Ogródek KaRo cz.2
KaRo
Prześliczne zdjęcia "nocne". Wydobyłaś urok każdej z roślinek. Super. Znowu poznałam nową roślinkę, jest to kalikarpa. Muszę ją zdobyć.
KaRo, to forum jest bardzo....bardzo....pożyteczne. Wiele się nauczyłam.... a jeszcze wszystko przede mną. Dziękuję
Prześliczne zdjęcia "nocne". Wydobyłaś urok każdej z roślinek. Super. Znowu poznałam nową roślinkę, jest to kalikarpa. Muszę ją zdobyć.
KaRo, to forum jest bardzo....bardzo....pożyteczne. Wiele się nauczyłam.... a jeszcze wszystko przede mną. Dziękuję
Maria
Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504
Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To nazywasz bałaganem? Trochę lisci? Krysieńko, Ty sie przyjrzyj moim ostatnim zdjęciom z postępu prac nad przebudowa ogrodu, to jest bałagan!KaRo pisze:...
Izo zdjęć z perspektywy chwilowo wstawic na forum nie mogę
jest nie skoszona trawa,mnóstwo liści ,jednym słowem bałagan.
Jasne, że rozumiem! Nie rozumiem jednak, dlaczego nie chcesz pokazać swoich pieknych scieżek i alejek usłanych zółtymi lisćmi Muszę czekać do wiosny? Wiosna wszystko wygląda inaczej...KaRo pisze:...
Tej roboty nie mogę odłożyc na potem,mogłoby się źle skończyć.
Myślę,że mnie rozumiesz.
Ja chiałabym popatrzec teraz
Krysiu, kilka zdjątek - proszę ;:26 ;:49 z pięknymi liśćmi ;)
- Anya
- Przyjaciel Forum
- Od: 5 gru 2006, o 14:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Krysiu,
piękne wieczorowe zdjęcia! Kiedyś byśmy określiły je jako popołudniowe, ale dnia ubyło. Okropne! Mogłaby być jesień i nawet deszczowa (za to ciepła! ) zima, ale żeby dnia było więcej! Niestety, trzeba się przestawić
Kalikarpa - marzenie! Jak tak patrzę na Twoją i Ani Banaszek, to aż mi żal tej mojej, co wymarzła. Nawet zaczęłam myśleć o powtórnym posadzeniu, a przecież nie mam gdzie! Tak to jest, jak się człowiek naogląda takich obrazków.
I co ja mam teraz zrobić
piękne wieczorowe zdjęcia! Kiedyś byśmy określiły je jako popołudniowe, ale dnia ubyło. Okropne! Mogłaby być jesień i nawet deszczowa (za to ciepła! ) zima, ale żeby dnia było więcej! Niestety, trzeba się przestawić
Kalikarpa - marzenie! Jak tak patrzę na Twoją i Ani Banaszek, to aż mi żal tej mojej, co wymarzła. Nawet zaczęłam myśleć o powtórnym posadzeniu, a przecież nie mam gdzie! Tak to jest, jak się człowiek naogląda takich obrazków.
I co ja mam teraz zrobić
Pozdrawiam, Anna
Wszystko czego potrzebujesz to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów.
- Anya
- Przyjaciel Forum
- Od: 5 gru 2006, o 14:54
I zrobić chyba "dyndaną", bo gdzie ją upchnąć. Łatwo rzec komuś kto ma takie areały...
Lepiej wpadnijcie do mnie i zostawcie mi zdjęcia; zawsze mogę się pomylić i stwierdzić że to moja kalikarpa...
Sprytna propozycja, nie
Lepiej wpadnijcie do mnie i zostawcie mi zdjęcia; zawsze mogę się pomylić i stwierdzić że to moja kalikarpa...
Sprytna propozycja, nie
Pozdrawiam, Anna
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
A ja Ci Karuś gratuluję 100 na 100 - to też jest osiągnięcie. Na to trzeba sobie zasłużyć.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Raczek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2007, o 21:26
Krysiu mam pytanie odnośnie wstawiania zdjęć przez fotosik.
Ty wklejasz sporych rozmiarów zdjęcia, moje są mniejsze.Powiedź mi co robię nie tak?
Chciałabym wstawiać trochę większe zdjęcia.
Ty wklejasz sporych rozmiarów zdjęcia, moje są mniejsze.Powiedź mi co robię nie tak?
Chciałabym wstawiać trochę większe zdjęcia.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
Karo
Kiedyś rozmawiałyśmy o wawrzynkach i jak dobrze pamiętam jakis ci padł. Wiesz może dlaczego? Jakiego miałaś? A próbowałaś może go rozmnożyc lub wiesz czy ktoś na forum robił to. Z nasion mi nie wyszło, chyba że cos żle zrobiłam a gałązkę nie wiem czy obcinac a póżniej nie będą chciały rosnąc. Jakos w necie nie znalazłam jak rozmnażac
Kiedyś rozmawiałyśmy o wawrzynkach i jak dobrze pamiętam jakis ci padł. Wiesz może dlaczego? Jakiego miałaś? A próbowałaś może go rozmnożyc lub wiesz czy ktoś na forum robił to. Z nasion mi nie wyszło, chyba że cos żle zrobiłam a gałązkę nie wiem czy obcinac a póżniej nie będą chciały rosnąc. Jakos w necie nie znalazłam jak rozmnażac
Pozdrawiam cieplutko.
Renia
Renia
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
Reniu nasiona trzeba wysiewać zaraz po zbiorze gdy owoce zaczynają się barwic lub można rozmnażać przez sadzonki zielne albo odkłady.Hmm ...ale to bardzo trująca roślinka.
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Witam.
KaRo napisała:
chodziło o treść a na to musiałbym czekać chyba 100 lat.
Raczek też jest zainteresowana większymi zdjęciami, Twoja metoda przez ImageShack jest szybsza i chyba mniej
skomplikowana, może prześlesz Ani instrukcje na PW, mnie jakoś nie wypada, może u niej wszystko będzie chodziło.
Pozdrawiam, Krzysztof.
KaRo napisała:
Chyba chodziło Ci o wielkość zdjęcia (faktycznie weszły za duże) jakość, powiedzmy porównywalna ale mnieKrzysztofie
byłam widziałam i jestem pełna podziwu jak szybko mnie prześcignąłeś
Cieszę się jednak,będzie co podziwiać...
chodziło o treść a na to musiałbym czekać chyba 100 lat.
Raczek też jest zainteresowana większymi zdjęciami, Twoja metoda przez ImageShack jest szybsza i chyba mniej
skomplikowana, może prześlesz Ani instrukcje na PW, mnie jakoś nie wypada, może u niej wszystko będzie chodziło.
Pozdrawiam, Krzysztof.