Ogrod Sysi
Re: Ogrod Sysi
Dzisiaj zaswiecilo słoneczko i moglam popstrykac troche zdjec
Fiolki w pelni kwitnienia
Powojniki prawie wszystkie zielenia sie od korzenia czy tzn.ze przemarzla gora i co teraz obciac?
Funkie juz sie wylaniaja
moj kacik z rozami
Hortensja tez tak kielkuje...czy to normalne
A tu wyłonila sie pierwsza lilia
a tutaj piwonia
Fiolki w pelni kwitnienia
Powojniki prawie wszystkie zielenia sie od korzenia czy tzn.ze przemarzla gora i co teraz obciac?
Funkie juz sie wylaniaja
moj kacik z rozami
Hortensja tez tak kielkuje...czy to normalne
A tu wyłonila sie pierwsza lilia
a tutaj piwonia
- mirdem
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 sty 2010, o 11:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Hortensja -jak najbardziej normalne ,w tych stulonych listeczkach powinny spac pączki kwiatów.
Pozdrawiam Mirka
Ogródkowy galimatias - aktualny
Chodzi mi o to ze ona odbija od korzenia a nie puszcza nic na zeszlorocznych pedachmirdem pisze:Hortensja -jak najbardziej normalne ,w tych stulonych listeczkach powinny spac pączki kwiatów.
- mirdem
- Od: 26 sty 2010, o 11:55
wmx pisze:Chodzi mi o to ze ona odbija od korzenia a nie puszcza nic na zeszlorocznych pedachmirdem pisze:Hortensja -jak najbardziej normalne ,w tych stulonych listeczkach powinny spac pączki kwiatów.
Tak kochana, bo zeszłoroczne pędy albo przymarzły, albo przyschły(u mnie za późno nawiezione, nie zdążyły zdrewnieć) i teraz bidaki ratują sie jak umieją....... , czyli wypuszczają od korzenia.
Pozdrawiam Mirka
Mirko hortensje byly sadzone w tamtym roku...nie nawozilam ...byly okryte wloknina
jestem zielona w tej kwesti wiec wszystkie sugestie mile widziane
jestem zielona w tej kwesti wiec wszystkie sugestie mile widziane
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Jak pielęgnujsz cyklamena,że taki piękny.Ja już uśmierciłam trzy, coś mnie nie lubią.Po przyniesieniu do domu malsymalnie 2 tygodnie i kaput.
No coz zabardzo nie mam sie czym chwalic to moj pierwszy cyklanemon zakupiony miesiac temu w leroy merlin za dwa złote na przecenie,na razie ladnie rosnie i kwitnie caly czas...hmm zobaczymy co bedzie dalej.
- daka
- 1000p
- Od: 10 lut 2010, o 17:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Sylwio
Musze pochwalić twój ogród bo jest co chwalić,jest po prostu pięknie,stokrotki urocze,magnolia wkrótce zakwitnie,hiacynty pewnie roznoszą cudowną woń przed domem.
Musze pochwalić twój ogród bo jest co chwalić,jest po prostu pięknie,stokrotki urocze,magnolia wkrótce zakwitnie,hiacynty pewnie roznoszą cudowną woń przed domem.