Pięknie zakwitł Ci migdałek...U mnie dopiero zaczyna otwierać pączki...
Ogród -mój azyl -JolantaG część 5
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród -mój azyl -Jolanta Graj część 5
Jolu szalejesz,bardzo ładnie pracowita kobietko.
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Joluniu Twój ciemiernik jest bajeczny, piękna obsypana kwiatami okazała kępa i szafirki tak ślicznie rosną w kupce, moje się rozłażą . Widzę również kolejne zakupy
Jolu, ale się u Ciebie zawiośniło! Ale powiedz mi, czym Ty masz wysypane rabatki, to jakieś drewniane wiórki? Fajnie to wygląda, jakaś alternatywa dla kory...A może jeszcze tańsza, jeśli to jakieś brzydko mówiąc odpady produkcyjne?
- Alima2
- 1000p
- Od: 16 sie 2009, o 22:49
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Jolu- w końcu Cię znalazła
Pięknie u Ciebie....migdałka zazdroszczę- moje gruntowe- niestety zmarzły!! Szkoda miały już kilka lat
Pięknie u Ciebie....migdałka zazdroszczę- moje gruntowe- niestety zmarzły!! Szkoda miały już kilka lat
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
WITAM .
MARCINIE ,tak ,kuklik rozpoczyna kwitnienie .Bardzo go lubię . :P
BABUCHNA -DOROTKA ,dzięki .U ciebie też pięknie .Forsycja powaliła mnie na kolana ,bo moja nigdy tak obficie nie kwitła.A tulipanki ,same cudeńka .
MONI ,zgadza się to tawułka .Wygląda przepięknie ,taka obsypana białym kwieciem ,a gałązki aż się uginają ,pod ich ciężarem .
IWA,dzięki .
JACKU ,dziękuję za nazwę fiołeczka .Kalina ma mieć żółto i żółto zielone listki .Zobaczymy ........
RENI ,u mnie miejsca sporo ,ale na warzywka zwłaszcza .Wolę kwiaty ,ale lubię też podjadać sobie swoje ogrodowe witaminki .Przynajmniej wiem co jem . :P
KAZIK ,dzięki .U Ciebie to dopiero jest co podziwiać .
IZABELL ,dzięki .Fiołeczki są urocze ,ale dość ekspansywne .
ROMA,STACH ,dzięki .
DAWIDZIE ,ten migdałek pięknie kwitnie ,ale drugi ,na pniu pokazał tylko 2 kwiatki .
AGNIESZKO ,ja posadziłam szafirki tak w kupce ,ale w innych miejscach też je mam i są pojedyńcze .Wykopuję je i sadzę w grupie .
MARTO ,rabatka jest wysypana zrębkami .To są takie kawałeczki drewna ,co drwale robią maszyną zwaną rębakiem .Wycinali u nas przy drodze stare drzewa ,a z pni właśnie robili takie zrębki .Im nie opłacało się tego zbierać ,więc ja to zrobiłam .Mam darmową wyściółkę rabat.Można też taki zrębki kupić .
ALIMO ,szkoda Twoich migdałków .Mój na pniu ,wprawdzie nie zmarzł ,bo był okryty ,ale zakwitł tylko dwoma kwiatami .
Przyszła dzisiaj przesyłka z ogrodu komercyjnego .Sadzonki wypasione ,a jak pięknie zapakowane i gratiski .Szczerze mogę polecić zakupy, u nich .
MARCINIE ,tak ,kuklik rozpoczyna kwitnienie .Bardzo go lubię . :P
BABUCHNA -DOROTKA ,dzięki .U ciebie też pięknie .Forsycja powaliła mnie na kolana ,bo moja nigdy tak obficie nie kwitła.A tulipanki ,same cudeńka .
MONI ,zgadza się to tawułka .Wygląda przepięknie ,taka obsypana białym kwieciem ,a gałązki aż się uginają ,pod ich ciężarem .
IWA,dzięki .
JACKU ,dziękuję za nazwę fiołeczka .Kalina ma mieć żółto i żółto zielone listki .Zobaczymy ........
RENI ,u mnie miejsca sporo ,ale na warzywka zwłaszcza .Wolę kwiaty ,ale lubię też podjadać sobie swoje ogrodowe witaminki .Przynajmniej wiem co jem . :P
KAZIK ,dzięki .U Ciebie to dopiero jest co podziwiać .
IZABELL ,dzięki .Fiołeczki są urocze ,ale dość ekspansywne .
ROMA,STACH ,dzięki .
DAWIDZIE ,ten migdałek pięknie kwitnie ,ale drugi ,na pniu pokazał tylko 2 kwiatki .
AGNIESZKO ,ja posadziłam szafirki tak w kupce ,ale w innych miejscach też je mam i są pojedyńcze .Wykopuję je i sadzę w grupie .
MARTO ,rabatka jest wysypana zrębkami .To są takie kawałeczki drewna ,co drwale robią maszyną zwaną rębakiem .Wycinali u nas przy drodze stare drzewa ,a z pni właśnie robili takie zrębki .Im nie opłacało się tego zbierać ,więc ja to zrobiłam .Mam darmową wyściółkę rabat.Można też taki zrębki kupić .
ALIMO ,szkoda Twoich migdałków .Mój na pniu ,wprawdzie nie zmarzł ,bo był okryty ,ale zakwitł tylko dwoma kwiatami .
Przyszła dzisiaj przesyłka z ogrodu komercyjnego .Sadzonki wypasione ,a jak pięknie zapakowane i gratiski .Szczerze mogę polecić zakupy, u nich .
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- maria5
- 1000p
- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
Prześliczne brunery dostałaś i reszta też cudna a ja mam dopiero ciupeńki listek na swojej brunerze :x
a niezapominajkę różową kupiłam za 1.50zł
a niezapominajkę różową kupiłam za 1.50zł
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
JOLU!
Piękne wszystkie rośliny, które pokazujesz ale Fortegilia to krzew, o którym od
dawna marzę.
Piękne wszystkie rośliny, które pokazujesz ale Fortegilia to krzew, o którym od
dawna marzę.
[quote="JolantaGraj"]
Na dobry początek coś na ząb .Warzywka z mojego ogródeczka .Proszę się częstować . :P
Ależ pyszności uwielbiam warzywka
U mnie rzodkieweczki dopiero wschodzą ale za to gotowałam już zupę ze szczawiu z ogródeczka.
Pozdrawiam.
Na dobry początek coś na ząb .Warzywka z mojego ogródeczka .Proszę się częstować . :P
Ależ pyszności uwielbiam warzywka
U mnie rzodkieweczki dopiero wschodzą ale za to gotowałam już zupę ze szczawiu z ogródeczka.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam. Zosiek.
mój ogródek
mój ogródek
Witaj Jolu, zakupy super Jak pisałem, tak też jest Z ogrodu komercyjnego warto zamawiać rośliny, są zdrowe i piękne. Sam to robię od dłużeszego czasu i nigdy się nie zawiodłem.
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Jolu-zakupy bardzo fajne poczyniłaś.....z przewagą...wariegata
ten pierwszy żywokost to myślałam że szałwia
Rzodkiewkami sie częstowałam....mniam....pycha....u mamy też mam w szklarni
ten pierwszy żywokost to myślałam że szałwia
Rzodkiewkami sie częstowałam....mniam....pycha....u mamy też mam w szklarni
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Bardzo ładne zakupy. Same rarytasiki
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Joluś wspaniałe zakupy, a fotka epimedium super, muszę i ja sobie je posadzić, bo są piękne
- Alima2
- 1000p
- Od: 16 sie 2009, o 22:49
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam
Jolu nabytki urocze- chyba zachoruje na wawrzynka.
Proszę napiszcie coś więcej o tym komercyjnym- gdzie trzeba szukać ???
Jolu nabytki urocze- chyba zachoruje na wawrzynka.
Proszę napiszcie coś więcej o tym komercyjnym- gdzie trzeba szukać ???