Cieszę się, że do mnie wpadłeśigor944 pisze: Już tulipanki U mnie jeszcze pąków nie widać ale może niedługo. Twoje są piękne
Sama się dziwię, że zaczynają kwitnienie a botaniczne jeszcze nie
wydaje mi się że zawsze pierwsze startowały
Cieszę się, że do mnie wpadłeśigor944 pisze: Już tulipanki U mnie jeszcze pąków nie widać ale może niedługo. Twoje są piękne
Moja cebulica dopiero raczkuje, a ile kokusów coś około 30 sztukigor944 pisze:A tu muszę się pochwalić bo moja cebulica jest w pełni rozkwitu. krokusiki super ile ich jest
Tak to irys Danforda, dzisiaj niestety piesek trochę je uszkodziłMonia68 pisze:Dzidziu, dziękuję za radę
Trochę zazdroszczę Ci tulipanów, na swoje jeszcze muszę poczekać Te żółte irysy to Danforda?
Miłego dnia
Majuś dziękuję Ci kochana jesteś, piersze kwiatki najlepiej ciesząmajka300 pisze:Dzidziu super zdjęcia jest co u ciebie podziwiać ,śliczności
Małgosiu dziękuję, wreszcie doczekaliśmy wiosenkimalgocha1960 pisze:Zwiedziłam, pięknie, kolorowo.
Ja też mam z tym problem ale dzisiaj urlopuje, to je upolowałamigor944 pisze:Pięknie wyglądaja takie rozkwitnięte ja nigdy nie mogę natrafić na pełen rozkwit ale może mi się uda zaraz.