Leśny ogród Moni68 cz.6
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Leśny ogród Moni68 cz.6
Zamówiłam Variegatę i Hadspen Cream. Podejrzewam, że nie będzie czego fotografować, bo te sadzonki są zawsze malutkie Liczę, że pojawią się w ogrodniczym, to będę miała i większe
- maria5
- 1000p
- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja też zamówiłam Hadspen Cream , już pod koniec lutego i nawet po wielu telefonach dostałam, kompletnie wysuszoną Może ty masz więcej szczęścia
- Isia
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
witaj Monisiu ja dzisiaj z młodym w domu kaszle niestety. Bukiety narcyzowe prześliczne jestem pełna podziwu w ogrodzie szalejesz i masz siłę tak długo nie spać, ja po intensywnych pracach ogrodowych godz. 22 już padam. Pozdrawiam
- pyzia
- 200p
- Od: 18 maja 2009, o 11:00
- Kontakt:
Moniko
Nigdy takiej metody cięcia nie testowałam, ale na pewno nie zaszkodzi. Sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie
pozdrawiam
Nigdy takiej metody cięcia nie testowałam, ale na pewno nie zaszkodzi. Sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie
pozdrawiam
- dodad
- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Monia, narcyzy piękne - muszę jesienią uzupełnić kolekcję.
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
Witaj MONIKO!
Pięknie w Twoim ogrodzie wszystko budzi się do życia. Narcyze super kolekcja.
Ja w tym roku wykopuję swoje, bo porosły kępy niestety nie kwitną.
Pięknie w Twoim ogrodzie wszystko budzi się do życia. Narcyze super kolekcja.
Ja w tym roku wykopuję swoje, bo porosły kępy niestety nie kwitną.
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Kochane, witam Was serdecznie
Dzisiaj u mnie pięknie- bezchmurne niebo, słońce świeci, ale na razie zimno. Mimo to zaraz uciekam do ogrodu, bo robota głupiego lubi
Marysiu, jestem ciekawa, gdzie zamawiałaś swoją brunnerę? Ja w kwietniku zaraz po otwarciu sklepu i do tej pory cisza... Może dlatego, że płacę przy odbiorze?? Nie reguluję płatności przelewem, bo jeszcze nigdy nie zdarzyło się, żeby przysłali wszystkie zamówione rośliny.
Isiu, dobrze wiedzieć, że jesteś w domu Dużo zdrówka dla młodego
Pyziu, jeszcze raz bardzo dziękuję za wszystkie rady
Dorotko, dziękuję Nie jestem z nich specjalnie zadowolona, bo kupowałam inne... a jak na razie zakwitło to, co widać Jestem ciekawa, jakie okażą się pozostałe
Krysiu, dziękuję Powoli, ale rzeczywiście wszystko budzi się do życia...
Dzisiaj u mnie pięknie- bezchmurne niebo, słońce świeci, ale na razie zimno. Mimo to zaraz uciekam do ogrodu, bo robota głupiego lubi
Marysiu, jestem ciekawa, gdzie zamawiałaś swoją brunnerę? Ja w kwietniku zaraz po otwarciu sklepu i do tej pory cisza... Może dlatego, że płacę przy odbiorze?? Nie reguluję płatności przelewem, bo jeszcze nigdy nie zdarzyło się, żeby przysłali wszystkie zamówione rośliny.
Isiu, dobrze wiedzieć, że jesteś w domu Dużo zdrówka dla młodego
Pyziu, jeszcze raz bardzo dziękuję za wszystkie rady
Dorotko, dziękuję Nie jestem z nich specjalnie zadowolona, bo kupowałam inne... a jak na razie zakwitło to, co widać Jestem ciekawa, jakie okażą się pozostałe
Krysiu, dziękuję Powoli, ale rzeczywiście wszystko budzi się do życia...
Piękne niebieskie kwiatuszki u brunnery skłaniają do przemyślenia by i u mnie gdzieś się zadomowiła.
Narcyzy te pełne śliczne i pachną(Alionuszka na klęczkach u siebie sprawdzała).
Dobrze,że przypomniałaś jak traktować klematisy,by nie przedobrzyć.Zyczę słonecznego dnia i małej ilości opadających popiołów.
Narcyzy te pełne śliczne i pachną(Alionuszka na klęczkach u siebie sprawdzała).
Dobrze,że przypomniałaś jak traktować klematisy,by nie przedobrzyć.Zyczę słonecznego dnia i małej ilości opadających popiołów.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
MONIU śliczne narcyzy te z oranż środeczkiem też mam ale dużo mi z nich nie zostało od ubiegłego roku .Twó ogród zaczyna nabierać barw
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Piekne te narcyzy, u mnie nawet tulipany jeszcze nie kwitną, nie wiem gdzie ja mieszkam.
Moniko, podziwiam twoje narcyzy - to urocze kwiatki, szkoda, że wciąż jeszcze niedoceniane w naszych ogrodach.
A rzeczywiście teraz jest mnóstwo nowych, ciekawych odmian, które czarują swoją urodą. Ja też w tym roku mam po raz pierwszy pełne narcyzy, są wyjątkowo efektowne
Pozdrawiam wiosennie
A rzeczywiście teraz jest mnóstwo nowych, ciekawych odmian, które czarują swoją urodą. Ja też w tym roku mam po raz pierwszy pełne narcyzy, są wyjątkowo efektowne
Pozdrawiam wiosennie
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Moniś masz przepiękne kępy narcyzów, uwielbiam ten wiosenny widok, tym bardziej , że brakuje go w moim ogrodzie
- fela
- Od: 23 lut 2009, o 17:51
Piękne są te narcyzy z łososiowymi, maleńkimi płatkami posród białych. Wiele kwiatów teraz wydaje mi się zpełnymi nowościami. Zawsze żyłam w dużych miastach, a tam nie ma się zbytnio kontaktu z przyrodą. Teraz z przyjemnością chłonę ten świat.
Turkiestanica jest chyba nie tylko dla mnie odkryciem, a prymulki mam, ale niestety mają krótkie łodyżki.
Turkiestanica jest chyba nie tylko dla mnie odkryciem, a prymulki mam, ale niestety mają krótkie łodyżki.