Ogródeczek:) - marivsz
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródeczek:) - marivsz
Mariusz a co jest na ostatniej fotce ?
Jakoś nie kojarzę.
Jakoś nie kojarzę.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Wygląda jak pierwiosnek, ale Mariusz musi potwierdzićkogra pisze:Mariusz a co jest na ostatniej fotce ?
Jakoś nie kojarzę.
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Hej
Dominiko nie mam pojęcia, ale wydaje mi się, że za bardzo ją śniegiem zasypało- może brak słońca...
Cześć Marcin to Ty studiowałeś oczywiście żartuję żonkili się już troszkę nazbierało, na jesień kupiłem jeszcze kilka nowych odmian, zobaczymy co będzie... tyle że na zdjęciach tak dokładnie nie widac różnicy, za to w realu wyglądają znacznie lepiej ;)
Kogra dokładnie jak mówi (pisze) Piotrek jest to jakaś odmiana pierwiosnka, ale jaka nie mam pojęcia, nie było podanej nazwy...;/
Dominiko nie mam pojęcia, ale wydaje mi się, że za bardzo ją śniegiem zasypało- może brak słońca...
Cześć Marcin to Ty studiowałeś oczywiście żartuję żonkili się już troszkę nazbierało, na jesień kupiłem jeszcze kilka nowych odmian, zobaczymy co będzie... tyle że na zdjęciach tak dokładnie nie widac różnicy, za to w realu wyglądają znacznie lepiej ;)
Kogra dokładnie jak mówi (pisze) Piotrek jest to jakaś odmiana pierwiosnka, ale jaka nie mam pojęcia, nie było podanej nazwy...;/
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Witaj Mariuszu
Ależ dużo już kwiatów u Ciebie kwitnie, niesamowity bukiet żonkili, bardzo je lubię, ale one niestety coś nie chcą u mnie rosnąć. A wrzośce przepiękne, ich kolorek już z daleka jest widoczny muszę je u siebie posadzić, ponieważ jakoś wcześniej o nich nie pomyślałam.
Ależ dużo już kwiatów u Ciebie kwitnie, niesamowity bukiet żonkili, bardzo je lubię, ale one niestety coś nie chcą u mnie rosnąć. A wrzośce przepiękne, ich kolorek już z daleka jest widoczny muszę je u siebie posadzić, ponieważ jakoś wcześniej o nich nie pomyślałam.
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Część Mariusz widzę wspaniałą wiosnę w ogrodzie.
Szkoda sosny ale powiem Ci coś na pocieszenie - Masz teraz powód
żeby iść do sklepu i kupić coś nowego
Szkoda sosny ale powiem Ci coś na pocieszenie - Masz teraz powód
żeby iść do sklepu i kupić coś nowego
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Mariusz.
Gdzie się podziewasz ?
Czyżby praca w ogródku całkiem Cię pochłonęła ?
Gdzie się podziewasz ?
Czyżby praca w ogródku całkiem Cię pochłonęła ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
A tak jakoś i mnie to dopadłomarivsz pisze:Cześć Marcin to Ty studiowałeś
Maniek, a gdzie Ty się podziewasz Czyżbyś aż tak się uczył Chociaż przy takiej pogodzie to pewnie co innego Ci w głowie choćby nawet to ;:126 m.in.
Ktoś coś obiecywał ......
-
- 1000p
Witajcie
Niestety jestemw Krakowie także nie wiem co się dzieje w ogródku, zobaczę jutro...
No niestety czasami trzeba się uczyć czasem gdzieś się pojedzie itp. jak znajdę chwilkę to wrzucę kilka fot.
Sylwek jak obiecywałem tak też...
Niestety jestemw Krakowie także nie wiem co się dzieje w ogródku, zobaczę jutro...
No niestety czasami trzeba się uczyć czasem gdzieś się pojedzie itp. jak znajdę chwilkę to wrzucę kilka fot.
Sylwek jak obiecywałem tak też...
ogródeczek
storczyki
storczyki
Oczywiście dziękuję, dziękuję
-
- 1000p
Tak na szybko kilka zdjęć bo padało
Brunera będzie kwitła
Nie wiem jakim cudem przetrwała, bo na zimę ją przymroziło a poza tym ta zaraza, ale puszcza
Co to jest?
Brunera będzie kwitła
Nie wiem jakim cudem przetrwała, bo na zimę ją przymroziło a poza tym ta zaraza, ale puszcza
Co to jest?
ogródeczek
storczyki
storczyki
Maniek, no w końcu i Twoja wiosna w ogrodzie pięknie, tulipany, hiacyny, sasanka wyborowe towarzystwo a i gunery gratuluję, bo tyle obaw a ona sobie tak świetnie poradziła, nasza we Wrocławskim OB tez już pięknie ruszyła
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
No gratuluję gunera się obudziła jeszcze będzie z niej wielki okaz