Po 50-tce we własnym ogrodzie - cz.2
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Po 50-tce we własnym ogrodzie - cz.2
Stasieńko coraz weselej się robi u Ciebie.A ztymi nornicami to masz faktycznie duzy problem,czy jest coś,co by je zezarło?
Tygrysówka piękna ale niezbyt chętnie u mnie kwitła,może Ty będziesz miała więcej szczęścia,czego Ci życzę.
Tygrysówka piękna ale niezbyt chętnie u mnie kwitła,może Ty będziesz miała więcej szczęścia,czego Ci życzę.
Witaj Stasiu! fajna wiosna u Ciebie, a ta willa 3 osobowa fju fju . Ja w tamtym roku miałam takie dziury po nornicach, mam nadzieję że się wyniosły bo jak nie to , żabeczki cudne!
- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
Dziękuję Wszystkim za dobre słowo i za odwiedzinki, to balsam na moje zbolałe serducho!
Roboty w ogrodzie ogrom, tym bardziej, że ja robię wszystko sama. Czasami M trawę skosi ale teraz jest za mała. A cebulek do sadzenia mam, że hej i po co mi to było? Na jesień w jednym miejscu posadziłam dużo cebul lilii, ale ich nie widzę , aż się boję myśleć co się z nimi mogło stać Właśnie przetarłam okna z zewnątrz bo znowu się pobrudziły. Plecory i prawy łokieć boli i musiałam wziąć tabletką. Teraz chwila przerwy i coś pograbię, bo jutro, WIELKI PIĄTEK! w ziemi nic nie można robić.
Psiorek coś mi kuleje, ale jak widzi innego psa lub Panią Listonoszkę, to lata jak oszalały i nie widać, aby go nóżka bolała.
Oto, co jeszcze dokupiłam:
To na razie tyle, pa, pa. Do wieczora
Roboty w ogrodzie ogrom, tym bardziej, że ja robię wszystko sama. Czasami M trawę skosi ale teraz jest za mała. A cebulek do sadzenia mam, że hej i po co mi to było? Na jesień w jednym miejscu posadziłam dużo cebul lilii, ale ich nie widzę , aż się boję myśleć co się z nimi mogło stać Właśnie przetarłam okna z zewnątrz bo znowu się pobrudziły. Plecory i prawy łokieć boli i musiałam wziąć tabletką. Teraz chwila przerwy i coś pograbię, bo jutro, WIELKI PIĄTEK! w ziemi nic nie można robić.
Psiorek coś mi kuleje, ale jak widzi innego psa lub Panią Listonoszkę, to lata jak oszalały i nie widać, aby go nóżka bolała.
Oto, co jeszcze dokupiłam:
To na razie tyle, pa, pa. Do wieczora
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- MalaRybka
- 1000p
- Od: 22 mar 2007, o 15:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Stasiu, króliczki są odlotowe!
Pozdrawiam serdecznie. MałaRybka.
Ogród Rybki
Ogród Rybki
- riane
- Od: 24 lut 2008, o 12:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Śliczne! I kocur za żabusiami też piękny. A na lilie to chyba jeszcze za wcześnie. Moje w każdym razie siedzą grzecznie pod ziemią i nie wychylają nosków. Dzięki temu raz w roku daje się przy nich wypielić .
Agata
- grazka2211
- Od: 14 paź 2008, o 11:15
Stasiu super zakupy.
Dzięki Tobie trafiło do mojego ogródka 3 sztuki żabek.Zobaczysz je u mnie w wątku ogrodowym.
Nie forsuj się za bardzo Stasiu bo święta przeleżysz w łóżeczku.Pozdrowionka od całej mojej rodzinki.
I też życzę zdrowych ,spokojnych Świąt.
Dzięki Tobie trafiło do mojego ogródka 3 sztuki żabek.Zobaczysz je u mnie w wątku ogrodowym.
Nie forsuj się za bardzo Stasiu bo święta przeleżysz w łóżeczku.Pozdrowionka od całej mojej rodzinki.
I też życzę zdrowych ,spokojnych Świąt.
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
- tadeo
- Od: 1 mar 2009, o 11:28
Witam Cię Stasiu wiosennie paroma tulipankami z mojego ogródka.Stasiu życzę Ci Wszystkiego Najlepszego Zdrowych i spokojnych Świąt oraz mokrego dyngusa.pozdrawiam Tadeusz
Uśmiechnij się jutro będzie lepiej. Tadeo
Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku ! Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku cz.2
Mój ogród- zdjęcia1 -zdjęcia 2 Zajrzyj koniecznie
Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku ! Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku cz.2
Mój ogród- zdjęcia1 -zdjęcia 2 Zajrzyj koniecznie
- MalaRybka
- 1000p
- Od: 22 mar 2007, o 15:54
Tadeusz, piękne tulipany!! Czy to miniaturki?
Pozdrawiam serdecznie. MałaRybka.
Ogród Rybki
Ogród Rybki
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
Witaj STASIEŃKO!
Bardzo dziękuję za odwiedziny w moim ogrodzie.
W Twoim ogrodzie wiosna na całego, zakwitło bardzo dużo pięknych kwiatów.
Bardzo dziękuję za odwiedziny w moim ogrodzie.
W Twoim ogrodzie wiosna na całego, zakwitło bardzo dużo pięknych kwiatów.
- stasia109
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
Moi Kochani!
Jutro mnie nie będzie, bowiem w Wielki Piątek nie będę nawet zaglądać do komputera.
Do usłyszenia po świętach, pozdrawiam i ślę Wam życzenia:
http://www.gratka.pl/zyczenia/?token=f1 ... 372bc05f12
Pa, pa, pa
Jutro mnie nie będzie, bowiem w Wielki Piątek nie będę nawet zaglądać do komputera.
Do usłyszenia po świętach, pozdrawiam i ślę Wam życzenia:
http://www.gratka.pl/zyczenia/?token=f1 ... 372bc05f12
Pa, pa, pa
Adresy do moich wątków
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Kontakt:
Witaj Stasiu
Pisałaś o wiosennym nawale prac w domu i ogrodzie i w zw. z tym bólu pleców i łokcia ... znam te dolegliwości, znam , bo tez je mam ale nic to biorę rano 2x Ibuprom i jadę dalej.Odpoczniemy w innym , lepszym świecie , a póki co musimy działać .
Oniemiałam na widok zakupów , które zrobiłaś - tyle figurek ! Dominują żabki , sadze więc ,ze to Twoje ulubione stworki ?
Pozdrawiam serdecznie i życzę Ci zdrówka i spokojnych Świąt
Pisałaś o wiosennym nawale prac w domu i ogrodzie i w zw. z tym bólu pleców i łokcia ... znam te dolegliwości, znam , bo tez je mam ale nic to biorę rano 2x Ibuprom i jadę dalej.Odpoczniemy w innym , lepszym świecie , a póki co musimy działać .
Oniemiałam na widok zakupów , które zrobiłaś - tyle figurek ! Dominują żabki , sadze więc ,ze to Twoje ulubione stworki ?
Pozdrawiam serdecznie i życzę Ci zdrówka i spokojnych Świąt
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Będzie żabowato w tym roku w ogrodzie
Kociak też niezły pozer
Kociak też niezły pozer
- pestka
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
Witaj Stasiu a ku ku żyję jutro napiszę ci na pw nie mam pomidorków padły pozdrawiam :
Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam