DZIDZIU witaj pięknie już na Twoim parapecie . Wiosna również króluje w ogrodzie prezentowałaś kobee jako już śliczne sadzonki .Czy to pierwszy rok będą kwitły w Twoim ogrodzie
Witam Gospodynię i jej licznych gości.Dzidziu, siedziałam u Ciebie dłuuugo.Mam również clematisy,ale moje od dwóch sezonów są "łyse" od dołu,tak do wys.ok. 1m, wyżej jest ok.Czy można je ciąć na tej wysokości,czy je zamorduję?Pozdrawiam,Ula.
Witaj, Dzidziu
Ależ kolorowo zrobiło się u Ciebie Podziwiam, że chciało Ci się wysiewać, zwłaszcza kobeę... Po przygodzie z nią zrezygnowałam z siania czegokolwiek W maju w ogrodniczym były wielkie sadzonki po 7 zł i dałam sobie spokój
Miłego dnia
Witaj Dzidziu, piękna wiosenka u Ciebie w ogrodzie i parapecie. Właśnie dzisiaj skończyłam porządki domowe i ledwo zipię.
Moja kobea w tym roku to mistrzostwo świata . Na 20 wsianych nasion wzeszło 1.Zawsze wschodziło mi 70%.Ale to jedno też wystarczy. Kaśka
Piękne są te Twoje wiosenne kwiatki, szczególnie irysy ślicznie wyglądają. Ja wsadziłam cebulki chyba ze dwa lata temu i nie kwitną. Czy one wymagają jakichś szczególnych warunków?