Ogródek KaRo cz.2
KaRo jestes po prostu nieoceniona. Serdecznie Ci dziekuje za odpowiedz i linka. Juz skorzystalam tzn przeczytalam teraz będę sie stosowac. Ja swojego szczawika chyba za daleko od okna umiescilam (ok1m), bo zaczely mu sie pokladac niektore listki, a moze on po prostu zaczyna przechodzic w stan spoczynku i szpetnieje z lekka ?? no a juz sama wiadomosc ze mozna na wiosne te cebulki przybyszowe do gruntu na ten przyklad... rewelacja serdecznie dziekuje , ze wogole jest takie forum, bo roslinki kocham, co prawda amatorsko jeszcze baaaardzo ale nie wiedzialam do niedawna, ze w necie jest takie miejsce w ktorym mozna spotkac tyle pokrewnych dusz pozwole sobie czasem sie odezwac, bo ze będę tu stalym bywalcem to juz postanowione:) pozdrawiam cieplutko Edyta
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
ewkaja pisze:KaRo jestes po prostu nieoceniona. Serdecznie Ci dziekuje za odpowiedz i linka. już skorzystalam tzn przeczytalam teraz będę się stosowac. Ja swojego szczawika chyba za daleko od okna umiescilam (ok1m), bo zaczely mu się pokladac niektore listki, a moze on po prostu zaczyna przechodzic w stan spoczynku i szpetnieje z lekka ?? no a już sama wiadomosc ze mozna na wiosne te cebulki przybyszowe do gruntu na ten przyklad... rewelacja serdecznie dziekuje , ze wogole jest takie forum, bo roslinki kocham, co prawda amatorsko jeszcze baaaardzo ale nie wiedzialam do niedawna, ze w necie jest takie miejsce w ktorym mozna spotkac tyle pokrewnych dusz pozwole sobie czasem się odezwac, bo ze będę tu stalym bywalcem to już postanowione:) pozdrawiam cieplutko Edyta
Doskonale Edyto trafiłaś,nasze forum to skarbnica wiadomości niemalże z każdej dziedziny
a przemili forumkowie dzielą się chętnie swoim doświadczeniem i służą pomocą.
Zapraszam do dyskusji ....
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Krzusiu ,ja nie mam takich doświadczeń ,z siewkami raczej sie nie bawię ...ja raczej robię sadzonki ale...
Czy dostatecznie dużo mają miejsca te przepikowane siewki?.
Teraz chroń je przed bezpośrednim słońcem, zacznij delikatnie nawozić a wiosną rozpoczniesz ich hartowanie, aby przyzwyczaić je do warunków panujących na zewnątrz.
W ciepłe dni musisz też wietrzyć pomieszczenie, w których stoją doniczki z siewkami bo potrzebują tego ,zpobiega to ewentualnej zgniliżnie siewek.
Doświadczenie w uprawie siewek paulowni ma nasza koleżanka Kryska,myślę,że chętnie poinstruuje Cię co dalej....
Czy dostatecznie dużo mają miejsca te przepikowane siewki?.
Teraz chroń je przed bezpośrednim słońcem, zacznij delikatnie nawozić a wiosną rozpoczniesz ich hartowanie, aby przyzwyczaić je do warunków panujących na zewnątrz.
W ciepłe dni musisz też wietrzyć pomieszczenie, w których stoją doniczki z siewkami bo potrzebują tego ,zpobiega to ewentualnej zgniliżnie siewek.
Doświadczenie w uprawie siewek paulowni ma nasza koleżanka Kryska,myślę,że chętnie poinstruuje Cię co dalej....
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ja Krysię podziwiam -póżno się kładzie i wcześnie wstaje - to pewnie dlatego że ja należę raczej do śpiochów :P
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki