Działka Zeni
- eukomis
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Działka Zeni
Witaj Zeniu piękne te twoje hiacynty takie dorodne ,a kolorki super.
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zeniu, piękne zdjęcia!!
Mam nadzieję, że przymrozek nie narobił szkód...
Mam nadzieję, że przymrozek nie narobił szkód...

Zeniu przepiękne masz hiacynty , takie dorodne kwiaty mają , aż nie można się na nie napatrzeć....
U mnie w tamtym roku były równie piękne , ale w tym roku mają mnie kwiatów i nie są takie piękne .....
U mnie w tamtym roku były równie piękne , ale w tym roku mają mnie kwiatów i nie są takie piękne .....
Zeniu cudownie, kolorowo i pachnąco, wszystkie kwiaty dorodne i piękne. Ostatnie zdjęcie bardzo mi się podoba.
- Miiriam
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
Przyszłam pospacerowac po ogrodzie ... a tutaj tyyyle zmian
Gratuluję szczęśliwej BABCI !!!!!!
A ogród ... no cóz słów pochwały zabrakło - czysto , pięknie , kolorowo ..... cudnie

A ogród ... no cóz słów pochwały zabrakło - czysto , pięknie , kolorowo ..... cudnie

- Zenia
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Igorze. U mnie także chodniczek prosi się o czyszczenie.
Niestety teraz ważniejsze dla mnie kwiatki. Z braku więc czasu chodniczek odkładam na potem.
Ewo...chwilowo u mnie tulipanki w barwach narodowych. Te inne już przekwitły a następne jeszcze się nie rozwinęły.
. Ciągle w pąkach a tak bym chciała zrobić im już sesję zdjęciową. Pewnie się to przedłuży bo znów zimno.
Moniko..cieszę się z twoich odwiedzin i dziękuję.
Halinko...podobają mi się moje hiacynty, ale gdzie tam im do twoich, zresztą jak i innym kwiatkom. U ciebie to prawdziwy kolorowy raj.
Alino...dzięki za odwiedziny.
Moniś...po tamtym przymrozku nie zauważyłam żadnych szkód. Niestety znów był następny. Miejmy nadzieję że jak poprzedni obszedł się łaskawie z moimi roślinkami. Szkoda także że na działkę nie da się jechać. Za zimno.
.
Renatko...na swoje hiacynty ogólnie nie narzekam, choć mam kilka co także nie należą do tych wypasionych. Nie wiem co może być przyczyną.
W jednym miejscu rosną, na tej samej ziemi.
Irenko...dziękuję. U ciebie równie pięknie i kolorowo. Często podglądam twoją działeczkę. Pięknieje w oczach.

Ewo...chwilowo u mnie tulipanki w barwach narodowych. Te inne już przekwitły a następne jeszcze się nie rozwinęły.

Moniko..cieszę się z twoich odwiedzin i dziękuję.

Halinko...podobają mi się moje hiacynty, ale gdzie tam im do twoich, zresztą jak i innym kwiatkom. U ciebie to prawdziwy kolorowy raj.

Alino...dzięki za odwiedziny.

Moniś...po tamtym przymrozku nie zauważyłam żadnych szkód. Niestety znów był następny. Miejmy nadzieję że jak poprzedni obszedł się łaskawie z moimi roślinkami. Szkoda także że na działkę nie da się jechać. Za zimno.

Renatko...na swoje hiacynty ogólnie nie narzekam, choć mam kilka co także nie należą do tych wypasionych. Nie wiem co może być przyczyną.

Irenko...dziękuję. U ciebie równie pięknie i kolorowo. Często podglądam twoją działeczkę. Pięknieje w oczach.

Miriam...dziękuję.Miiriam pisze:Przyszłam pospacerowac po ogrodzie ... a tutaj tyyyle zmian![]()

-
Zeniu, ślicznie u Ciebie
Masz wyjątkowo wypielęgnowaną działkę
U mnie ostatnie noce z temperaturą koło 0, ale przymrozka nie było. Czekam niecierpliwie na cieplejsze dni, bo mimo pięknej pogody jest bardzo zimno. Rośliny same się nie posadzą, więc oddawałam się temu zajęciu przez ostatnie dwa dni
Jeszcze trochę zostało, ale zbliżam się do końca
Miłej niedzieli

U mnie ostatnie noce z temperaturą koło 0, ale przymrozka nie było. Czekam niecierpliwie na cieplejsze dni, bo mimo pięknej pogody jest bardzo zimno. Rośliny same się nie posadzą, więc oddawałam się temu zajęciu przez ostatnie dwa dni

Miłej niedzieli

Zeniu pięknie wyglądają cebulkowe, sporo ich masz
Zapach też na pewno jest bardzo intensywny, tyle sztuk kwitnie :P

-
Zeniu, bardzo dziękuję za przesyłkę
Doszła w piątek, ale M odebrał dopiero wczoraj
Niemniej roślinki w stanie idealnym!!

Doszła w piątek, ale M odebrał dopiero wczoraj

- Zenia
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Moniu, Aniu...witam was. Pogoda dopisuje więc z niej korzystam i prawie codziennie jestem na działeczce. Nareszcie naprawili awarię wody..wielka radość bo było już bardzo sucho. Z tej radości wczoraj nic prawie nie robiłam tylko latałam z wężem.
. Cieszę się bo teraz kwiatki odżyją a i trawka ładnie się zazieleni.
. Z kwitnących królują tulipany, inne zbierają się do kwitnięcia. Muszę też pomyśleć o jednorocznych na taras, na razie taki pusty...

- Miiriam
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
Pięknie wyglądają takie ujęcia tulipanków
A czy to pnie się trzmielina ??? Tak duża ????

A czy to pnie się trzmielina ??? Tak duża ????
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
Ta mieszanka tulipanków bardzo sympatyczna, a kolorki wcale się nie gryzą. 

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Zeniu ślicznie, kolorowo, tulipany marzenie, wszystkie przepiękne a ten "bukiet" na przedostatnim zdjęciu jest wyjątkowy.