Storczyki Pauli :)
Re: Storczyki Pauli :)
ten bladoróżowy prawie biały phal jest boski ;-))) bardzo ale to bardzo takiego chcę
a kwietnik to dla mnie kolejna inspiracja... bardzo mi się podoba...
a kwietnik to dla mnie kolejna inspiracja... bardzo mi się podoba...
Kamilko z cieniowaniem sobie na razie nie radzę, bo nie zamierzam
W zeszłym roku w sierpniu było ostre słonko, Phalki stały na tym parapecie (wtedy miałam tylko kilka sztuk) i pięknie rosły, wypuszczały przedłużenia, korzenie itp.
W tym roku też nie będę cieniować, chyba, że zobaczę, że dzieje się coś złego... wtedy myślałam, żeby powisić zazdroski
kasicqa ja tego blado różowego kupiłam jakiś czas temu w LM...... fajny jest bo ma ogromne ponad 12 cm kwiaty, tak jak białe
W zeszłym roku w sierpniu było ostre słonko, Phalki stały na tym parapecie (wtedy miałam tylko kilka sztuk) i pięknie rosły, wypuszczały przedłużenia, korzenie itp.
W tym roku też nie będę cieniować, chyba, że zobaczę, że dzieje się coś złego... wtedy myślałam, żeby powisić zazdroski
kasicqa ja tego blado różowego kupiłam jakiś czas temu w LM...... fajny jest bo ma ogromne ponad 12 cm kwiaty, tak jak białe
Fajny kwietnik. Takie niekwitnące się ładnie mieszczą, ale jak by to było z kwitnącymi? Sprawdzałaś?:)
Magda
- justus27
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oż kurcze...Masz moje marzenie Cudna niespodzianka Ta biel płatków bez żadnego piega...
- grazka2211
- Od: 14 paź 2008, o 11:15
Paulo,kwietnik ładnie się prezentuje.U mnie też by się przydał.Niestety przy ostatniej wizycie u rodziców nie znalazłam takiego choć wiem że gdzieś powinien być.Może na następny raz mi się uda go znaleźć.
Dhendorbium na korku ładnie się prezentuje.Na temat okna się nie wypowiadam bo już swoje zdanie kiedyś wyraziłam.Kwitnienia są bardzo ładne.
Dhendorbium na korku ładnie się prezentuje.Na temat okna się nie wypowiadam bo już swoje zdanie kiedyś wyraziłam.Kwitnienia są bardzo ładne.
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
- AnnaL
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękna niespodzianka Intryguje mnie ta biskupia warżka jeszcze takiej nie spotkałam.
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam ))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam ))
Anno, na pewno widziałaś takie a może i masz nawet w swojej kolekcji
Ja ją nazwyam biskupią bo dla mnie ma taki kolor... to taki ciemny róż.... hmm może uda mi się zrobić lepsze fotki to wstawię
Ja ją nazwyam biskupią bo dla mnie ma taki kolor... to taki ciemny róż.... hmm może uda mi się zrobić lepsze fotki to wstawię
Ok, zdjęcia nie są super ale widać dokładnie kolor warżki dopiero na zdjęciach widzę, jak ładnie się otworzył przez te kilka godzin
To zdjęcie najlepiej oddaje intensywność koloru
Justynko, nie chcę mówić na 100%, ale wydaje mi się, że mam jeszcze jednego takiego identycznego, ale w tej chwili nie kwitnie.... jutro to sprawdzę i jeśli moje przypuszczenia się sprawdzą to z chęcią Ci go wyślę
To zdjęcie najlepiej oddaje intensywność koloru
Justynko, nie chcę mówić na 100%, ale wydaje mi się, że mam jeszcze jednego takiego identycznego, ale w tej chwili nie kwitnie.... jutro to sprawdzę i jeśli moje przypuszczenia się sprawdzą to z chęcią Ci go wyślę
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Jejuniu...ale to byłaby radość Szczegóły omówimy na pw ;)