Ogródeczek Ewy
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródeczek Ewy
Ja jakoś też nie mogę się dorobić takich łanów. Mnie krokusy nie lubią. Marnie się rozmnażają i słabo kwitną. A tak bym chciała mieć za oknem takie widoki. Ja swoich lilii jeszcze nie posadziłam.Dzisiaj nie wypada kopać w ogródku.
- nitka55
- 500p
- Od: 26 sty 2010, o 20:40
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Margo2 Lubią,lubią zobaczysz jak szybko się rozmnożą z 10 sztuk na drugi rok będziesz miała 20 szt.No dzisiaj to nie wypada sadzic ,ale jeszcze zdążysz jak masz posadzone w doniczce ja też mam jeszcze w piwnicy
-
- Od: 5 sie 2009, o 20:08
Zjawiskowo kwitną krokusy...masz powody do radości Dobry efekt to wielka kępa kwiatów, jak u Ciebie.
No i dosadziłaś lilie, do tych, które nie wiesz kto posadził wcześniej Wszystko okaże się latem...
Pozdrowionka
No i dosadziłaś lilie, do tych, które nie wiesz kto posadził wcześniej Wszystko okaże się latem...
Pozdrowionka
- nitka55
- 500p
Dzisiaj znowu było sadzenie.Posadziłam orzecha laskowego i 3 jabłonki w tym 2 baleriny zobaczymy co z nich będzie.Tak pięknie świeciło słoneczko że usiadłam i ogarnęło mnie lenistwo Ach jak jest dobrze usiąc z filiżanką kawy i popatrzec na moje krokusiki i posłuchac spiewu kosa
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Dobrze Ci. Ja nawet na moment nie usiadłam jeszcze w tym roku. Nie za dobrze się złożyło z tymi świętami w tym roku. Nie mogę się z niczym wyrobić.
- nitka55
- 500p
Dziękuje Ci bardzo Margo2 Odpocznij wiosna długa ,a w święta trochę odpoczniesz ......myślę ,bo to różnie bywa z tym odpoczynkiem w świeta
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
U nas święta to zazwyczaj zalatane są.
Śliczne krokusiki
Śliczne krokusiki
- Priam
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
Co to za cudeńka??
A co do bólu kręgosłupa to warto, żebyś chodziła na masaże - lekarz powinien Ci przepisać, a dodatkowo poproś o pas leczniczy. Mój dziadek dostał "receptę na niego" i ostatnio nie narzeka zbyt często na bóle. On jest taki usztywniający.
- nitka55
- 500p
AniuFaktycznie krokusiki są śliczne,ale Twój ogród i Twój blog różany jest wprost wspaniały.AniaDS pisze:U nas święta to zazwyczaj zalatane są.
Śliczne krokusiki
- nitka55
- 500p
PriamTe moje cudeńka ,to kupiłam u Bogdana na Allegro ,ale jak się nazywają to nie pytaj bo nie wiem.
A co do bólu kręgosłupa to chodziłam na masaże w ubiegłym roku i właściwie to nic mi nie pomogło,ale po świętach idę do lekarza i zapytam się o ten pas.Dziękuje za porady.
A co do bólu kręgosłupa to chodziłam na masaże w ubiegłym roku i właściwie to nic mi nie pomogło,ale po świętach idę do lekarza i zapytam się o ten pas.Dziękuje za porady.
- aguskac
- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
Czyżbym miała to wszystko jutro podziwiać na własne oczy? Pogodę zapowiadają przyzwoitą, więc może się uda
-
- Od: 16 lut 2010, o 19:11
nie ma to jak piękne krokusy na wiosnę u ciebie są po prostu bajeczne .Ewusiu ty ich masz tysiące.taki widok to uczta , a nie zjadają ci nornice bo mnie przetrzebiają na bieżąco ,co się dorobię to bach znowu nic nie ma .jednak w tym roku coś mi nie pasuje ,bo nornic masa a krokusów i tulipanów też masa .może się wreszcie przejadły
pozdrawiam alina
ogród u stóp klasztoru
pozdrawiam alina
ogród u stóp klasztoru