Ogródek Pauliny cz.II.
- paulinka09
- 500p
- Od: 18 sie 2008, o 13:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ogródek Pauliny cz.II.
Część pierwsza http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=350
Nastała następna wiosna w miom ogródku więc nadszedł czas na następną część na forum.
Odkąd z wami jestem moja choroba ogródkowa zdecydowanie postępuje i bardzo mnie to cieszy
Na powitanie moje ukochane dalie
Nastała następna wiosna w miom ogródku więc nadszedł czas na następną część na forum.
Odkąd z wami jestem moja choroba ogródkowa zdecydowanie postępuje i bardzo mnie to cieszy
Na powitanie moje ukochane dalie
- paulinka09
- 500p
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 sty 2009, o 14:53
Re: Ogródek Pauliny cz.II.
Witaj Paulinko, bardzo piękna dalia, ja także je uwielbiam.
pozdrawiam Marzena.
pozdrawiam Marzena.
Moje wątki
Zapraszam,Marzena
Zapraszam,Marzena
Buuu Nie chce mi się otworzyc pierwsza część Twojego ogrodu, a tak lubiłam sobie tam pospacerowac wieczorkami...To na stałe tak, czy jakiś przejściowy problem?
- paulinka09
- 500p
Witaj Marzeno,dalie to jedne z mioch ukochanych kwiatów,już nie mogę się doczekać kiedy zakwitną.
Cebullo,dziękuję za miłe słowa.Chyba już się da przeglądać pierwszą część.To ja gapa coś poknociłam
Cebullo,dziękuję za miłe słowa.Chyba już się da przeglądać pierwszą część.To ja gapa coś poknociłam
- paulinka09
- 500p
Pozdrwaiam Małgosia
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=32248" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=32248" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tajka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj w drugiej części wątku PAULINKO .Piękna wiosna u CIebie,masz ciekawe odmiany krokusów, ja nie mam takich fajnych paskowanych.Dalie piękne, uwielbiam je, kiedyś moja mama sadziła je w dużych ilościach , jesienny ogród był cały w daliach, ale ja trochę z wygodnictwa postanowiłam sadzić tylko byliny, które nie wymagają wykopywania na zimę.
- Maybelle
- 100p
- Od: 18 paź 2009, o 11:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękne krokusy, czekam na więcej fotek
- paulinka09
- 500p
- paulinka09
- 500p
Witam świątecznie Te hiacynty to rzeczywiście albo po redbulu albo po wiagrze Powiedz mi jeszcze, co to za maleństwo na przedostatnim zdjęciu?
Wreszcie miałam czas na to, żeby sobie przejrzeć spokojnie Twój wątek. Sie rozmarzyłam wspomnieniem lata. I zmałpuje chyba sadzenie samotnej peonii na trawniku Wstydzę się, ale zmałpuję.
Nakupiłam jak Ty ogromne ilości jednorocznych kwiatów i teraz się zastanawiam, jak nad tym zapanować... Miejsca ci na moim ugorze dostatek, ale jak to poskaładać, żeby miało ręce i nogi...
Wreszcie miałam czas na to, żeby sobie przejrzeć spokojnie Twój wątek. Sie rozmarzyłam wspomnieniem lata. I zmałpuje chyba sadzenie samotnej peonii na trawniku Wstydzę się, ale zmałpuję.
Nakupiłam jak Ty ogromne ilości jednorocznych kwiatów i teraz się zastanawiam, jak nad tym zapanować... Miejsca ci na moim ugorze dostatek, ale jak to poskaładać, żeby miało ręce i nogi...
- paulinka09
- 500p
Igorze,Dagmaro tajemnica hiacyntów jest prosta,to cebulki z biedronki .Zmutowane jakieś .
Igorze u ciebie przynajmniej sasanki kwitną a moją coś trafiło bo nawet z ziemi jeszcze nie wyszła.
Dagmaro niestety nie wiem co to za roślinka na przedostatnim zdjęciu bo kupiłam ją parę lat temu na wyprzedarzy zdechlaków w jakimś ogrodniku i była bez etykietki.Wrzucę zdjęcie do identyfikacji to na pewno ktoś z forumków będzie wiedział.
Małpuj sobie kochana co Ci się tylko podoba.To peonia w trawniku to moja ukochana,kiedy otwieram okno od pokoju to mam ją na pierwszym planie .
Coś chyba przesadziłam na jesieni z kupowaniem niebieskich kwiatków
Igorze u ciebie przynajmniej sasanki kwitną a moją coś trafiło bo nawet z ziemi jeszcze nie wyszła.
Dagmaro niestety nie wiem co to za roślinka na przedostatnim zdjęciu bo kupiłam ją parę lat temu na wyprzedarzy zdechlaków w jakimś ogrodniku i była bez etykietki.Wrzucę zdjęcie do identyfikacji to na pewno ktoś z forumków będzie wiedział.
Małpuj sobie kochana co Ci się tylko podoba.To peonia w trawniku to moja ukochana,kiedy otwieram okno od pokoju to mam ją na pierwszym planie .
Coś chyba przesadziłam na jesieni z kupowaniem niebieskich kwiatków