Co polecacie na rosochę
Co polecacie na rosochę
Witam!
Jeśli pomyliłem działy to z góry sorki.
Chciałbym Was prosić o radę co posadzić na moją rosochę(jest to spora gałąź z orzecha opkorowana i zabejcowana wysokość ok 3m i szerokość też 3 m.)Jak będę miał jak to jutro wstawię foto. Wolałbym aby była to roślina raczej kwitnąca i nie wymagała baaaardzo dużo pracy i aby ładnie się plotła w koło rosochy.
Jeśli pomyliłem działy to z góry sorki.
Chciałbym Was prosić o radę co posadzić na moją rosochę(jest to spora gałąź z orzecha opkorowana i zabejcowana wysokość ok 3m i szerokość też 3 m.)Jak będę miał jak to jutro wstawię foto. Wolałbym aby była to roślina raczej kwitnąca i nie wymagała baaaardzo dużo pracy i aby ładnie się plotła w koło rosochy.
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Co polecacie na rosochę
Chcesz zasadzić koło tej swojej gałęzi jakieś pnącze?
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Tak. Tak aby ładnie się plątało wokół gałązek.
Myślałem nad wiciokrzewem tellmana ale trochę powoli to rośnie.
Myślałem nad wiciokrzewem tellmana ale trochę powoli to rośnie.
Ktoś pomoże, doradzi??? Please!
-
- ---
- Od: 5 sty 2009, o 10:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Na razie nie mam(ale zamawiam)to może i ty spróbuj Wiciokrzew Zaostrzony(Lonicera acuminata).Bluszcz pospolity(Hedera Helix) albo może jakąś różyczkę pnącą?
Ja u siebie na drzewko wiśni(szkoda było taki piękny pieniek wrzucić do pieca to wsadziłem w inne miejsce i posadziłem dzisiaj koło niego Dławisz Okrągłolistny.efekt zobaczę latem.
Ja u siebie na drzewko wiśni(szkoda było taki piękny pieniek wrzucić do pieca to wsadziłem w inne miejsce i posadziłem dzisiaj koło niego Dławisz Okrągłolistny.efekt zobaczę latem.
- dominikams
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 sty 2008, o 10:48
Powojniki.