Moja domowa dżungla ;)
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Moja domowa dżungla ;)
Ewo jestem pod ogromnym wrażeniem fuksji....cudne ma kwiatuszki i to jeszcze o tej porze roku
W ogródeczku jak kwitnąco i kolorowo
Storczykowa mini-dżungla wygląda super
Hibcio i kalia kwitną fantastycznie
W ogródeczku jak kwitnąco i kolorowo
Storczykowa mini-dżungla wygląda super
Hibcio i kalia kwitną fantastycznie
Ewelino, Maribat, Adamie, Andziax Dziękuję za miłe słowa
To wczesne kwitnienie fuksji wiąże się zapewne z tym, że ja jej nie zimuje... Ma więc o wypuszczanie nowych listków mniej roboty
To wczesne kwitnienie fuksji wiąże się zapewne z tym, że ja jej nie zimuje... Ma więc o wypuszczanie nowych listków mniej roboty
Moje kwiatki
Pozdrawiam Ewa
Pozdrawiam Ewa
Piękne kwiaty masz na działce - od razu widać, że wiosna
- kinia22
- 500p
- Od: 31 sty 2009, o 16:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Śliczne kwiaty, wiosennie się zrobiło reszta roślinek też super.
- daka
- 1000p
- Od: 10 lut 2010, o 17:29
Witaj Ewo
Ale nowych zdjęć u ciebie,piękne storczyki kupiłaś,wspaniałą masz dżungle na oknie,nie mogłem się napatrzeć,wszystko ci pięknie kwitnie,ale zaskoczyła mnie twoja fuksja tak wczesnym kwitnieniem,moje zaczynają kwitnienie dopiero około połowy maja,ale piękna jest.
Ale nowych zdjęć u ciebie,piękne storczyki kupiłaś,wspaniałą masz dżungle na oknie,nie mogłem się napatrzeć,wszystko ci pięknie kwitnie,ale zaskoczyła mnie twoja fuksja tak wczesnym kwitnieniem,moje zaczynają kwitnienie dopiero około połowy maja,ale piękna jest.
Pięknie kwitnie fuksja,ma śliczne sukieneczki i jestem pod wrażeniem kalii
- elaipawel4
- 1000p
- Od: 23 lis 2009, o 16:19
Ewuniu kwiaty wspaniałe az słów brak sprawilaś ze codzięń wypatruję paczka na kalli od ciebie ale nic nie widać hibi piekny mam takiego samego ale pbraził sie i nie kwitnie juz drugi rok
Ela
Zaglądnijcie ''Jestem nowa''
Dziękuję wszystkim za wizytę ;)
Elu Daj jej wypuścić ze dwa listki ;) A hibcia postaw na oknie na keramzycie, żeby mi wilgotność podnieść. Mój dopiero jak go zaczęłam zraszać, zaczął kwitnąć, teraz jak stoi na keramzycie zraszam już rzadziej. Może Twojemu tez tego trzeba?
Daka Jak już pisałam, z fuksją to chyba kwestia niezimowania. A storczyki zaczną zachwycać, jak przestaną się dąsać i zaczną mi pędy puszczać. Bo jak do tej pory jeszcze żaden u mnie pędzika nie wypuścił na którym by zakwitł (jeden wypuścił i zasuszył...)
Elu Daj jej wypuścić ze dwa listki ;) A hibcia postaw na oknie na keramzycie, żeby mi wilgotność podnieść. Mój dopiero jak go zaczęłam zraszać, zaczął kwitnąć, teraz jak stoi na keramzycie zraszam już rzadziej. Może Twojemu tez tego trzeba?
Daka Jak już pisałam, z fuksją to chyba kwestia niezimowania. A storczyki zaczną zachwycać, jak przestaną się dąsać i zaczną mi pędy puszczać. Bo jak do tej pory jeszcze żaden u mnie pędzika nie wypuścił na którym by zakwitł (jeden wypuścił i zasuszył...)
Moje kwiatki
Pozdrawiam Ewa
Pozdrawiam Ewa
- elaipawel4
- 1000p
Ela
Elu postaw podstawkę z keramzytem pod stojaczek i będzie sobie parował Ale wydaje mi się że ma za ciemno, mój jak ściągnęłam z parapetu też nie chciał kwitnąc...ale mogę się mylić, jakby nie patrzeć sama mam hibki od niedawna.
I może przytnij go trochę, czytałam gdzieś na forum, że one tylko na młodych pędach kwitną...Nie cierpię cięcia kwiatków..
Stad tez problemy z przesadzaniem storczyków... nigdy nie wiem jaki korzonek trzeba ciachnąć..
I może przytnij go trochę, czytałam gdzieś na forum, że one tylko na młodych pędach kwitną...Nie cierpię cięcia kwiatków..
Stad tez problemy z przesadzaniem storczyków... nigdy nie wiem jaki korzonek trzeba ciachnąć..
Moje kwiatki
Pozdrawiam Ewa
Pozdrawiam Ewa
- elaipawel4
- 1000p
Ewuniu cała zimę stał przy oknie ,zcięłam na maksa na wiosne od tamtej pory nic ,planuję w maju na taras go dać moze cos do niego dotrze
Ela
Może przemówi mu do rozsądku Trzymam kciuki, bo trzeba mu przyznać ze okaz z niego piękny
Moje kwiatki
Pozdrawiam Ewa
Pozdrawiam Ewa
A oto wytęskniony koliberek Nieco inny niż miał być, ale cudeńko z niego
A tu fotka epi i całuska (?)
A tu fotka epi i całuska (?)
Moje kwiatki
Pozdrawiam Ewa
Pozdrawiam Ewa