Ogród Marylii... cz.2
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marylii... cz.2
Witam Dzidziu i Zenku,ogród zaczyna tętnić życiem,nareszcie...
Dzisiaj kolejny pracowity dzień w ogrodzie,ogród zdominował porządki domowe...
I świąteczna dekoracja drzwi,tak aby było bardziej wiosennie...
Dzisiaj kolejny pracowity dzień w ogrodzie,ogród zdominował porządki domowe...
I świąteczna dekoracja drzwi,tak aby było bardziej wiosennie...
- ZENOBIUSZ
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 sty 2008, o 07:00
Marylo ciepło oraz słoneczne dni umożliwiają roślinom wegetację , coraz więcej ich wychyla się spod ziemi ku słońcu. Piękny akcent świąteczny zdobi Twoje drzwi, widać że jesteś zdolną kobietą.
Pozdrawiam Zenek
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Piękne wiosenne fotki .
Podobają mi się zwłaszcza te na tle nieba ,oraz uwijające się pszczółki . :P
Podobają mi się zwłaszcza te na tle nieba ,oraz uwijające się pszczółki . :P
- Reni4
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Witaj Maryla...rewelacyjne fotki Cudowna wiosna u Ciebie...Dziękuję ślicznie za odwiedziny:)
Piękna pogoda nam się udał na te wiosenne race...byle już nie było zimna..Pozdrawiam serdecznie..i życzę udanego weekendu|:)
Piękna pogoda nam się udał na te wiosenne race...byle już nie było zimna..Pozdrawiam serdecznie..i życzę udanego weekendu|:)
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Piękne zdjęcia robisz ...Marylko
do tego to chyba musiałaś leżeć ale warto było
do tego to chyba musiałaś leżeć ale warto było
- Matemax
- 1000p
- Od: 14 sty 2010, o 19:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marylo witaj, piękne są Twoje zdjęcia! pszczółek też nie brakuje. pozdrawiam
-
- 1000p
Witajcie moi mili...
Dziękuje bardzo za pochwałę zdjęć,zdjęcia to zasługa mojej córki to ona się tym zajmuje w ogrodzie no i koszeniem trawy...
A pszczoły to zasługa sąsiada który posiada dwa ule i pracowite panie mnie odwiedzają...
Dziękuje bardzo za pochwałę zdjęć,zdjęcia to zasługa mojej córki to ona się tym zajmuje w ogrodzie no i koszeniem trawy...
A pszczoły to zasługa sąsiada który posiada dwa ule i pracowite panie mnie odwiedzają...
-
- 1000p
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Marylko , kosz z bratkami i wielkanocna dekoracja na drzwiach bardzo mi się podobają Podziwiam tez liczne odmiany krokusów - tyle kolorów! , a nade wszystko masę sadzoneczek . Oj, bedziesz miała niebawem co sadzić
- kubanki
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Marylko, jak to dobrze, że ta tak wyczekiwana wiosna już na dobre u nas zagościła. Krokusów masz faktycznie mnóstwo i w ślicznych kolorach. Ja dopiero zaczynam zbierać, ale przepadam za nimi, więc pewnie z roku na rok będę zwiększała kolekcję
Widzę, że u Ciebie też na wrzosowisku rosną. Ładnie się prezentują w korze. Liczba doniczek z sadzonkami zszokowała mnie. Trzymasz je w domu? Dobrze, że wreszcie zrobiło się słonecznie, bo w przeciwnym razie mogłyby być słabiutkie.
Widzę, że u Ciebie też na wrzosowisku rosną. Ładnie się prezentują w korze. Liczba doniczek z sadzonkami zszokowała mnie. Trzymasz je w domu? Dobrze, że wreszcie zrobiło się słonecznie, bo w przeciwnym razie mogłyby być słabiutkie.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Marylu ależ rozsady czeka na wysadzenie Brateczki prześliczne, szczególnie podobają mi się te białe są przepiękne i naprawdę niespotykane
- ZENOBIUSZ
- Od: 2 sty 2008, o 07:00
Marylo ilość siewek imonująca niech no tylko one zakwitną ,to ogród Twój zapewne będzie cieszył oczy ich kolorami przez całe lato.
Pozdrawiam Zenek
-
- 1000p
Witam przedświąteczne...
Ewelinko,dziękuje za wizytę...szczerze mówiąc podglądam u Ciebie i plagiatuje dekoracje z mniejszym lub większym skutkiem
Aniu,żałuje ze więcej nie nasadziłam krokusów i tulipanów botanicznych,teraz bym miała trochę koloru na wrzosowisku,które po zimnie nie wygląda najlepiej.Sadzonki trzymam jeszcze w domu,myślę ze koło 15 będzie można zacząć je hartować i powędrują na dwór,jeśli pogoda na to pozwoli...
Agness,witam w moich skromnych progach...te białe bratki mnie powaliły ,będę się starała zebrać nasionka i zrobić na przyszły rok rozsadę,może mi się powiedzie...
Zenku,mam nadzieje ze przetrwają i tak jak piszesz będzie kolorowo...
Ewelinko,dziękuje za wizytę...szczerze mówiąc podglądam u Ciebie i plagiatuje dekoracje z mniejszym lub większym skutkiem
Aniu,żałuje ze więcej nie nasadziłam krokusów i tulipanów botanicznych,teraz bym miała trochę koloru na wrzosowisku,które po zimnie nie wygląda najlepiej.Sadzonki trzymam jeszcze w domu,myślę ze koło 15 będzie można zacząć je hartować i powędrują na dwór,jeśli pogoda na to pozwoli...
Agness,witam w moich skromnych progach...te białe bratki mnie powaliły ,będę się starała zebrać nasionka i zrobić na przyszły rok rozsadę,może mi się powiedzie...
Zenku,mam nadzieje ze przetrwają i tak jak piszesz będzie kolorowo...