Mam i ja :D
- aledra7
- 1000p
- Od: 21 paź 2008, o 14:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mam i ja :D
Słodki kiciuś widać gdzie najlepiej super ta osłonka żabka
Kot Zenek dziękuje za komplementy - ma 3 lata i ze schroniska go wzięliśmy rok temu. Żaba również czerwienieje od pochwał Może o ta paprykę się zapytam w wątku ogrodowym?
- daka
- 1000p
- Od: 10 lut 2010, o 17:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Kasia
Zenuś uroczo śpi pod kołderką
Papryczka i geranium piękne i duże.
Zenuś uroczo śpi pod kołderką
Papryczka i geranium piękne i duże.
-
- 1000p
- Od: 6 lip 2008, o 17:55
Kasiu Geranium cudnie Ci rośnie:) Moje aż mi okno przerosło i musiałam je pociąć:)
Co do papryczki niestety nie pomogę:( a Żabka cudowna:) Mam takie 2 osłonki i jak na nie patrze to mi sie buzia śmieje:) a kotek słodziaczek taki:)
Co do papryczki niestety nie pomogę:( a Żabka cudowna:) Mam takie 2 osłonki i jak na nie patrze to mi sie buzia śmieje:) a kotek słodziaczek taki:)
Kasiu to piękne, że wzięliście Zenka ze schroniska i stworzyliście mu ciepły domekKasia86 pisze:Kot Zenek dziękuje za komplementy - ma 3 lata i ze schroniska go wzięliśmy rok temu. Żaba również czerwienieje od pochwał Może o ta paprykę się zapytam w wątku ogrodowym?
Masz wielkie
- pati1311
- 500p
- Od: 11 cze 2009, o 01:16
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kotek Zenek jest słodki i ta plamka na nosku (mój miał na oku)wyściskaj go i ucałuj ode mnie!Żabka powala i geranium śliczne a na papryczkach niestety się nie znam
Kot Zenek wyściskany - dziękuję bardzo w jego imieniu
Kwiatki masz śliczne. A Zenuś jest prześliczny. Cieszę się ,że na świecie są ludzie którzy ratują bezdomne stworki. Masz wielkie
KARINIA No własnie też nie wiem co to jest... Dostałam ten kawałeczek od dziewczyny, od której brałam tą Hojkę malutką Zauważyłam, że im więcej słońca to sie bardziej wybarwia, na początku miał po kilka wąziutkich białych pasków wzdłuż liścia - teraz robi sie czerwony miejscami - liście tez ma trochę grubsze.... no nic, pozostaje czekac jak podrośnie - może bedzie łatwiej go "odczytać"
Pzdr.
Pzdr.
Moje mocno przystrzyżone Epipremnum - pozbawiłam go trzech pędów po metr każdy... Zrobiłam to niechcący Na szczęście ta roślinka szybko rośnie... Na ukorzenione pędy nie miałam miejsca ani w matczynej doniczce ani nigdzie indziej więc znalazły nowe domki.
tutaj, na pierwszym planie moje mini Chlorophytum Variegatum... Jego średnica to całe 10cm... Urośnie większe? tzn widać, że rośnie i się zagęszcza ale... będzie takie duże jak Wasze? czy zostanie karzełkiem już na zawsze?
Troszkę dalej ukorzenia się wielkoliściowy bluszcz (ukradłam z galerii handlowej, stał jako ozdoba, nie wierzyłam, że żywy i taki duży )
Grudnik - ma rok, wyrósł taki z kilku listków... Mam nadzieję, że zakwitnie tym roku
Pozdrawiam.
tutaj, na pierwszym planie moje mini Chlorophytum Variegatum... Jego średnica to całe 10cm... Urośnie większe? tzn widać, że rośnie i się zagęszcza ale... będzie takie duże jak Wasze? czy zostanie karzełkiem już na zawsze?
Troszkę dalej ukorzenia się wielkoliściowy bluszcz (ukradłam z galerii handlowej, stał jako ozdoba, nie wierzyłam, że żywy i taki duży )
Grudnik - ma rok, wyrósł taki z kilku listków... Mam nadzieję, że zakwitnie tym roku
Pozdrawiam.
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Kasiu a ja ostatnio musiałam pociachać moje epipremnum które miało 4 gałązki po 4m Okropnie mi zmarniał i musiałam go odmłodzić
Twoje mimo że straciło 3 wygląda rewelacyjnie
Twoje mimo że straciło 3 wygląda rewelacyjnie