W.o...Psach - 1cz.(06.06-06.12)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
eMZet
1000p
1000p
Od: 7 lip 2006, o 22:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Prezentuję Wam moją suczkę Diorkę. Odpoczywa po obiedzie.
Obrazek

Nie jest to typowy "pies ogrodnika". Zjadłaby wszystkie arbuzy i marchewki. Na szczęście, arbuzów nie uprawiam, a marchewek ona nie potrafi wykopać. :lol:
Mietek.
Basia
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 28 maja 2006, o 15:43

Post »

Na tym zdjęciu wygląda jakby jej ktoś domalował wąsy i brodę typu muszkieter.
eMZet
1000p
1000p

Post »

Basia pisze:Na tym zdjęciu wygląda jakby jej ktoś domalował wąsy i brodę typu muszkieter.
Proszę, nie nabijaj się z mojej księżniczki. Zrobię zdjęcie w innym ujęciu, to zobaczysz jaka jest piękna.
Mietek.
Basia
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 28 maja 2006, o 15:43

Post »

Jak bym śmiała. Ja tylko chciałam zwrócić uwagę na ciekawe ułożenie plam na sierści w tym ujęciu oczywiście.
eMZet
1000p
1000p

Post »

Jesteś spostrzegawcza. :lol:
Mietek.
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Elizabetka pisze:Asiu a powiedz ile ten twój szczeniaczek ma lat, bo nasz jak przywieźliśmy go z targu /miał wtedy 3 m-ce/ to też żarł jak głupi ale wyrósł z tego. Teraz to za każdym samochodem i rowerzystą pędzi wzdłuż płotu i po takim całodziennym bieganiu jest głodny ale suszek praktycznie nie ruszy ale chętnie wyźre to co mu ugotuję. ;:108 Pozdrawiam.
Moja sunia ma 6 lat, ale apetyt od początku wilczy. Efektów diety jak na razie nie widać dzięki wydatnej pomocy mojego ojca :D , który twierdzi, że biedna psina nie może chodzić głodna, a psina zbojkotowała chwilowo wydzielane skrupulatnie przeze mnie kuleczki ( czyli suchą karmę ) i nie podchodzi do swojej miski. Za to sępi przy stole z podwójną energią :!:. Ruchliwa specjalnie nie jest, zwłaszcza w te upały ;:3 Pozdrawiam serdecznie. ;:49
P.S. Zamieściłabym zdjęcie mojego żarłocznego " potworka", bo słodka, ale niestety nie bardzo wiem jak. Próbowałam, ale nie wychodzi.
Erazm
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sie 2005, o 13:10

Post »

Pies powinien otrzymywać jeden posiłek dziennie. W misce ma stać tylko 30 minut. Co nie zje zabieramy. Raz w tygodniu zalecana jest głodówka psa (bez posiłku).
Pozdrawiam Andrzej.
Erazm
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sie 2005, o 13:10

Post »

asia2 pisze:...P.S. Zamieściłabym zdjęcie mojego żarłocznego " potworka", bo słodka, ale niestety nie bardzo wiem jak. Próbowałam, ale nie wychodzi.
http://profession.pl/skrypty/ Tu pisze dokładnie. Jak nie wiesz to pytaj. :wink:
Pozdrawiam Andrzej.
Awatar użytkownika
broniusz
---
Od: 24 mar 2006, o 21:18

Post »

W Elblągu wymyślili, że będą nakładać kary (do 500zł) na właścicieli psów, które za głośno szczekają, a przez to są uciążliwe dla sąsiadów... Słusznie się zastanawiali, co to niby znaczy "ZA głośno" i od którego momentu staje się to już "uciążliwe"... Wyobrażacie sobie co to znaczy w takim wypadku mieszkać z jakąś hipochondryczną, przewrażliwioną, złośliwą sąsiadką... :?: ...
Broniusz
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

Erazm pisze:
asia2 pisze:...P.S. Zamieściłabym zdjęcie mojego żarłocznego " potworka", bo słodka, ale niestety nie bardzo wiem jak. Próbowałam, ale nie wychodzi.
http://profession.pl/skrypty/ Tu pisze dokładnie. Jak nie wiesz to pytaj. :wink:
Instrukcję przeczytałam, tylko nie wiedziałam jak umieścić zdjęcie na "ogólnodostępnym serwerze"? I przede wszystkim na jakim. Własnego nie posiadam, a adres z FAQ potraktowałam chyba zbyt dosłownie ( podany adres nie istnieje ). Dziękuję za wskazówki, będę próbować.
aha, i jeszcze raz do Erazma:
Spróbowałbyś karmić mojego psa raz dziennie! Siedziałaby cały dzień przy pustej misce skrobiąc w metal łapą. Cierpliwa bestia, jeśli chodzi o dopominanie się o swoje, za to nam tej cierpliwości brakuje. Po godzinie metalicznych pisków nie wytrzymujemy. W konkurencji na wytrzymałość przegrywamy z kretesem. Poza tym pies jest też po to, żeby go rozpieszczać, a mój kocha jeść. Oczywiście z tym rozpieszczaniem to bez przesady.
Awatar użytkownika
Ellenor of Aquitaine
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 19 lip 2006, o 14:58
Kontakt:

Post »

To proste. Nie ma tam doprawdy nic skomplikowanego :shock:

wejdź na strone http://profession.pl/skrypty/ u góry masz button:"Borowse" , kliknij go, wybierz zdjęcie z katalogu..potwierdź.. następnie wciśnij button"prześlij plik - START" i już zdjęcie jest na serwerze.. następnie piszesz post i w tym okienku, w którym go piszesz masz button "Img" naciskasz go..za tym co Ci się pokarze wpisujesz http://profession.pl/skrypty/NAZWA-DODANEGO-ZDJECIA.jpg , znów wciskasz "img" i gotowe..
And there You were taking flowers from my grave..
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

No to próbuję :
To moja sunia w wersji łagodnej z jednym ze swoich skarbów
http://forumogrodnicze.info/up/Asia2.jpg
oraz jako bardzo zły pies...
http://forumogrodnicze.info/up/Asia20087.jpg
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04

Post »

Asiu to jest wręcz niemożliwe, że taka śliczna i taka żarta. Pozdrawiam chłodno ;:213
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p

Post »

Niestety możliwe...
Dziękuję w imieniu psiny za wyrazy zachwytu, niestety niezbyt udane zdjęcia nie w pełni są w stanie oddać jej urok... ;:198, nie mówiąc o charakterze domowej terrorystki ;:163
Pozdrawiam ;:97
Timka

Post »

Prawdziwa ślicznota :P
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”