Małgosiu to jest miodunka pstra, powinna Ci zakwitnąćmalgocha1960 pisze:Też mam w skalniaku to,co pokazujesz na pierwszym zdjęciu,ale u mnie nie kwitnie.
u mnie dopiero zaczyna kwitnienie
Małgosiu to jest miodunka pstra, powinna Ci zakwitnąćmalgocha1960 pisze:Też mam w skalniaku to,co pokazujesz na pierwszym zdjęciu,ale u mnie nie kwitnie.
Witam Cię w moich progachThorn pisze:Witam Gospodynię i jej licznych gości.Dzidziu, siedziałam u Ciebie dłuuugo.Mam również clematisy,ale moje od dwóch sezonów są "łyse" od dołu,tak do wys.ok. 1m, wyżej jest ok.Czy można je ciąć na tej wysokości,czy je zamorduję?Pozdrawiam,Ula.
Ja swojego w ogóle nie tnę, nie rośnie u mnie wysokoMonia68 pisze:Dzidziu, piękne te Twoje wiosenne kwiaty
Poradź, proszę, jak przyciąć "Multi Blue".
Miłego wieczoru
Olu dziękuję to są moje pupilkiAAleksandra pisze:Nie mogę wyjść z podziwu nad iryskami Jak one pięknie wyglądają w gromadach.
U mnie jak do tej pory nie było z nimi problemówAlionuszka pisze:Dzidziu iryski miniaturowe są prześliczne...miałam kiedyś parę sztuk,ale kolejnej wiosny już się nie pojawiły,krokusy ładnie wyglądają w większych skupiskach ,u mnie tylko parę sztuk,ale przynajmniej jakaś namiastka kwitnącej wiosny w ogródku