Ogród -mój azyl -JolantaG część 5
- iwa27
- 1000p
- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród -mój azyl -Jolanta Graj część 5
Niezwykle klimatyczne jest to drugie zdjęcie. Tawuły w pełnym rozkwicie - są przepiękne
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
- JacekP
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Jola Piękna ta viola sororia 'Freckles' Też mi właśnie zakwitła. I narcyzy pełne - cudowności
Bardzo dziękuję za porównanie żywokostów, dzięki czemu wiem, co mam ('Goldsmitha').
Jestem ciekaw, jaka będzie ta nowa kalina, bo już widać, że ma inne listki
Bardzo dziękuję za porównanie żywokostów, dzięki czemu wiem, co mam ('Goldsmitha').
Jestem ciekaw, jaka będzie ta nowa kalina, bo już widać, że ma inne listki
- Reni4
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Witaj ...Piękna wiosna u Ciebie...Śliczne masz kompozycje na rabatkach:)Tak już kolorowo..
Podziwiam warzywka i warzywnik ..masz sporo miejsca...
Podziwiam warzywka i warzywnik ..masz sporo miejsca...
Jolu, masz taki piękny ogród i taki wybór roślin, że nie mogę się napatrzeć. Urzekł mnie ten jaśniutki fiołeczek - uroczy.
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Joluś pięknie u Ciebie i warzywka masz swoje, świetne zakupki
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jolu szalejesz,bardzo ładnie pracowita kobietko.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Joluniu Twój ciemiernik jest bajeczny, piękna obsypana kwiatami okazała kępa i szafirki tak ślicznie rosną w kupce, moje się rozłażą . Widzę również kolejne zakupy
Jolu, ale się u Ciebie zawiośniło! Ale powiedz mi, czym Ty masz wysypane rabatki, to jakieś drewniane wiórki? Fajnie to wygląda, jakaś alternatywa dla kory...A może jeszcze tańsza, jeśli to jakieś brzydko mówiąc odpady produkcyjne?
- Alima2
- 1000p
- Od: 16 sie 2009, o 22:49
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Jolu- w końcu Cię znalazła
Pięknie u Ciebie....migdałka zazdroszczę- moje gruntowe- niestety zmarzły!! Szkoda miały już kilka lat
Pięknie u Ciebie....migdałka zazdroszczę- moje gruntowe- niestety zmarzły!! Szkoda miały już kilka lat
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
WITAM .
MARCINIE ,tak ,kuklik rozpoczyna kwitnienie .Bardzo go lubię . :P
BABUCHNA -DOROTKA ,dzięki .U ciebie też pięknie .Forsycja powaliła mnie na kolana ,bo moja nigdy tak obficie nie kwitła.A tulipanki ,same cudeńka .
MONI ,zgadza się to tawułka .Wygląda przepięknie ,taka obsypana białym kwieciem ,a gałązki aż się uginają ,pod ich ciężarem .
IWA,dzięki .
JACKU ,dziękuję za nazwę fiołeczka .Kalina ma mieć żółto i żółto zielone listki .Zobaczymy ........
RENI ,u mnie miejsca sporo ,ale na warzywka zwłaszcza .Wolę kwiaty ,ale lubię też podjadać sobie swoje ogrodowe witaminki .Przynajmniej wiem co jem . :P
KAZIK ,dzięki .U Ciebie to dopiero jest co podziwiać .
IZABELL ,dzięki .Fiołeczki są urocze ,ale dość ekspansywne .
ROMA,STACH ,dzięki .
DAWIDZIE ,ten migdałek pięknie kwitnie ,ale drugi ,na pniu pokazał tylko 2 kwiatki .
AGNIESZKO ,ja posadziłam szafirki tak w kupce ,ale w innych miejscach też je mam i są pojedyńcze .Wykopuję je i sadzę w grupie .
MARTO ,rabatka jest wysypana zrębkami .To są takie kawałeczki drewna ,co drwale robią maszyną zwaną rębakiem .Wycinali u nas przy drodze stare drzewa ,a z pni właśnie robili takie zrębki .Im nie opłacało się tego zbierać ,więc ja to zrobiłam .Mam darmową wyściółkę rabat.Można też taki zrębki kupić .
ALIMO ,szkoda Twoich migdałków .Mój na pniu ,wprawdzie nie zmarzł ,bo był okryty ,ale zakwitł tylko dwoma kwiatami .
Przyszła dzisiaj przesyłka z ogrodu komercyjnego .Sadzonki wypasione ,a jak pięknie zapakowane i gratiski .Szczerze mogę polecić zakupy, u nich .
MARCINIE ,tak ,kuklik rozpoczyna kwitnienie .Bardzo go lubię . :P
BABUCHNA -DOROTKA ,dzięki .U ciebie też pięknie .Forsycja powaliła mnie na kolana ,bo moja nigdy tak obficie nie kwitła.A tulipanki ,same cudeńka .
MONI ,zgadza się to tawułka .Wygląda przepięknie ,taka obsypana białym kwieciem ,a gałązki aż się uginają ,pod ich ciężarem .
IWA,dzięki .
JACKU ,dziękuję za nazwę fiołeczka .Kalina ma mieć żółto i żółto zielone listki .Zobaczymy ........
RENI ,u mnie miejsca sporo ,ale na warzywka zwłaszcza .Wolę kwiaty ,ale lubię też podjadać sobie swoje ogrodowe witaminki .Przynajmniej wiem co jem . :P
KAZIK ,dzięki .U Ciebie to dopiero jest co podziwiać .
IZABELL ,dzięki .Fiołeczki są urocze ,ale dość ekspansywne .
ROMA,STACH ,dzięki .
DAWIDZIE ,ten migdałek pięknie kwitnie ,ale drugi ,na pniu pokazał tylko 2 kwiatki .
AGNIESZKO ,ja posadziłam szafirki tak w kupce ,ale w innych miejscach też je mam i są pojedyńcze .Wykopuję je i sadzę w grupie .
MARTO ,rabatka jest wysypana zrębkami .To są takie kawałeczki drewna ,co drwale robią maszyną zwaną rębakiem .Wycinali u nas przy drodze stare drzewa ,a z pni właśnie robili takie zrębki .Im nie opłacało się tego zbierać ,więc ja to zrobiłam .Mam darmową wyściółkę rabat.Można też taki zrębki kupić .
ALIMO ,szkoda Twoich migdałków .Mój na pniu ,wprawdzie nie zmarzł ,bo był okryty ,ale zakwitł tylko dwoma kwiatami .
Przyszła dzisiaj przesyłka z ogrodu komercyjnego .Sadzonki wypasione ,a jak pięknie zapakowane i gratiski .Szczerze mogę polecić zakupy, u nich .
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52