Ogródeczek Ewy

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
nitka55
500p
500p
Od: 26 sty 2010, o 20:40
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródeczek Ewy

Post »

Alinko Do tysiąca to mi jeszcze brakuje.Nornice czasem mi spacerują pod krokusikami ale chyba moje im nie smakują.Nie wiem czy to pomaga ale bardzo dużo sadzę czosnku jadalnego i ozdobnego wszędzie gdzie tylko można .Życzę Ci aby Twoje nornice miały już dośc krokusów :wit
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Trzeba spróbować z tym czosnkiem. Może faktycznie go nie lubią. Pole krokusowe przepiękne. ;:138
alinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2010, o 19:11

Post »

ewo dziękuję za życzenia .wpadam tu nawet dzisiaj między wizytami u rodziny pogoda znowu zachęca ale do spania .u nas na południu plucha prawie jak jesienna

pozdrawiam alina
OGRÓD U STÓP KLASZTORU
Awatar użytkownika
nitka55
500p
500p

Post »

Jak dobrze miec sąsiada ...to tylko słowa piosenki.Dzisiaj własnie sprzątałam działkę sąsiada ;:138 to była nie widzialna ręka :wit Sąsiad super ale dorwała go ta okropna choroba i co trzeba pomóc mam po prostu na razie dwie działki. ;:7 Plecy jednak dają znac o sobie .Jutro idę znowu i muszę strzelic kilka fotek.Dereń pięknie kwitnie,będzie nalewka ;:63 Przycięłam róże i wcale nie wyglądają żle po tej okropnej zimie :heja ,jeszcze tylko odkopanie róż i wygrabienie i można na razie odpocząc ;:19
alinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2010, o 19:11

Post »

tak mam alinko malutki ogródeczek .......ale kolekcja róż jak w parku takie cuda mieć ;:3 widzę że ty też masz kwiaty na rabatkach otoczonych palikami .u mnie zaczynają gnić po7 latach .już część wymieniłam bo na miejscu kaskady jeszcze rok temu była rabata różana ale glina wygrała .teraz wszystko co sadzę to mieszam ziemię z kompostem .mówię ci to czyni cuda
Awatar użytkownika
nitka55
500p
500p

Post »

Moja palisada ma dopiero dwa lata to jeszcze jest dobra.Dzisiaj miałam na działce bardzo miłego gościa i z prezentem .Aguś dziękuje za prezent ;:196 Obrazek Obrazek czy nie jest piękny ;:138
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2007, o 22:28

Post »

Oooo już posadzone :tan
Pięknie wyglądają, nawet nie przywiędły. Widać już nawet kiełkujące listki.
Dzięki za miłe przyjęcie. Masz wspaniale zadbaną działeczkę, a ilością róż powaliłaś mnie. Muszę koniecznie podejrzeć na początek, pewnie są fotki jak kwitną. No i nawet winogrona są ;:138 Czego więcej trzeba...
Pozdrowienia dla M :)
Awatar użytkownika
nitka55
500p
500p

Post »

M dziękuje ;:196 Jeszcze trochę wiosny u mnie Obrazek Obrazek Obrazek pierwszy tulipan ;:7
Awatar użytkownika
nitka55
500p
500p

Post »

Sprawdzałam dzisiaj moje zostawione na zimę w ziemi krokosemie i o dziwo nie które przezimowały bardzo dobrze ;:138 Jeszcze zdjęcie mojego derenia będzie naleweczka super ;:63 Obrazek Obrazek
vita
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 sie 2009, o 20:08

Post »

Takiego Gościa zazdroszczę Ci szczerze! I niekoniecznie dlatego, że przybył z prezentem :lol:
Dzięki za zdjęcie derenia, powiedz mi, czy przy tych wielu zaletach posiada jeszcze może zapach? Ciekawy, przyjemny, inspirujący...? :lol:
Pozdrawiam, Wiktoria

Tak to się plecie...
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p
Od: 18 wrz 2008, o 17:06

Post »

Pięknie u ciebie i kolorowo, dereń cudo będzie naleweczka ;:138 i jak tu nie chorować ;:14
Awatar użytkownika
nitka55
500p
500p

Post »

Vita Kwitnący dereń faktycznie pięknie wygląda ale niestety nie pachnie ,za dużo od niego byśmy wymagali
Awatar użytkownika
nitka55
500p
500p

Post »

W sobotę byłam na giełdzie ogrodniczej ,miałam całą listę zakupową ale niestety nie mogłam się skupic na zakupach po tej strasznej tragedii ,a to moje zakupy Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekKupiłam pierwsze moje cztery borówki zobaczymy co z nich będzie
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”