania ogródka część wyginęła.
Mateuszu
Fajne fasolki, makaroniki i muszelki
Kiedyś widziałam donicę oblepioną plastrami naturalnego korka, też ciekawie wyglądała.
Dalu
Masz rację, za ciepło, roślinki zwariują.
Długo czekaliśmy na wiosnę i ocieplenie, lecz ten skok temperatury jest osłabiający,
Dziś było zupełnie letnio, jeden rozpięty sweter wystarczył, nawet buty bez pięty założyłam.
Adamie
Dzięki za miłe słowa
Teraz w ogrodzie zaczyna być widać naszą jesienną pracę - sadzenie cebul.
Czekam na śliwkowa szachownicę, jestem ciekawa, kiedy wyjdzie, mam ją pierwszy raz
Jesteś miła, dziękuję
Olu
Super ! Dzięki, że pomyślałaś o mnie
W niedzielę podjadę do tego sklepu i obejrzę ( do Gdańska)
Cena bardzo atrakcyjna
Mariolu
Miło, że się Tobie spodobało
Kiedyś było ich więcej na naszym terenie, podczas porządków i przerabiania ogródka część wyginęła.
Mateuszu
Fajne fasolki, makaroniki i muszelki
Kiedyś widziałam donicę oblepioną plastrami naturalnego korka, też ciekawie wyglądała.
Dalu
Masz rację, za ciepło, roślinki zwariują.
Długo czekaliśmy na wiosnę i ocieplenie, lecz ten skok temperatury jest osłabiający,
Dziś było zupełnie letnio, jeden rozpięty sweter wystarczył, nawet buty bez pięty założyłam.
Adamie
Dzięki za miłe słowa
Teraz w ogrodzie zaczyna być widać naszą jesienną pracę - sadzenie cebul.
Czekam na śliwkowa szachownicę, jestem ciekawa, kiedy wyjdzie, mam ją pierwszy raz
-
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Agnieszko,na naszym spotkaniu w Klifie mówiłaś o dużych donicach jeśli to jeszcze aktualne to dzisiaj oglądałam w katalogu OBI.Kupiłam "Działkowca" na kwiecień i jako dodatek był gruby katalog.Polecam.Pozdrawiam Grazyna
- pelagia72
Dziękuję Grażyno
- rosiowa
- Od: 14 cze 2008, o 15:08
Pell zabiłaś mnie fioletowymi krokusami w donicy. Cudo.......
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Te kiełki cyklamenów - superanckie U mnie też malutkie cyklamenki, które przyplątały się z byliną.
Cieszę się z tego ciepełka, bo podmokła część ogrodu nareszcie obsycha. Wczoraj już mi się udało tam wejść ale zapadałem się po kostki w miękkiej ziemi.
Cieszę się z tego ciepełka, bo podmokła część ogrodu nareszcie obsycha. Wczoraj już mi się udało tam wejść ale zapadałem się po kostki w miękkiej ziemi.
- pelagia72
Gosiu
Cieszę się Gosiu, że Ci się podobają, ale nie chciałam Cię zabić
Jacku
Wpadłam na sekundę do ogrodu i faktycznie bardzo wszystko po deszczu i cieple urosło.
Pączki na agreście, krokusy, liście tulipanów wyciągają się, wreszcie zaczynają kiełkować szachownice
Cyklamenki jeszcze obfocę, jak się rozwiną kwiatuszki.
Byliśmy dziś z palmami w Katedrze Oliwskiej.
edit. Byłam w tanim sklepie z art. domowymi i ogrod. JY..k
Były donice bednarskie, ale nic nie wzięłam, bo klepki się ruszały, cała konstrukcja półbeczki była słaba i agapant zaraz by ten pojemnik rozsadził.
Cieszę się Gosiu, że Ci się podobają, ale nie chciałam Cię zabić
Jacku
Wpadłam na sekundę do ogrodu i faktycznie bardzo wszystko po deszczu i cieple urosło.
Pączki na agreście, krokusy, liście tulipanów wyciągają się, wreszcie zaczynają kiełkować szachownice
Cyklamenki jeszcze obfocę, jak się rozwiną kwiatuszki.
Byliśmy dziś z palmami w Katedrze Oliwskiej.
edit. Byłam w tanim sklepie z art. domowymi i ogrod. JY..k
Były donice bednarskie, ale nic nie wzięłam, bo klepki się ruszały, cała konstrukcja półbeczki była słaba i agapant zaraz by ten pojemnik rozsadził.
Witaj Aguś , w końcu kiełkują Ci szachownice, a tak się martwiłaś. To tylko czekać aż pokażą na co je stać Pikna ta wisząca kompozycja
- Mama Ani
- 1000p
- Od: 17 cze 2009, o 14:40
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Agnieszko ładnie już kwitna Tobie roślinki u nas też już dużo kwitnie nawet zaczynają tulipany te wczesne a szachownice maja już ze 30 cm wysokości tylko ja mam same pomarańczowe i chyba ponad 10 kęmp Przed chwila odjechała od nas Ania z rodzinką . Czuje sie bardzo dobrze