Tajemniczy ogród - galeria agasty
- agasta
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 18 kwie 2007, o 14:04
Witam witam, chyba jeszcze o mnie nie zapomnieliście co?
Wiem że długo mnie tu nie było, ale cóż... Ostatnio jestem troszkę zagubiona w czasie i myślach. To chyba przez przesilenie letnie (o ile w ogóle takie coś istanieje ;))
Ale nie jestem tu po to żeby marudzić i narzekać, tylo po to żeby wstawić nowe zdjęcia. Cieszycie się prawda?
No to proszę kochani miłośnicy storczyków, oto gwiazdy dzisiajszego dnia...
Pozdrawiam, do następnego razu
Wiem że długo mnie tu nie było, ale cóż... Ostatnio jestem troszkę zagubiona w czasie i myślach. To chyba przez przesilenie letnie (o ile w ogóle takie coś istanieje ;))
Ale nie jestem tu po to żeby marudzić i narzekać, tylo po to żeby wstawić nowe zdjęcia. Cieszycie się prawda?
No to proszę kochani miłośnicy storczyków, oto gwiazdy dzisiajszego dnia...
Pozdrawiam, do następnego razu
Piekna ta galeria.
Moze ciebie spytam. mam problem z orchidea. ludzie pomozcie. nikt sie nie odzywa!!
to moj temat http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=6328
Moze ciebie spytam. mam problem z orchidea. ludzie pomozcie. nikt sie nie odzywa!!
to moj temat http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=6328
- agasta
Witam storczykowo i słonecznie!!!
KaRo pokazała prezent - kompozycje storczykową, więc przy okazji ja też wstawiam fotki kompozycji, które można było kupić w ogrodzie z okazji Dnia Matki. Oczywiście cymbidium w roli głownej, powszechnie stosowany w kompozycjach jako kwiat cięty, ze względu na trwałość.
Niestety ruch w tej storczykowej kwiaciarni był duży i udało mi się zrobić tylko jedno wyraźne zdjęcie. Ale na pozostałych trzech, też coś można zobaczyć
Urocze prawda?
Pozdrawiam
KaRo pokazała prezent - kompozycje storczykową, więc przy okazji ja też wstawiam fotki kompozycji, które można było kupić w ogrodzie z okazji Dnia Matki. Oczywiście cymbidium w roli głownej, powszechnie stosowany w kompozycjach jako kwiat cięty, ze względu na trwałość.
Niestety ruch w tej storczykowej kwiaciarni był duży i udało mi się zrobić tylko jedno wyraźne zdjęcie. Ale na pozostałych trzech, też coś można zobaczyć
Urocze prawda?
Pozdrawiam
Noooooo jasne,ze urocze!!!!!!
Szczególnie ciekawie wygląda pierwsza kompozycja --->taka jest wspaniale przestrzenna!!!
i ubarwiona na dodatek , tym zielonym anturium .Pięknie wszystko wrysowało się w plan florysty.
Inne, też ciekawe . Dobrze, ze pokazujesz i takie --->nie wszystkie muszą być kwiatami doniczkowymi .
Kompozycje flor. musimy traktować jako coś innego, specjalne okazje tym rządzą :P .
Nie są w zamian dla storczyków rosnących :P .
*Storczykarz* :P o tym wie .
Ale umie podziwiać również tak pokazane piękno kwiatów .
-fotki rzeczywiście nie pierwszej jakości,ale są--->to ważne.
Agatko pewnie zrobią u Ciebie pokazy florystów ,to juz zamawiam świeże zdjęcia -pokażemy trendy , aby jeszcze piękniej sie żyło !!!!!! Jest to niesamowite, inne spojrzenie na kwiaty-a jak zmienne!!!!!.
pozdrawiam Jovanka
Szczególnie ciekawie wygląda pierwsza kompozycja --->taka jest wspaniale przestrzenna!!!
i ubarwiona na dodatek , tym zielonym anturium .Pięknie wszystko wrysowało się w plan florysty.
Inne, też ciekawe . Dobrze, ze pokazujesz i takie --->nie wszystkie muszą być kwiatami doniczkowymi .
Kompozycje flor. musimy traktować jako coś innego, specjalne okazje tym rządzą :P .
Nie są w zamian dla storczyków rosnących :P .
*Storczykarz* :P o tym wie .
Ale umie podziwiać również tak pokazane piękno kwiatów .
-fotki rzeczywiście nie pierwszej jakości,ale są--->to ważne.
Agatko pewnie zrobią u Ciebie pokazy florystów ,to juz zamawiam świeże zdjęcia -pokażemy trendy , aby jeszcze piękniej sie żyło !!!!!! Jest to niesamowite, inne spojrzenie na kwiaty-a jak zmienne!!!!!.
pozdrawiam Jovanka
- agasta
Jeszcze troszkę i będą święta, pokażę więc co szykuje się w ogrodzie. 1 grudnia rozpoczyna się miesięczne świąteczne show. Dodatkowo w wyznaczonych dniach atrkacje takie jak koncerty, wieczór świeczkowy ;), targi - możliwość zakupu wyrobów ze srebra, ręcznie robione świece, kartki itp.
Będzie to wyglądać mniej więcej tak (zdjęcia z poprzenich lat)
I będzie można oczywiście kupić takie oto świąteczne kompozycje ze storczykami w roli głównej
oraz wyroby ze szkła z grawerowaniem na życzenie
Planuję się wybrać, więc będzie w odpowiednim czasie fotoreportaż
Pozdrawiam,
Agata
Będzie to wyglądać mniej więcej tak (zdjęcia z poprzenich lat)
I będzie można oczywiście kupić takie oto świąteczne kompozycje ze storczykami w roli głównej
oraz wyroby ze szkła z grawerowaniem na życzenie
Planuję się wybrać, więc będzie w odpowiednim czasie fotoreportaż
Pozdrawiam,
Agata
- agasta
A oto obiecane zdjęcia. Ostrość troszkę kiepska, ale ciężko było pstryknąć zdjęcie, bo ciągle ktoś tam przechodził i musiałam się usuwać z drogi.
Kompozycje storczykowe
Inne, bardzo ciekawe roślinki.
Różowy ze zwisającym kwiatem jest cudny.
Ten fioletowy z drobnymi kwiatami na drugim planie, ma jeden wielki liść i wspaniałą łodygę kwiatową.
Kliwia i niespotykane anturium, z jakby odwróconym kwiatem (prawy dolny róg drugiego zdjęcia)
Pozdrawiam
Kompozycje storczykowe
Inne, bardzo ciekawe roślinki.
Różowy ze zwisającym kwiatem jest cudny.
Ten fioletowy z drobnymi kwiatami na drugim planie, ma jeden wielki liść i wspaniałą łodygę kwiatową.
Kliwia i niespotykane anturium, z jakby odwróconym kwiatem (prawy dolny róg drugiego zdjęcia)
Pozdrawiam
Agasto witam po/świątecznie i już...zapomniałam ,ze były m ale z miłą chęcią wracam
do obrazów- wyczytałam o * dolinie motyli*
Ja poproszę słówko o niej .
A fotki kolorowych kwiatów przedstawiaja w pełnej krasie bilbergię /ta ze zwisem różowych okwiatków !! - kwiaty sa tam wśrodku takie rurkowate./
i skrętniki -jakieś giganty bialy i niebieski-fioletowy oraz cyklameny.
Kliwia wspaniała- u mnie kwitły drugi raz prze grudzień dwoma kwiatostanami
Anturium wspaniałę- co ludzie nie wymyślą.Najbardziej śmieszą mnie białe-udziwnione,ze powiem.
pozdrawiam - czekam na wieści z doliny motyli,jak byłaś.
Fajnie ,ze nam relacjonujesz w serii*co w świecie ciekawego*
pozdrawiam J :P VANKA
do obrazów- wyczytałam o * dolinie motyli*
Ja poproszę słówko o niej .
A fotki kolorowych kwiatów przedstawiaja w pełnej krasie bilbergię /ta ze zwisem różowych okwiatków !! - kwiaty sa tam wśrodku takie rurkowate./
i skrętniki -jakieś giganty bialy i niebieski-fioletowy oraz cyklameny.
Kliwia wspaniała- u mnie kwitły drugi raz prze grudzień dwoma kwiatostanami
Anturium wspaniałę- co ludzie nie wymyślą.Najbardziej śmieszą mnie białe-udziwnione,ze powiem.
pozdrawiam - czekam na wieści z doliny motyli,jak byłaś.
Fajnie ,ze nam relacjonujesz w serii*co w świecie ciekawego*
pozdrawiam J :P VANKA