A w tej szafie same kwiatkiAgunia pisze: Tym razem pewna szafa straciła tylną ścianę
Kolekcja sie rozrasta a parapety nie cz.3
Re: Kolekcja sie rozrasta a parapety nie cz.3
Same kwiatki ....no czasem jeszcze kot
A kto Ci tak w modyfikacjach pomaga ? bo zwykle w domu tylko jedna osoba ma takiego szmergla a reszta ją hamuje Faktycznie busz masz niezły. Pociesza mnie to, że są ludzie u których wirus jest na bardziej zaawansowanym etapie A dziś będę koło Kauflandu, niech się dzieje co chce, muszę skorzystać
Moje kwiatki
Pozdrawiam Ewa
Pozdrawiam Ewa
Ten busz to u mamy , a ja sobie tam jadę i demoluję różne mebelki Musicie mamy zapytać co ona o tych moich wizjach twórczych myśli
- Mama Aguni
- 1000p
- Od: 31 mar 2009, o 11:48
Busz jest mój przyznaję się bez bicia , troszkę tych roślinek jest za dużo i nie mam takich pięknych okazów jak niektórzy z Was, ale ja tak lubię i mogłabym mieć jeszcze więcej .
Lepiej nie pytajcie co ja myślę o demonkach przeprowadzanych przez Agunię u mnie , co przyjedzie to mi meble poprzestawia i tak parę razy do roku
A tak na prawdę to Agnieszka wpada na pomysł że może coś poprzestawiamy bo jej się nudzi u mnie, , ja mówię,że mi się nie chce , więc Agunia stosuje szantaż emocjonalny , no i ja jako dobra mamusia muszę się zgodzić, i obie zgodnie demolujemy , a potem już tylko i podziwiać
Lepiej nie pytajcie co ja myślę o demonkach przeprowadzanych przez Agunię u mnie , co przyjedzie to mi meble poprzestawia i tak parę razy do roku
A tak na prawdę to Agnieszka wpada na pomysł że może coś poprzestawiamy bo jej się nudzi u mnie, , ja mówię,że mi się nie chce , więc Agunia stosuje szantaż emocjonalny , no i ja jako dobra mamusia muszę się zgodzić, i obie zgodnie demolujemy , a potem już tylko i podziwiać
- aguka
- 1000p
- Od: 16 lut 2009, o 22:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Busz masz 1sza klasa!! Pozdrawiam po dłuższej nieobecności
- daka
- 1000p
- Od: 10 lut 2010, o 17:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tereso bardzo podoba mi się twój busz w domu,świetny
Ja tu nic winna nie jestem jakby mama nie chciała przemeblowania to by się nie dała
Chciała bym to zobaczyć na żywo jak się razem tarmosicie i przesuwacie meble bez pomocy pana Q
Ty chyba żartujesz ... jakby jakiś facet nam zaczął pomagać , czytaj wtrącać się to my byśmy wyszły z siebie i stanęły obok ;:43
my najlepiej pracujemy we dwie bo rozumiemy się bez słów. Wszyscy inni mają zakaz wstępu
my najlepiej pracujemy we dwie bo rozumiemy się bez słów. Wszyscy inni mają zakaz wstępu
- zeberka4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Busz jak piszecie, ja to czułabym sie jak w dżungli gdybym tam stanęła !
- lampart111
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 gru 2009, o 09:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Byś się poczuła jak ekipa z "Zagubionych"
Kaktusowa szklarnia nr.1 i nr.2 |
Pozdrawiam! Jasiu
Pozdrawiam! Jasiu
- elaipawel4
- 1000p